Metin için beni suçlamayın, uzun zamandır bu dilde yazmıyorum.
36 yaşındayım, bağımsızım, zenginim, iyi gelirim var, markalı kıyafetlerim var, iki arabam var, prestijli bir bölgede yaşıyorum, spor yapıyorum, iyi durumdayım, birçok hobim var (arabalar, seyahat, yatlar, sörf, snowboard ve çok daha fazlası) görünüm 6.
33 yaşında bağımsız, bağımsız görünüyor, kendi işi pek iyi görünmüyor, gelir farkının benim lehime olduğunu düşünüyorum, estetiği seviyor, açık sözlü, her şeyi tartışmayı seviyor, evli ve uzun süredir boşanmış zaman, çocuk yok. harici 6,5-7
Onun hakkında önemli bir paragraf. Yaklaşık bir ay önce erkek arkadaşı onu terk etti (sadece git dedi ve hepsi bu). Evsizlerin ve uyuşturucu bağımlılarının olduğu çok kötü bir bölgedeki bir arkadaşının evine taşındı. Bir kız için berbat bir yer. Evin etrafında hamamböcekleri dolaşıyor. Ne olduğu gayet açık. Bunu ilk toplantıda öğrendim.
Bir partide tanıştık, hemen tanıştık, Instagram alışverişinde bulunduk ve o da masa oyunları oynamaya gitti. Daha sonra farklı şirketlere dağıldılar. Eve geldim ve Instagram’a “numaranı yaz” yazdım. Sabah “Bana bir şey söyler misin?” diye yazdım. “Daha umut verici, akşam yemeği yiyelim” diye yazdım hemen numarayı. Birbirimizi aradık, eğlenceli bir sohbet gerçekleştirdik ve yer ve zaman konusunda anlaştık.
Onu almaya gittim. Çok memnundu, sevinçten yüzü gülüyordu ve uğradığı için teşekkür etti. Yolda yukarıdaki paragrafta önemli bir noktayı öğrendim. Senin için her şeyin bittiğine emin misin diye sordum, evet dedim. Birkaç ay önce biten ilişkimi sordu, bunu Instagram'da öğrendim.
Restoranda konuştular, güldüler, kendilerine, kollarına, sırtlarına, omuzlarına dokunulmasına izin verdiler ama başlarının ve boyunlarının arkasına izin vermediler (denediğinde geri çekildi ve bunun tuhaf olduğunu söyledi. Birkaç bardak şarap içtik) şarap içtik, akşam yemeği yedik ve bara taşındık. Daha fazla iletişim kurduk ve bir kadeh şarap içtik. Sonra dağlara gittik ve orada öpüştük. Onu evine götürdüm, asansöre doğru yürürken birkaç kez dönüp bana baktı ve gülümsedi.
Konuşma sırasında konular farklıydı, hayat ve cinsel bağlam hakkında ciddiydi (burada çok dondu).
Hepinizin bitirdiği sorunun “Önemli paragrafı” varsa neden daha fazla yazıyorum, orada her şey bitti diye kolay ve net bir şekilde cevap verdi. Ve bence ilk randevu oldukça iyi geçti.
Ertesi gün akşam aradım, açmadım, SMS yazdım “merhaba arkadaşımla beraberim, aradın mı?” "Merhaba, seni yarın arayacağım" diye yanıt verdi
Ertesi gün sabah aradım, açmadım, yaklaşık 5 dakika sonra tekrar aradım. Güzel ve eğlenceli bir başlangıç. Seni parktaki BBC'ye davet ediyorum, o gün toplantım var, hava biraz soğuk diyor ve şöyle bir şey söylüyor. Sana karşı bir sorunum yok ama birbirimizi daha iyi tanımamız lazım, belki öpüşmeden ve başka şeyler olmadan sadece arkadaş olabiliriz. Tamam, tamam dedim ve bir şekilde konuşma devam etti ve bir sonraki toplantıda birbirimizi daha iyi tanımaya çalışacağımız konusunda anlaştık ama öpüşmeden ve başka şeyler yapmadan. Günü önerdi.
İki gün sonra onu aldım. Çok yorgun görünüyordu. Restorana geldik ve karşılıklı oturduk. Her şey bir iş toplantısı gibiydi, ufak tefek yanlış anlaşılmalar vardı. İki saat geçti, eve götürülmek istedim, kendimi iyi hissetmiyordum. Restoranın çıkışında arabanın para çekmesini beklerken uzaklaşıyor. Sanki iki farklı kişi oldukları çok açıktı. Arabayla giderken neden bu kadar değiştiğini sordum, benimle olan eski ilişkisini bitirmek istemediğini söyledi. Beni eve götürdü, asansöre doğru yürürken bana hiç ilgi gösterilmedi.
Eve vardım ve yaklaşık bir saat içinde numarayı aradım. Cevap vermedi, yaklaşık 5 dakika sonra tekrar aradı, eski sevgilimin durumunu sordum, dün bazı konularda yazıştıklarını (orada çöp vardı) ve tekrar tetiklendiğini söyledi. Ve tüm bunlara biraz ara vermek için tatile çıkmam gerekiyor (birkaç hafta sonra birkaç haftalığına ayrılıyor. Bu arada ben de bu tarihlerde uçuyorum). Tüm diyalog olumluydu, ara sıra histerik kahkahalar da vardı. Birkaç gün sonra beni yemeğe davet etti, geçici olarak evet dedi ama bir şeyler değişebilir.
Onunla seks ve belki bir ilişki istiyorum. Bu tür bir kızla en iyi ilişkileri yaşadım; o beni sadece varlığıyla motive ediyor.
AMA ideal olarak bu durumdan kurtulmanız gerektiğini anlıyorum, sanırım yanlış zamanda geldim. Ve bir şekilde akşam yemeği davetimi ustalıkla yerine getiriyorum.
Sanırım bir iki ay sonra çevireceğim, belki geçer ya da her şeyi doğru anlamadım, lütfen bana söyle ve sor. Bunu çözmek ve mutlu sona ulaşmak istiyorum.
Teşekkür ederim!
Tanıştık, eski sevgilimizle çıktık. hazır değilim ⇐ kadınların baştan çıkarılması
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version