Bunu neden soruyorum: Bunu tartışmak alışılmış bir şey değil, herkes genel anlamda boyutun önemli olmadığını reddediyor, asıl mesele şu ki kullanılabilmesi veya tamamen bireysel olması, sapmaların olması vb. Ama spesifik bir şey yok! Ama senin SIZE'lı fotojenik, vahşi alfa erkeklere bakışını izliyorum...
[b]Bunu neden soruyorum: Bunu [url=viewtopic.php?t=743]tartışmak[/url] alışılmış bir şey değil, herkes genel anlamda boyutun önemli olmadığını reddediyor, asıl mesele şu ki kullanılabilmesi veya tamamen bireysel olması, sapmaların olması vb. Ama spesifik bir şey yok! Ama senin SIZE'lı fotojenik, vahşi alfa erkeklere bakışını izliyorum...[/b]
< / a. 19 yaşındayım. Kızlarla ilişkiler, cinsel ilişki küçük bir boyut nedeniyle her zaman biraz korkutucuydu. Zaten bakire olmaktan bıkmış, hiç bir şans olup olmadığı ve kızı tatmin edip...
16 yaşındayım, büyük bir fizik, yükseklik 183 ve 13.5 cm, 4.7 çapında bir kişi.
TG'de ve 15 ~ 18 cm akran profillerinde her türlü kanalı okudunuz. Peki, normal bir boyutum olup olmadığım sorusu mu?...
..... şahsen benim için - güvenlik. Bu adamla seks yapıp yapmayacağıma karar verirken onun ne söylediğini, nasıl yaptığını, nasıl göründüğünü izliyor ve dinliyorum.
Ve romantizm mi istediğim...