Zaten deneyimli olan ve aniden bir bakireyle seks yapmak zorunda kalan kadınlara bir soru!
Bu nasıl bir seksti?
-berbat
-çok-çok
-iyi peki eğer iyi seksse çekiciliği neydi? 1 saat 2 dakika 3 saniye sonra gönderildi:< br />peki ya kimse bakirelerle birlikte değildi..
ya da hiç kadın yok
Zaten deneyimli olan ve aniden bir bakireyle seks yapmak zorunda kalan kadınlara bir soru! Bu nasıl bir seksti? -berbat -çok-çok -iyi peki eğer iyi seksse çekiciliği neydi? 1 saat 2 dakika 3 saniye sonra gönderildi:< br />peki ya kimse bakirelerle birlikte değildi.. ya da hiç kadın yok
Gerçekten tam bir dönüş için hazır yetişkin, deneyimli, ahlaksız bir bayan bulmak istiyorum. Büyük göğüsleri, büyük eşek, sulu koyun, doğal, 40-45+seviyorum. 29 yaşındayım, yükseklik 180, üye 20,...
Merhaba. Bir bakireyle evlenmedim. Ve genel olarak öyle oldu ki hayatımda hiç bakirelerle karşılaşmadım.
Kimde olduysa, nasıl hissettiğini yazsın ve kızlık zarını kırmanın zor olduğu söylendiği doğru...
..... şahsen benim için - güvenlik. Bu adamla seks yapıp yapmayacağıma karar verirken onun ne söylediğini, nasıl yaptığını, nasıl göründüğünü izliyor ve dinliyorum.
Ve romantizm mi istediğim...