İyi arkadaşlarseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 İyi arkadaşlar

Post by Anonymous »

Eşimin iyi bir arkadaşı ve aynı zamanda bir meslektaşı var. Eşim Irina, büyük bir kimya şirketinin laboratuvarında çalışıyor ve ondan yedi yaş büyük arkadaşı Masha uzun süredir orada çalışıyor ve ikinci müdür yardımcısı görevini yürütüyor.

Arkadaşlıkları işle bağlantılı, bu yüzden yaklaşık beş yıl önce orada tanıştılar. Oraya yerleşmesine yardımcı oldu. Maşa sık sık bize geliyor ve sık sık ziyaret etmesinin nedeni kocasıyla barışık olabilmek.

Ira ve ben on yılı aşkın süredir birlikteyiz. Bizim için her şey yolunda ama herkes gibi her türlü önemsiz şey yüzünden tartışmalar var. Bana öyle geliyor ki Masha'nın kocasıyla çok daha fazla sorunu var ve çok daha ciddi. Eşime anlattığı hikayelere bakılırsa, adam ona elini kaldırıyor ve sürekli azarlıyor. Ve sadece değil. Birden fazla kez onu herhangi biriyle aldattığını keşfetti. Ve onunla, işler az ya da çok sakin gittiğinde, onun ve onun ihtiyaçlarını dikkate almadan, yakın ilişkileri onun zevki için zorlu oyunlara dönüşür. Kısacası onu cinsel bir oyuncak gibi kullanıyor ve spermini ona bıraktığı anda her şey duruyor. Onun pek de mutlu bir kadın olmadığını anladım ve onun adına üzüldüm. Kocasını tanımıyorum ve karımın tavsiyesi ve onun isteği üzerine onu tanımaya bile değmez.

Masha, söylediğim gibi, karımdan ve benden yedi yaş daha büyük. Ama yaşına rağmen çok iyi görünüyor. Vücudu atletik ve uzun boylu olduğu için orta derecede dolgunluğu göze çarpmıyor. Kendine iyi bakıyor ve sporun yanı sıra yoga ve oryantal dans da yapıyor. Güzelliğine çok para harcıyor ve bazen eşimle aramızdaki kavgaların temeli de bu oluyor, çünkü eşim bana estetiğe para harcanmasına izin vermediğimi hatırlatıyor.

Ben şahsen Masha'yı bir kadın olarak gerçekten seviyorum. Öyle oldu ki, onun fotoğrafının önünde mastürbasyon yaptım ve herhangi bir erkeğin böyle bir kadının hayalini kurduğunu eşimden saklamadım ve ona sahip olduğumuzda ona iltifat etmekten çekinmiyorum. Görünüşe göre bunu çok beğenmiş ve eşimin de umurunda değil.

Hikayem bu yılın yazında başlıyor. Ira aradı ve bazı teknik nedenlerden dolayı bu cumartesi tüm gün işe gitmesi gerektiğini söyledi. Kendilerine yeni ekipman getirildi ve ekipmandan kendisi sorumlu olduğu için makinelerin tüm muayenelerini kabul etmesi ve orada bulunması gerekiyor.

Cumartesi günü saat iki civarında, öğle yemeği yiyip dinlenmek için televizyonun karşısına uzanmaya karar verdiğimde, kapı zili beni irkiltti. Koştum, açtım ve Maşa'nın orada durması beni şaşırttı. Bunun nasıl olabileceği düşüncesi hemen kafamda dönmeye başladı, öyle bir zamanda geldi ki, Ira'nın gün sonuna kadar işte olacağını bildiğinden emindim!

Merhaba dedik ve onu içeri davet ettim. Her tarafı gülümsüyordu ve yüzündeki memnun ifade niyetini ele veriyordu. Ama her şeye hazırdım.

Kanepeye oturduk ve hemen bana onu yargılamamam gerektiğini söylemeye başladı. Konuşma direkt oldu ve hemen kocasından şikayet etmeye başladı, duyguları olan bir kadın olduğunu ve birçok şeyden yoksun olduğunu, uzun süredir bana baktığını ancak hiçbir sebep olmadan görmek istemediğini vurguladı. Ira'yla beni ayır. O zaman her şeyi anladım. Eşim olmadan benimle "oturup" açık konuşmak istiyor. Evde olmadığını bildiği için hemen geldiğini de sözlerine ekledi.

Elbette hoş bir şekilde şaşırdım ve şimdi ne yapmam gerektiğini düşündüm. Sonuçta karımı hiç aldatmadım ve birdenbire bu oldu!

Kendimi toparladım ve bu oyunu oynamaya karar verdim. Önce aramızda sır olur mu diye sordum, sonra ne isterse yapacağımı söyledi ve hemen söz verdi. Ama ne!

Öpüşmeye başladık, onu okşadım ve ellerimde eridi. Kendisi bana eşiyle nasıl yaşadığını ve bu ilişkiden hiç zevk almadığını zaten bizzat anlattı. Benden ne istediğini anladım ve vücudunun her yerini öpmeye devam ederek onu soymaya başladım. Üzerinde çok az kıyafet vardı. Basit bir gömlek ve etek. Külot ya da sutyen yoktu, bu da onun özellikle sikişmek için geldiğini gösteriyordu. Bu, kanepede yanında otururken kasıklarına ve amına erişmemi kolaylaştırdı.

