Üç sevgiliseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Üç sevgili

Post by Anonymous »

Yaz aylarında, nehir kıyısı söğüt otlarıyla büyümüştür. Üç kadın ve bir erkek olmak üzere dört kişilik bir grup kıyıya yerleşti. Bu adam benim. Bugün arabacı rolünü oynuyorum. Ofisimizden üç kız, kısa bir cuma günü, güzel havalar ve doğanın kucağında votka içme arzusu adına, onlara bu keyfi yaşatmak ve onları güzel bir yere götürmek arzusu adına benden istediler. Özellikle rütbe ve yaş bakımından sizden büyük olan kadınları nasıl reddedebilirsiniz?

Onları iyi bir yere getirdim. Ateş, kapalı bir açıklık, nehrin ılık suyu - bu bir zevktir, sadece tadını çıkarın. Kızlar buralara aşinaydı. Bir defasında iki tanesi burayı ziyaret etti ve hava ve su prosedürleri arasında bana sevgilerini sundular. Kadınlar bekardı, diğer yarıyı bulmanın zaten zor olduğu bir yaştaydı ve vücutları cinsel zevk gerektirmesine rağmen resmi konumları, amcıklarını tanıştıkları herkese ifşa etmelerine izin vermiyordu. Ve karşınızda genç bir asteğmen, konuşkan değil, sevecen.

Anın avantajlarından nasıl yararlanılmaz?..

Bu kıyıya ilk olarak gizli kızımızı getirdim. Kırk yaşlarında, kalın yapılı, manken olmayan ama yine de erkeklerin ilgisini çekmeye değer bir kadın. Kıyıya nasıl çıktığımızı bile anlamıyorum. Koşullar öyle gelişti ki onu gizli postayı departmana teslim etmeye götürdüm. Bunu kabul ettiler, diye bildirdi ve raporun başarılı bir şekilde sunulmasından çok memnun olarak bir yere uğrayıp bu konuyu kutlamayı teklif etti. Yol boyunca bir şişe şarap ve atıştırmalıklar aldıktan sonra Rassinante'mi nehir kıyısındaki değerli yere doğru çevirdim.

Geldik, yerleştik ve biraz içtik. O şaraba yaslandı ve ben yine de kulübenin önünden geçmek zorunda kaldım. Eşcinseller umurumda değil, her arazide geçiş iznim var ama kendim gitmeyeceğim çünkü yol sarhoşları sevmez ve asla da sevmez, ama seni cezalandıracak bir şeyler bulacaktır. Hava sıcaktı, hatta çok sıcaktı; ben de işin tuzlu terini yıkayıp yüzmeyi önerdim. Evet, yüzme ihtimalini düşünmedik. Benim için daha kolay, erkek külotları da mayo yerine geçebilir. Ama bir bayan ne yapmalı, soru bu. Onu Eva kostümüyle su prosedürlerine katılmaya davet ettim.

Utangaç ve biraz kafası karışık olduğundan kararını verdi. Üstelik onun sorunlarıyla uğraşmadım ve kendimi tamamen tatmin edecek şekilde suya sıçradım. Benden kenara çekildi, soyundu ve banyo yaptı. Çalıların benim düşüncesiz bakışlarıma karşı iyi bir koruma olduğunu düşünerek yavaşça sudan çıktı ve yavaş yavaş giyinmeye başladı. Her nasılsa öyle oldu ki, külotumu çıkarıp sıkmak için aynı çalıları seçtim. Atalarımızın kıyafetleri içinde kendimizi karşı karşıya bulduk.

İlk başta inledi ve o sonsuz kadınsı hareketle kendini kapattı: bir eli göğüslerini, diğeri amını tuttu. Sonra bakışları üzerime kaydı ve çok az tanıdığı bir adamın önünde çıplak durduğunu unutarak güldü. Yüzmekten dolayı penisim aşırı derecede küçüldü, öyle ki neredeyse bitki örtüsünün arasında saklandı ve sadece küçük bir kısmı göründü. Ona yan dönüp ona baktım ve külotumu sıkmaya başladım. Çıkardıktan sonra sıkmam gerekiyor. Bakılacak bir şey vardı: düzgün göğüsler, yuvarlak bir karın, hafif geniş kalçalar, güçlü bacaklar ve hafif sarkık bir popo.

