Karısını komşusunu sikmeye ikna ettiseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Karısını komşusunu sikmeye ikna etti

Post by Anonymous »

Komşum Alik ve ben çocukluğumuzdan beri arkadaşız. Yakınlarda yaşadık, aynı okulda okuduk, ancak o bir yaş küçüktü. Çoğunlukla giriş günlerinde onunla bira ve barbekü eşliğinde piknik yapardık!< /p> Ve sonra bir gün, bira zaten biraz kafamı meşgul ederken bana şöyle dedi:

—Seni kıskanıyorum Kolya, karına bakmak çok güzel! Bel dar, popo, kusura bakmayın, geniş! Bacaklar uzun ve incedir! Ve mmm giyiniyor! Ama onunla ilgili en dikkat çekici şey... - Kendisini, göğüslerini işaret etti. Evet, Nastya ihtiyacı olan tüm göğüslere sahipti! İnceliğine rağmen tam 4 beden!

Dedikleri gibi ayaklarınızla başlayın! Ve Fatima'nın neredeyse hiç göğüsleri yoktu, beli, omuzları ve kalçaları aynıydı, çok pürüzsüz! Evet! Alik Nastya'ma bakıyordu, ağzı sulanıyordu!

Özellikle Nastya burada dizlerinin üzerine çıkan bir etek giydiğinde, genel olarak gözleri sadece onun üzerinde geziniyordu! Genel olarak, bunun hakkında ne kadar çok düşünürsem, onun karısını benimkiyle ne kadar karşılaştırırsam o kadar heyecanlandım!

Sonra şunu fark ettim; Onun göğüslerine dokunmasını istiyorum! Bu düşünce beni ürpertti!

Nasıl olduğunu bilmiyorum ama sonra sesimi duydum:

— Ona dokunmak ister misin?

Alik neredeyse birasından boğulacak gibi oldu, bir dakika boyunca bana çılgın gözlerle baktı ve sonra nedense fısıltıyla sordu:

—Ne yapıyorsun!? Cidden mi?

—Evet! — Kulaklarım heyecandan zonkluyordu.

— Elbette!! Ama nasıl? O... - Anlamlı bir şekilde sustu.

- Evet, burada bir fikrim var... - Ve ona planımı anlattım.

Alik ve benim ortak bir hobimiz vardı; balık tutmak.

Yakınlardaki küçük bir gölde balık tutuyorduk ve Nastya'm sık sık bizimle gelmek istiyordu ama ben onu götürmedim, kadın balık tutuyordu, durum kötüydü, bir lokma bile olmazdı!! Sonra birden şunu düşündüm:

“Eh, bu bir şans! Uzun zamandır birisinin onun büyük göğüslerini önümde sıkmasını istiyordum! - Evet, bu tam bir fantezi!

Ve işte böyle bir şans!

Gece balığa gittik ve çadırda uyuduk. Ve çadırın içi karanlık ve sıkışık! Ben de karanlıkta onun göğüslerine dokunabileceğini düşündüm!

Ve karanlıkta kimin eli olduğunu göremezsiniz! Orada olacağım! Son çare olarak benmişim gibi davranacağım!

Ben de ona bundan bahsetmiştim! Bu “kurnaz” plandır. Alik elbette böyle bir teklif karşısında şaşırmıştı ama bu fikri tüm gücüyle benimsedi! Hafta sonu için plan yapmaya başladık!

Nastya'nın kritik günleri nedeniyle dört günlük hazırlık neredeyse başarısız oldu; regl döneminde herhangi bir yere gitmeyi ve hatta geceyi geçirmeyi tamamen reddetti! Neyse ki Cumartesi günü ara vermişti ve gözle görülür derecede neşeli bir şekilde kabul etti! /p> Az önce neden birdenbire onu yanıma almayı kabul ettiğimi sordum!

Ona şunları söyleyerek güldüm:

- Ya balık senin için daha iyi bir ısırıksa - o zaman onların hepsi dişi değil, aynı zamanda erkekler de var! Kıyıya oturur oturmaz eteğinizi hafifçe yukarı çekin, ısırma başlayacak!

— Aptal! - Dedi ve güldü!

Alik'in eski, yıpranmış ama hâlâ hayatta olan bir Ford'u vardı! Bir saat içinde dağ gölüne ulaştık! Etrafta tek bir insan yok, on kilometrelik bir alanda tek bir konut bile yok. Çadır kurduk.

Nastya ateşin başında akşam yemeğini düşünmeye başladı. Oltalarımızı fırlattık, kıyıda bira içtik ve ateşin etrafında oynayan Nastya'ya bakarak sessizce konuştuk:

—Buna kesin olarak karar verdiniz mi!? — Alik fısıldayarak sordu.

- Evet, nerede - daha kesin olmak gerekirse!

—Ya uyanıp ses çıkarırsa?

- Ah, bilmiyorum ama sesin o olma ihtimali yok! Bir şeyler bulacağız! Ve genel olarak öncelikle tepkisine bakmalısınız!

