You need to register to see the link. < / a. 19 yaşındayım. Kızlarla ilişkiler, cinsel ilişki küçük bir boyut nedeniyle her zaman biraz korkutucuydu. Zaten bakire olmaktan bıkmış, hiç bir şans olup olmadığı ve kızı tatmin edip edemeyeceğimi değerlendirebilirsiniz.
https://i.postimg.cc/p5ztw87m/2025-02-19-1713588730.png < / a. 19 yaşındayım. Kızlarla ilişkiler, cinsel ilişki [url=viewtopic.php?t=977]küçük[/url] bir boyut nedeniyle her zaman biraz korkutucuydu. Zaten bakire olmaktan bıkmış, hiç bir şans olup olmadığı ve kızı tatmin edip edemeyeceğimi değerlendirebilirsiniz.
İşten sonra bankaya gitmek zorunda kaldım. Ama gerçekten kaka yapmak istedim. Eve gidip kaka yapmak zorunda kaldım. Ve sonra gitmek için çok tembel oldu. Sende var mı?
Bunu neden soruyorum: Bunu tartışmak alışılmış bir şey değil, herkes genel anlamda boyutun önemli olmadığını reddediyor, asıl mesele şu ki kullanılabilmesi veya tamamen bireysel olması, sapmaların...
16 yaşındayım, büyük bir fizik, yükseklik 183 ve 13.5 cm, 4.7 çapında bir kişi.
TG'de ve 15 ~ 18 cm akran profillerinde her türlü kanalı okudunuz. Peki, normal bir boyutum olup olmadığım sorusu mu?...
Kızlar bir erkekle tanışırken yatakta kendilerini neyin beklediğini ve bunu tahmin etmek için hangi dış verilerin kullanılabileceğini bilmek isterler?... Sonuçta birçok bayan için beden önemlidir....