Fakat genel olarak oldukça iyi bir rakam. Kendisine bu eğlencenin nedenini sorduğumda, bir erkeğin penisinin yüzdükten sonra komik göründüğü cevabını aldım. Penis değil, bir bölüm ya da sadece bir penis. Nedense ikimiz de sanki bu konuşma hayatımızdaki en önemli şeymiş gibi giyinmedik. Külotumu bir çalılığa astım ve ne olursa olsun çimlere uzanıp çıplak kıçımı yaz güneşine maruz bıraktım. Görünüşe göre benimle dayanışma içinde olduğu için o da kıyafetlerini giymedi. Neredeyse karşıma oturarak bacaklarını dizlerinden büktü, kollarını bacaklarının etrafına doladı ve karını bu kadar küçük bir sonla tatmin etmenin ne kadar zor olduğundan bahsetmeye başladı.

Kadının başı açıkça dertteydi ya da içki içmekten dolayı hastaydı. Eşimin ikinci ay kayınvalide gibi olduğunu, çünkü ameliyattan sonra ne ona ne de çocuğa bakacak kimse kalmadığını ve her şeyin orada halledildiğini söyledim. Ve sonra Galina Pavlovna bana bu kadar uzun süre bir kadına sahip olmamanın görünüşe göre zor olduğunu sordu ve ayrıca bir yerlerde uzun süreli yoksunluğun prostat üzerinde kötü bir etkisi olduğunu da okudu. Evet, bazen yemek yemeyi unuttuğunuzda, bizim işimizde perhiz mümkündür. Kendisinin yalnız olduğu veya bir yandan tatmin olduğu gerçeği gibi konuları ona yönelttim.

Tabii ki bu beni ilgilendirmez ama cinsel ilişkiden uzak durmak kadınları erkeklerden bile daha kötü etkiliyor. Ve birimde parlamak istemediğinden ve yakın çevresinde vücudundan ilham alabilecek hiçbir erkek olmadığından şikayet etti. Karşımda oturuyor ve bu şekilde konuşuyor, dönüşümlü olarak bacaklarını açıp kapatıyor, dizlerinden bükülüyordu. Bacaklarını açınca amcığı bir çiçek tomurcuğu gibi açılıyor, bacakları kapanınca da kapanıyordu. Oldukça etkileyici bir manzaraydı ve sonunda düşüncesiz bakışımı fark etti.

- Volodya, nereye bakıyorsun? Yaşlı bir büyükannenin amına bakmak gerçekten bu kadar ilginç mi?

Tüm şevk ve hararetimle cinsel organının yaşlılığı hakkındaki yanlış kanılarını gidermeye çalıştım ve hatta onu ortak zevkimiz için kullanmaktan büyük mutluluk duyacağımı da ekleme cesaretinde bulundum. Bu nedenle belli bir yaştaki kadınlara saygı duyulmalıdır, çünkü onlar değerli zamanlarını maskaralıklarla ve kaçamaklarla harcamak istemezler. Bazılarının amlarının her yeri ıslak, külotları ıslak, sikişme arzusundan dişleri ağrıyor ve her şey bozuluyor. Yani Galina yıkılmadı, amını sikimin altına koydu.

Sadece ilk önce oynamayı istedim çünkü uzun süre oynuyor ve başlamadan önce benim boşalacağımdan korkuyor. Hazırlığım için kız kardeşlerime ve teyzeme, bir erkek çocuğu cinsel hayata hazırlama konusundaki pratik dersleri için teşekkür ederim. Sadece klitorisi ve ellerimle uyarılmasını bilmiyordum, aynı zamanda teyzemin çok meraklı olduğu ağızdan uyarım deneyimim de vardı. Ve sikimi amına sokmadan onu birkaç kez tatmin ettim. Zaten inleyip sözünü bitirdiğinde, onu gerçekten becerdim ve rahmine spermin bir kısmını sıçrattım.

Biraz dinlendikten ve kendimi bile yıkamadıktan sonra acıktım ve bu yaklaşımı tekrarlayarak bayana köpek stili yaptım efendim ve onu arkadan siktim.

