Bir konu varsa özür dilerim - Bunun hangi etiketlerde bulunabileceğini hayal edemiyorum >_>
İnternet bu konuda pek konuşmuyor, esas olarak eskiden bir vaka olduğu gerçeği hakkında 60-70'lerde bir kızın spermle boğulduğu dönem. Kız çok tecrübeli değilse penisin solunum yoluna kaçması tehlikesinin olabileceği söyleniyor.
Benim sorum biraz farklı: mesela ben bir köleyim ve bir erkek beni buna zorluyor bilincimi kaybedene kadar emmek. Bundan sonra penisini çıkarırsa ölmez miyim? Yoksa daha fazla canlandırma işlemine mi ihtiyacı var, ben mi gerçekleştireceğim? Yoksa hiç şansı yok mu?
Bir konu varsa özür dilerim - Bunun hangi etiketlerde bulunabileceğini hayal edemiyorum >_> İnternet bu konuda pek konuşmuyor, esas olarak eskiden bir vaka olduğu gerçeği hakkında 60-70'lerde bir kızın spermle boğulduğu dönem. Kız çok tecrübeli değilse penisin solunum yoluna kaçması tehlikesinin olabileceği söyleniyor. Benim sorum biraz farklı: mesela ben bir köleyim ve bir erkek beni buna zorluyor bilincimi kaybedene kadar emmek. Bundan sonra penisini çıkarırsa ölmez miyim? Yoksa daha fazla canlandırma işlemine mi ihtiyacı var, ben mi gerçekleştireceğim? Yoksa hiç şansı yok mu?
Zaten deneyimli olan ve aniden bir bakireyle seks yapmak zorunda kalan kadınlara bir soru!
Bu nasıl bir seksti?
-berbat
-çok-çok
-iyi peki eğer iyi seksse çekiciliği neydi? 1 saat 2 dakika 3 saniye...
..... şahsen benim için - güvenlik. Bu adamla seks yapıp yapmayacağıma karar verirken onun ne söylediğini, nasıl yaptığını, nasıl göründüğünü izliyor ve dinliyorum.
Ve romantizm mi istediğim...
Süper güçler için sıraya giriyorsunuz ve numaranız arandığında sadece seks konusunda süper güçlerin kaldığı ortaya çıkıyor. Kişi başına bir tane. Hangi süper gücü seçeceksin?
Merhaba forum üyeleri! Son zamanlarda konu seks olduğunda fena halde sapkınlaştığımı ve pek çok tuhaf fetişin ortaya çıkmaya başladığını fark ettim. Örneğin, bir kızın önce boşalması, sonra bir...