Amcık neredeyse tıraş edilmişti, sadece ince bir kasık kılı çizgisi vardı. Cildi sıcak ve kadifemsiydi ve dudaklarının şişmiş ve ıslak olduğunu hissettim. Parmağım kaydı ve amcığın içine düştü. Buna leğen kemiğini hafifçe yukarı doğru hareket ettirerek karşılık verdi, bu da parmağın daha da derine inmesine yardımcı oldu. Başını geriye attı ve bana bakmadan düğümü çözdü ve şortumu indirdi. O gelmeden önce ben tişörtle oturuyordum, bu onu rahatsız etmedi ve üzerime bıraktı.

Bu sırada diğer elimle göğsünü yoğurdum, ağzımı ağzımla kapattım ve dilimi dışarı çıkarıp dudaklarını öptüm. Yavaş yavaş bacakları zayıfladı ve hafifçe birbirinden ayrıldı. Pozisyon rahatsız ediciydi ve onu midem aşağıda olacak şekilde kanepeye yatırmaya karar verdim. Üzerine uzandım ve ağırlığımla sırtına bastırmaya, şaplak atmaya, yoğurmaya ve Masha'nın güzel kıçını okşamaya başladım. İnledi ve parmağımı amına soktum, o da kanepeye yapıştı, dizlerinin üzerine çöktü ve nefes almaya başladı.

Penisim zaten beton gibi duruyordu, bir nedenden ötürü yüzünü bana dönmeye karar verdi, uzaklaşmam için beni hafifçe geriye doğru itti ve eli sert penisimi yakaladı ve penisimin tamamı boyunca nazikçe okşamaya başladı. uzunluk. Taşaklarımı ezdi ve bana hafif bir acı verdi ama dayandım. Nefesi hızlandı ve inlemelerim onu ​​cesaretlendirdi ve hepsini ağzına koydu. Ağız boşluğunun sıcaklığı ve nemi beni o kadar heyecanlandırdı ki, ağzına boşalmaya hazırdım. Ira'yla buna alışmıştım ama bu kadar çabuk bitirmedim!

Ağzımdan çıkardım ve o da gözlerini ondan ayırmadan sanki ağırlığını tahmin etmek istercesine avucunun içinde tutmaya devam etti. Gözlerinin önünde titreşiyordu ve ışıkta parlıyordu; üzerinde bol miktarda tükürük vardı.

Kendisi zaten tekrar yüz üstü yattı ve muhteşem kıçını kaldırdı, yarımları birbirinden ayırarak beni ona girmeye davet etti. Başımın önünde kızıl bir delik açıldı. Ira da bana kıçını veriyor ama genellikle dizlerinin üzerinde duruyor ama bu pozisyon bana tanıdık gelse de hiç denemedim. Arkadan gelip kolayca sıcak deliğe girdim. Ira'nınkinden çok daha dardı ve bana öyle geliyor ki, artık inlemeyip şişirme şekline bakılırsa başlangıçta çok acı çekiyordu.

Yavaş yavaş girmeye çalıştım ve önce başımı itip durakladım, ardından tamamı girilene kadar birkaç santimetre daha ilerledim. Penisin tamamının kıçında olduğunu hissettiğinde bana doğru hareket etmeye başladı ve çoktan zevkle inlemeye başladı. O güzel kıçına birkaç kez şaplak attım ve daha özgürce içeri ve dışarı hareket etmeye başladım, ya hızlandım ya da yavaşladım. Karımın kıçını sikme alışkanlığımdan dolayı onu uzun süre becerdim ve neredeyse aynı anda geldik. Tüm spermim ona aktı ve son damla da dışarı çıktığında aletimi çıkardım ve o karnının üzerine düştü ve orta yaşlı bir kadının güzel traşlı amını göstererek bacaklarını açtı. Amından sıvılar aktı ve yüksek sesli bir osuruk eşliğinde kalın sperm anüsünden dışarı akmaya başladı. Bir elini oraya çevirdi ve kendini okşamaya ve silmeye başladı. Bunu görünce tekrar sertleşmeye başladım ve tekrar üzerine uzanıp boşluğa girdim. Altımda deli gibi döndü ve neredeyse yine aynı noktaya geliyordum ama fazla sperm yoktu. Bitirdiğimi bildiği halde hareket etmeye devam etti. Görünüşe göre bu onun penisin ve kalan spermin sıcaklığını hâlâ hissetmesini sağladı.

Sonra yan yana uzandık ve okşamalarımı durdurmadım. Gülümsedi ve tuvalete koştu ve hemen bir havlu getirdi ve önümde dururken kasıklarını silmeye başladı.

Manzara heyecan vericiydi ve aletimi alıp onu üzerine koydum. Tamamen dik olmamasına rağmen, kıçına giden yolu buldu ve kafası, sperm kalıntılarıyla dolu hala açık olan amın içine girdi. Birkaç dakika sonra yıkanmaya gittik ve bir fincan kahve içtik.

O günden itibaren Masha benim metresim oldu. Eşim olmadığında yanıma geliyor ve bu toplantıların ne için olduğunu biliyoruz ama eşime geldiğinde eskisi gibi davranıyoruz, iyi arkadaş oluyoruz.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post