Hiçbir zaman ilk yazan ben değilim (Rahatlamaya gittim ve yine başım belaya girdi)kadınların baştan çıkarılması

En sevdiğiniz güzelliği nasıl baştan çıkarırsınız?
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Hiçbir zaman ilk yazan ben değilim (Rahatlamaya gittim ve yine başım belaya girdi)

Post by Anonymous »

Merhaba sevgili forum kullanıcıları!

Genel olarak şu hikaye yaşandı:

Baştan çıkarmaya, kız çevremi genişletmeye, flört uygulamalarına girmeye karar verdim ve Dyvinchik'te daha genç kızları göstersin diye yaşı 28'e (32 yaşındayım) ayarladım.

Kızlardan biri, 24 yaşında, eczacı, güzel, başka bir bölgede yaşıyor.

Diyalog şöyle bir şeye benziyor:

-Merhaba) harika görünüyorsun 

- Merhaba) teşekkür ederim)

-Falan filan falan

-Gerçek hayatta buluşalım mı?

- Bu aralar çalışıyorum, cuma günü boşum, olur mu?

-düzenleyecek)

Yer belirleyeceğim, 2 gün sonra buluşacağız. 

İlk 5 dakika kimse yoktu, sonra bir hanımefendinin ayakta durduğunu, sırtı herkese dönük, önden yaklaşacak kimse olmadığını, kulağına telefon ettiğini gördüm. Sanırım o değil, döndüm ve yüzünü göremedim. Sonuç olarak ona yaklaşıyorum: “Saat kaç kızım, bana söyler misin?” Gülümsedi, kim olduğumu anladı ve ayrıldık. 

Hemen bana ya benden hoşlanmıyormuş ya da kapalıymış gibi geldi, dedim, hep sessiz misin? Bir sorun varsa gidebilirsin.

- hayır, her şey yolunda, tüm yeni insanlara bu şekilde davranıyorum.

Sonra konuşmam gerektiğini görüyorum, açtım, biraz kendimden, hobilerimden bahsettim, ilişkiler hakkında konuşmaya başladım.

Biraz daha canlandı, sözlerine şöyle devam etti: 9 yıl süren bir ilişkim vardı, sadece 2 aydır çıkmaya başladım, açıklayıcı bir soru sorduğumda, "İki ay mı ayrıldık? Berbat bir şey" diye yanıtlıyor: "Hayır, 2 yıl önce ayrıldık, hiçbir yere gitmedim, kimseyle tanışmadım ve daha 2 ay önce başladım." Sözler hemen büyük şüphelere yol açtı, nedense kendi kendime sadece 2 ay önce ayrıldıklarını düşündüm))). Bilmiyorum.

Sonra parka geliyoruz, bize bir bankta oturmamızı teklif ediyor. Oturuyoruz, yanına oturuyorum, omzuna dokunuyorum, ona sarılmıyorum, elini tutmuyorum.

Sonra şunu öğreniyorum kendisi hakkında: Derhal bir şey söylemek istiyorum, asla ilk yazmam diyor. Asla. Bunu bir kişiyi seğirmek için yaptıkları yönündeki varsayımıma yanıt olarak, hayır, sadece "beyni bu şekilde çalışıyor" dedi. Ona önce senin yazabileceğini söyledim, böylece iletişime devam etmek istediğini bilebildim.

Ben de anlık mesajlaşmalarda yazışmaları sevmediğimi, canlı iletişim kurmayı tercih ettiğimi söyledim ama o tam tersine yazışmaların kendisi için önemli olduğunu söylüyor (:-))

Ayrıca bencil olduğumu ve "Ben bir kaltağım" diye tekrarladığını, "Ben tam bir kaltağım" dediğini bilmeye ihtiyacım var. Bir insanı görmek istersem ama gelemezse histeri başlayabilir, gönderebilirim.” (kendisiyle çeliştiği ortaya çıktı, ilk yazan o mu?) Tabii ilk başta öyle değil ama sonra her şey ortaya çıkıyor. 

Birinin ona çiçek getirdiğini söylüyor ama o kadar tatlı, o kadar mide bulandırıcıydı ki onu reddetti. Hamamböcekleri kontrolü ele alıyor. Sıradan ilişkilerden sıkılıyor, kafasında bunun normal olduğunu anlıyor ama skandallara ve dalgalanmalara ihtiyaç var.

Bir insana alışması uzun zaman alır ama alışırsa “durdurulamaz”. Neyin durdurulamayacağını hâlâ çözemedim.

Arkadaşlarının evli olması onu rahatsız ediyor, ancak kendisi henüz evli değil, çoğu ertesi gün onunla iletişim kurmayı bırakıyor, "anlaşılmaz görmezden gelenler" ya da kendisi bir veya iki hafta sonra bazılarını terk ediyor çünkü iletişim hiçbir yere varmıyor. 

Onun flört aralığının kaç yaş aralığı olduğunu sordum. 32'ye kadar diyor, ne olmuş yani?

Sana söylüyorum, sana yalan söylemek istemiyorum, 32 yaşındayım). Sonra bir duraklama oluyor, diyorum, ne olmuş yani? 

-beklenmedik bir durumdu).

Biraz daha konuştuk, evine gittik, ben öndeydim, o biraz gerideydi, pasif bir takipçi gibi geldi bana.

Bana evi, girişi gösterdi ve ben burada yaşıyorum.

Yaz diyorum kaybolma

-sen de 

Ben ayrıldım.

Nasıl beğendin mi diye sordu.

- genel olarak tamam)

-Kesinlikle benim yaşımın gerisinde kaldın

-beklenmedik bir durumdu)

Ertesi gün için hiçbir şey yazmadım, Pazar günü yazdım ona: merhaba), Salı günü görüşürüz mü?

-Merhaba, Salı günü yapamam, çalışıyorum.

cevap veriyorum: tamam

Pazartesi hiçbir şey yazmıyorum (Yazışmalardan hoşlanmıyorum. Salı günü TG'deki sohbeti siliyor.

Ona yazdım: Sadece bilmek istedim, iletişim kurmak istemediğin için mi ayrıldın yoksa bu bir hakaret mi?

Ekledim: eğer bunlar sizin hamamböceklerinizse, o zaman sakinleşin. Eğer benden hoşlanmıyorsan, o zaman tamam, arayışında iyi şanslar.

Onun adına görmezden gelin.

Eve dönüp TG'ye girdiğimde hikayelerini sildiğini ve avatarını kaldırdığını gördüm. Birkaç dakika sonra baktım ve avatarını tekrar koydu.

Vizyonunuzla ilgileniyorum, neydi o?

Artık iletişime geçeceğini sanmıyorum.

Onunla tanıştıktan sonraki günlerde korkunç bir rahatsızlık, bir yıkım hissi, sıkışıp kaldığımı, bir şeylerin ters gittiğini hissetmeye başladım. Çok endişelendim, sigara bile aldım. İçimden bir ses kendimi ilgisiz bir hikayenin içine soktuğumu söylüyor.

Not: birkaç yıl önce böyle bir hikaye oldu, kız bile benzer görünüyor ve bundan çok uzakta değil))).. 

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post