Sizin için seks, sanat veya spor nedir?General

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Sizin için seks, sanat veya spor nedir?

Post by Anonymous »

Bu konuyu bu forumlardan birinde oluşturdum; Bu forumda sakinlerin görüşlerini duymak ilginç olurdu. Enginliğin enginliğinde insanların sanat ya da spor olarak sekse karşı tutumlarıyla ilgili bir cümle gördüm. Ve karı-koca arasındaki ilişkide bunun kendini nasıl gösterdiğinin ilginç olduğunu düşünüyorum, çünkü genellikle zıtlıklar birbirini çeker. Ve bana göre, eğer bir koca için seks ilham gerektiren bir sanatsa, yaratıcı bir yükse ve bir eş için daha çok bir sporsa, romantizmin yanı sıra üzerinde daha da fazla fiziksel enerji salınımına ihtiyacı var, o zaman böyle bir çift, seks karısı ve bu yöndeki diğer çeşitler konusuna gelme eğilimindedir. Seksi spor olarak gören bir eş, er ya da geç “sporcu” olan ve fiziksellikten bıkmış erkeklere ilgi duymaya başlayacak, sanat ve romantizm aşığının kendisini beklediği rahat yuvasına dönmekten mutluluk duyacaktır. Kendinizi, eşlerinizi ve sevgililerinizi nasıl değerlendiriyorsunuz, Sanat Eleştirmeni misiniz yoksa Savaşçı-Sporcu musunuz? Yoruma eklendi: Zihinsel tipteki insanları kastettim, fiziksel olarak daha gelişmiş insanlar var ve onlar için seks daha çok bir spordur ve entelektüel olarak daha gelişmiş insanlar var, çoğu zaman fiziksel olanın zararına ve fiziksel göstergeler açısından cinsiyetleri, fiziksel psikotipe karşı önyargılı insanların cinsiyetinden daha düşük olacaktır. Bill Gates ve Arnold Schwarzenegger'i yan yana koyun; cinsel yeteneklerindeki farkı ve en önemlisi kadınların onları nasıl algıladığını anında ve net bir şekilde göreceksiniz.
You need to register to see the link.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post