Doğrusunu söylemek gerekirse ısırık yoktu! Tamam aşkım! Sonuçta balık tutmak için değil, buraya geldik. Hava karardı.

Akşam yemeğinden sonra geceyi geçirmek için yerleştik. Çadırımız iki kişilikti, bu yüzden kalabalık olmamız gerekiyordu. Nastya, bizi utandırmamak için T şeklinde uzandı. -gömlek ve tayt, üzerini örttü ve ancak o zaman ben ve Alik içeri girebildik. Hava tamamen karardı.

O kadar karanlıktı ki gözlerinizi bile çıkarabilirsiniz! Ama bu bizim için sadece bizim avantajımızdı! Alik kulağıma şunu sordu; — Eğer derin uyuyorsa ben de onun poposuna dokunabilir miyim?

- Tamam, dikkatli ol!

İçeriye tırmandık. Önce Nastya uyanıkken şöyle uzandık:

Nastya çadırın duvarındaydı, sonra ben, sonra Alik diğer duvardaydı ama hâlâ sıkışıktı ve birbirimize yakın, yanlarımızda yatıyorduk!

Nastya burnunu çekmeye başladığında, dirseğimle Alik'i hafifçe yana doğru ittim ve eli yaklaşık olarak benim hizamdaydı, böylece ona bir şey olursa onun altında sürünen benim elimmiş gibi görünüyordu. battaniye.

Şimdi kimin daha çok heyecanlandığını söylemek zor: ben mi, başka birinin eli karımın göğsüne uzandığı için, yoksa o, başka birinin karısının, yani bir yetişkinin göğüslerine tokat attığı için ve, üstelik güzel bir Rus kadın ve kocası da onun yanına uzanıp ona yardım ediyor!

Alik'in nefes alış verişinden şunu fark ettim: Oraya ulaşmıştı! Karısının göğüslerini önce dikkatlice, sonra giderek daha cesurca hissetti.

Nastya uykusunda fısıldadı:

— Yapma, Alik aniden uyanıyor!

Alik ürperdi ve dondu ama sonra ben de aynı fısıltıyla ona seslenerek şunu söyledim:

—Sessizce uzanın! O derin uykuda! Birazcık öyleyim değil mi?

—Hı-hı. - Uykusunun ortasında fısıldadı.

Alik daha da cesurlaştı! Elini tişörtünün altına koydu ve büyük meme ucunu okşadı. Onlara dokunduğunuzda her zaman gerginleşiyorlar, bu beni çok heyecanlandırıyor ve Alik karısı tarafından seksten mahrum bırakılmış biri. bir ay boyunca, hatta daha da fazlası!

Fatma'sı genel olarak soğuk falandı! Alika haftalarca yanına yaklaşmasına izin vermedi, orası acıyor, yorgun, anlıyor musun, çok yorgun!

Genel olarak elinden geldiğince özür diler!..

Alik'e neden böyle biriyle evlendiğini söylüyorum! O da şu cevabı veriyor: "Başka seçeneğim falan var mıydı?" Annem ve babam evlendi ama kimse fikrimi sormadı!

Dikkatim dağıldı!

... Nastya'nın nefesi hızlandı, Alik konusunda genel olarak sessizim! İki tayt ve iki külotun içinden bile siki kıçıma o kadar sert dayanıyordu ki "saflığımdan" gerçekten korktum.

Eli yavaş yavaş aşağıya doğru kaydı.

Nastya hareket etmedi, ancak nefesi heyecanını ele veriyordu! Alika'nın eli taytının elastik bandının arkasına kaydı. Az önce orada ne aradığını hayal edebiliyorum! Nastya heyecanlandığında her zaman çok akıyor!

Ve Alik, bazen bana karısının amının her zaman kuru olduğundan şikayet ediyordu, bu yüzden yerleştirmek her zaman mümkün olmuyor! Nastya'nın ne kadar ıslak ve geniş olduğunu söyleyerek onunla her zaman dalga geçiyordum!

Oraya her zaman ellerimi kullanmadan ve anında varırım!..

... Nefesi kesilmeye başladı ve Nastino da öyle.

Biraz daha ve ikisi de boşalacak! Ve sonra beklemediğim bir şey oldu!!! Aniden oturan Nastya, battaniyeyi geriye attı ve aynı anda telefonunu açtı! elini kaldırdığında kimin elinin kasıklarında olduğu belli oldu!< /p> —Alik!! — Fısıltıyla şaşkınlıkla bağırdı.

Sessizdi.

—Sen aynısın, uyumuyor musun? — Benim için bu zaten o.

—Uyuyamıyorum. - diye fısıldadım.

—Bütün bunlar ne anlama geliyor!? — Öfkeyle fısıldadı.

Alik ne diyeceğini bilemediği için sessizdi, bu yüzden başladım.

—Görüyorsun ya Nastya, Alik'in karısı genel olarak güzel değil! Hiç göğüs yok! Ve senin vücudunu, özellikle de göğüslerini gerçekten çok beğeniyor!

