..... şahsen benim için - güvenlik. Bu adamla seks yapıp yapmayacağıma karar verirken onun ne söylediğini, nasıl yaptığını, nasıl göründüğünü izliyor ve dinliyorum.
Ve romantizm mi istediğim (spoiler: her zaman isterim) ya da aniden sert seks (yani, aniden) farketmez - asıl önemli olan onunla yalnız kaldığımda güvende olacağımı bilmek. .
Ve diğer her şey - pişman olacağım / pişman olmayacağım, ateş / can sıkıntısı, bu ikincil.
Bu nedenle, hem kadınların hem de erkeklerin kendileri olmaları ve gösteriş yapmamalarının daha iyi olduğu ortaya çıktı. Dürüst olmak gerekirse, bu en iyi dönüş. Kontrol.
Ya sen?
..... şahsen benim için - güvenlik. Bu adamla seks yapıp yapmayacağıma karar verirken onun ne söylediğini, nasıl yaptığını, nasıl göründüğünü izliyor ve dinliyorum. Ve romantizm mi istediğim (spoiler: her zaman isterim) ya da aniden sert seks (yani, aniden) farketmez - asıl önemli olan onunla yalnız kaldığımda güvende olacağımı bilmek. . Ve diğer her şey - pişman olacağım / pişman olmayacağım, ateş / can sıkıntısı, bu ikincil. Bu nedenle, hem kadınların hem de erkeklerin kendileri olmaları ve gösteriş yapmamalarının daha iyi olduğu ortaya çıktı. Dürüst olmak gerekirse, bu en iyi dönüş. Kontrol. Ya sen?
Zaten deneyimli olan ve aniden bir bakireyle seks yapmak zorunda kalan kadınlara bir soru!
Bu nasıl bir seksti?
-berbat
-çok-çok
-iyi peki eğer iyi seksse çekiciliği neydi? 1 saat 2 dakika 3 saniye...
Bir konu varsa özür dilerim - Bunun hangi etiketlerde bulunabileceğini hayal edemiyorum >_>
İnternet bu konuda pek konuşmuyor, esas olarak eskiden bir vaka olduğu gerçeği hakkında 60-70'lerde bir...
Süper güçler için sıraya giriyorsunuz ve numaranız arandığında sadece seks konusunda süper güçlerin kaldığı ortaya çıkıyor. Kişi başına bir tane. Hangi süper gücü seçeceksin?