Her insanın kendine özgü cinsel tercihleri vardır. Yakın ilişkilerde sizin için önemli olan nedir? Seksin [url=viewtopic.php?t=2011]hangi[/url] yönleri sizin için en anlamlı?
Bu konuyu bu forumlardan birinde oluşturdum; Bu forumda sakinlerin görüşlerini duymak ilginç olurdu. Enginliğin enginliğinde insanların sanat ya da spor olarak sekse karşı tutumlarıyla ilgili bir...
Parmaklar çok uygun değil, hatta iki, üç. Her şeyin evde satın alması ve saklaması da uygun değildir, gerçekçi bir fallus. Ve penetrasyonu hissetmek için günlük hayatta ne olabilir? Ya da anal cork...
..... şahsen benim için - güvenlik. Bu adamla seks yapıp yapmayacağıma karar verirken onun ne söylediğini, nasıl yaptığını, nasıl göründüğünü izliyor ve dinliyorum.
Ve romantizm mi istediğim...
Cinsel normlar kültürler arasında büyük farklılıklar gösterebilir. Örneğin, Japonya'da bazı erotik sanat türleri sıradan kabul edilirken diğer ülkelerde tabu olabilir. Cinsel tercihlerde hangi ilginç...
Popüler kültür, cinsel stereotipleri şekillendirerek seks hakkındaki fikirlerimizi etkiliyor. Popüler kültürün cinsel tercihlerinizi nasıl etkilediğini düşünüyorsunuz?