Üç ya da dört gün sonra patron, HOZO muhasebecisinden kişisel meseleler için arabasına binmesini istedi. Benzinle dolduracak ve geri kalanı Larisa Ivanovna ile yapılan anlaşmaya göre olacak. Evet, bana yiyecek bir şeyler verirlerdi ama gerisi o kadar önemli değil. İş gezisi, Şart açısından tamamen yasal değildir, ancak insani açıdan oldukça anlaşılabilir bir durumdur. Larisa'yı bir işi için köydeki akrabalarının yanına götürdüm. İşlerini bitirip eve doğru yola çıktılar. Nehre giden yola ulaşmadan kısa bir süre önce Larisa, akrabalarının yolculuk için hazırladıkları şeyle (bir patika) bir şeyler atıştırmak için kıyıda durmak istedi.

Kıyıya, aynı aziz yerime yerleştik. Bu sefer hanımefendi ciddi bir şekilde hazırlandı ve hatta üzerine yemeği serdiğimiz bir battaniyeyi de yanına aldı. Yemek sırasında, onun cinsel açıdan tatminsiz vücuduyla ilgili, onun dürtülerini takdir edebilecek bir erkeğe cinsel tatminin neşesini getirmeye hazır olmasıyla ilgili bir hikaye dinledim ve Galina çok konuştuğu için hemen burada ve şimdi seks yapma teklifi aldım. bir kadına neşe getirme yeteneğim konusunda heyecanla konuşuyorum. Ayrıca bir kadının uzun diline hakaret etmenin benim için aptallık olacağını, bunun yalnızca arkadaşımın acı çekmesine yardım etme arzusundan kaynaklandığını söyledi. Eğer sakıncası yoksa neden işe koyulmuyoruz? Öğleden sonra oldu ve yakında eve gitme zamanı geldi. Nehirdeki su arıtmalarını maden suyuyla yıkamayla değiştirdi ve iffetli bir şekilde çalılara doğru döndü. Yirmi beş yaşındayken sik, fiziksel olarak ayakta durmaktan kendini alamaz. Yuvarlak kıçı ve ardından amın girişini kaplayan bakımlı saçlardan oluşan üçgeni görünce ayağa kalktı.

Larissa'nın çok erken gelişmiş olduğu ortaya çıktı. En ufak bir dokunuşta geldi. Karnımızı doyurup kıyafetlerimizi tekrar yerine yerleştirdikten sonra eve doğru yolumuza devam ettik. Yolda, mütevazı olmam şartıyla bireysel ya da grup halinde derslerimize devam etmekten çekinmeyeceklerini, aksi halde dedikodunun hızla yayılacağını konuştuk. Bu hanımların resmi konumları nedeniyle herkes için birkaç tatsız dakikaya neden olabileceğini biliyordum, bu yüzden evli olduğum için sessizliğin benim yararıma olacağına içtenlikle güvence verdim.

Böylece üç kızı kıyıya getirdim. Elbette tanıdığım iki kadınla daha çok ilgilenirim ama üçüncüsüne onun gereksiz olduğunu söyleyemem. Tamam, işe yarıyor, birazını çalıların arasına sürükleyeceğim ve onu becereceğim. İçtik, alışveriş yaptık ve kurumaya oturduk. Kızlar votkayı içtiler ve atıştırmalıklara pek dikkat etmediler. Dövüş pozisyonundaki aletimi soğutmak için tekrar suya tırmandım. Altta bir sürü arpa kabuğu vardı. Onları yazdım. Çocukken onları ateşte pişirip yediğimizi hatırlıyorum.

Artık bunu yapmaya gerek yoktu; yeterince yiyecek vardı. Kızların karşısına oturduktan sonra kabukları açmaya başladım. Biri başardı. Açıldığında açık bir amcık gibi görünüyordu, bunu bayanlara haber verdim ve kabuğunu delil olarak sundum. Hanımlardan biri mayolarını bir kenara çekti ve zenginliğini dünyaya açıkladı ve karşılaştırma için benden daha yakın bir deniz kabuğu koymamı istedi. Daha sonra ikincisi ilk etapta külotunu neden çıkardığını karşılaştırmaya karar verdi. Yalnızca yeni kız Lyudmila Anatolyevna dayandı.

Ama o da bu hareketten büyülenmişti ve diliyle dudaklarını yaladı, bana baktı ve birkaç kez kasıklarına dokundu ama kendini açığa çıkarmaya cesaret edemedi. Daha sonra kadınlar ona saldırdı ve kimin daha çok kabuğa benzediğini karşılaştırmak için amını göstermeyi talep etti. Aptalca ve bocalayarak külotunu çıkardılar ve tüm ihtişamıyla yatak örtüsünün üzerine koydular. Prensip olarak özel bir direnç yoktu. Direncin tek göstergesi, bir dirsek ve göğsün üzerinde bir el ile örtülü yüzdü; bacaklar açık kaldı ve neredeyse her zaman gizli olanı açığa çıkardı.

Mermer bir heykel gibi dondum, bu yüzden sikimi bu amcığa sokmak istedim. Tıraşlı pubis, dolgun özel dudaklar ve vajina girişinin pembe eti beni ve uzantılarımı kayıtsız bırakmadı. Arkadaşlarının külotunu çıkaran kızlar, aniden kıyıda bir yerlerde acil meseleleri hatırladılar ve hızla oradan ayrıldılar. Bunun üzerine Galka kulağıma nehrin diğer tarafından duyulabilen bir fısıltıyla Lyudka'nın sikişmek, aptal gibi dövüşmek istediğini ve sıralarını bekleyeceklerini söyledi. Ben de Lyudka'yı ele aldım.

Boşaltmamak için dayandım ama onu döndürüp hayal edilebilecek ve akıl almaz pozisyonlara soktum. Beni seks oyuncağı gibi bir şeye dönüştürmeye karar verdiğine göre, buyur, sabırlı ol. Lyudka'yı bir kez daha dizlerinin üstüne koyup arkadan vurup göğüslerini çekerken çalıların arasında kızlarımı fark ettim. Aslında saklanmadan, ağızları açık, lanet olası süreci izlediler. Üstelik Lariska aktif olarak klitorisini ovuşturdu ve parmaklarını amının içine sokarak boşalmayı istedi.

Boşalmanın gecikmesi bana acımasız bir şaka yaptı. Boşalamadım. Sik ayakta duruyordu, Lyudka'yla mastürbasyon yapıyordum ama varış hala gelmedi. Lyudka çoktan dua etti. Ondan uzaklaştıktan sonra oturdum, bacaklarımı ayırdım, aralarında kızarana kadar sürtünen horozum kışkırtıcı bir şekilde dışarı çıktı. Sadece boşalmaya ihtiyacım vardı. Yardım etmeye çalışan ilk kişi Lariska oldu ama kendisi de işini hızla bitiriyordu ve bu yüzden Galka işe koyuldu. Sonra üçü bana yardım etti, bir adama tecavüz ettikleri ve şimdi cinsel istismardan hapse girmeleri gerektiği gerçeğine var gücüyle gülüyorlardı, ama benim için bunu keseceklerdi çünkü kangren daha da artacaktı. kanın durgunluğu nedeniyle başlar.

Galka tekrar köpek stilinde ayağa kalktığında ve ben onu becermeye başladığımda, Lyudka aniden parmağını kıçıma soktu ve hareket ettirmeye başladı. Bitirdim. Berbattım. Onlar değil, kendimi yeni sikilmiş hissettim. Nefesimizi toplayıp güldükten sonra, erkekleri rahatlatma yöntemini bulan hanımefendinin karşısına çıktık. Doğaüstü bir şey yok. Eski kocasına sık sık bu şekilde yardım ediyordu. Zorlandığımı görünce parmağını hemen her çantada bulunabilen kremayla yağladı ve kıçıma soktu.

Geriye kalan tek şey prostata masaj yapmaktır.

Eninde sonunda Lyudka'nın kıçına gireceğime de söz verdim ama bu bir parmak olmayacak.

Yolculuğun ardından kızlarım birkaç gün boyunca yaralı aletimi tedavi etmek için diyet yaptılar. Neredeyse nasır noktasına kadar ovuşturdum. Külotun dokunuşu bile acıtıyordu. Burada üçü Lariska'nın dairesinde bedensel yaralarımı yalıyorlardı. Ve sonra her şey yerli yerine oturdu.

Kızların aktif olarak sikilmeye başlamasından mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama erkekler onlara dikkat etti ve yavaş yavaş birer birer evlendiler. Her evlilikten önce, artık eski cinsiyet grubumuzun tüm üyelerinin katılmasının zorunlu olduğu bir bekarlığa veda partisi düzenlerdik. Kızlar arkadaşlarını çarmıha gerdiler ve onu kucağına aldılar, ben de onu evlilik için kutsadım. Evlenip ciddi hanımlar haline geldikten sonra toplantılarımızı unutmadılar ve canları isterse sohbet etmek ve sevişmek için ara sıra bana gelirlerdi.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post