Ben de göğüslerinize dokunmasının ne sakıncasının olduğunu düşündüm!? Görüyorsun ya, dayanamadı ve bacaklarının arasına girdi! Karısı tamamen soğuk! Bir aydır seks görmedi!

Hikâye budur.

Sizi birlikte tatmin etmemizin iyi olacağını düşündüm, bazen boşalmak için zamanınızın olmadığını, çünkü bazen çabuk boşaldığımı kendiniz söylediniz!

—Düşündü! "Öfkeyle fısıldadı: "Fatma'sı, bütün saçlarımı yolacak!"

—Evet, eğer öğrenirse! - İtiraz ettim. & # 8 2 1 2 ; A İle A İle hakkında N A içinde ile N A dır-dir vesaire ! ? İÇİNDE dır-dir D H , dır-dir ile ben Ve H vesaire hakkında , BEN Aynı dır-dir ile vesaire hakkında B hakkında Ve B sen ben ! < / P > < P > A ben Ve İle , V ile dır-dir e vesaire hakkında V P dır-dir M BEN ben dır-dir Aynı A ben N dır-dir Aynı Ve V N dır-dir M dır-dir P vesaire V ! P P Ve ile ben içinde ş Ve V A BEN ile H İle N A ş dır-dir M içinde D Ve A ben hakkında Bay içinde ! M hakkında ben H A hakkında P içinde dır-dir V A ben ! Kuyu ş dır-dir & # 8 2 1 2 ; B sen ! M içinde Aynı ile A M içinde Bay hakkında V A P Ve V A dır-dir vesaire Aynı dır-dir N içinde , P P Ve N dır-dir M ile D P içinde Bay Ve M vesaire P A P N içinde vesaire ile BEN ! ! T A İle hakkında Bay hakkında hakkında N dır-dir ş dır-dir N dır-dir V Ve D dır-dir ben ! < / P > < P > N A ile vesaire BEN içinde ile P hakkında İle hakkında Ve ben A ile H , V Ve D Ve M hakkında , V hakkında ile B içinde Aynı D dır-dir N Ve dır-dir N A H A ben hakkında ile H Ve içinde N dır-dir dır-dir ! < / P > < P > & # 8 2 1 2 ; A vesaire sen N dır-dir B içinde D dır-dir ş H M dır-dir N BEN P hakkında vesaire hakkında M içinde P P dır-dir İle A vesaire H ! ? < / P > < P > & # 8 2 1 2 ; N dır-dir vesaire ! BEN & # 8 2 1 2 ; Aynı V dır-dir D H ile A M vesaire dır-dir B BEN hakkında B e vesaire hakkında M P P hakkında ş içinde . < / P > < P > & # 8 2 1 2 ; P P hakkında ile Ve ş H ? < / P > < P > & # 8 2 1 2 ; sen Bay içinde . < / P > < P > & # 8 2 1 2 ; T hakkında Bay D A ben hakkında Aynı Ve ile H N A M hakkında dır-dir M dır-dir ile vesaire hakkında , A BEN N A vesaire V hakkında dır-dir ! & # 8 2 1 2 ; T A İle hakkında Ve P P sen vesaire Ve , BEN hakkında vesaire N dır-dir dır-dir N dır-dir hakkında Aynı Ve D A ben , ben Ve ş H P hakkında ile D N dır-dir dır-dir BEN içinde ile N A ben H vesaire hakkında , hakkında N A Ve ile A M A , D A V N hakkında V vesaire A Ve N dır-dir P hakkında vesaire dır-dir ben A P hakkında P P hakkında B hakkında V A vesaire H V ile dır-dir B dır-dir hakkında B P dır-dir ile A N N sen Ve H ben dır-dir N ! sen Aynı B hakkında ben H N hakkında P hakkında D P içinde Bay Ve dır-dir Ve N A P V A ben Ve V A ben Ve ! < / P > < P > M sen P hakkında M dır-dir N BEN ben Ve ile H M dır-dir ile vesaire A M Ve , N A ile vesaire BEN ben dır-dir Bay ben A M dır-dir Aynı D içinde N A M Ve Ve P hakkında V dır-dir P N içinde ben A ile H İle A ben Ve İle içinde . B sen ben hakkında vesaire dır-dir M N hakkında , N hakkında P hakkında ile İle hakkında ben H İle içinde V ile dır-dir P P hakkında Ve ile P hakkında D Ve ben hakkında V P A P dır-dir ile A N vesaire Ve M dır-dir vesaire P hakkında V hakkında vesaire M dır-dir N BEN BEN , V ile dır-dir P hakkında N Ve M A ben Ve vesaire A İle ! S N A H A ben A , hakkında N Ve D hakkında ben Bay hakkında H dır-dir ben hakkında V A ben Ve ile H . P hakkında vesaire hakkında M , BEN vesaire A İle P hakkında N BEN ben , hakkında N A ile N BEN ben A F içinde vesaire B hakkında ben İle içinde ve tayt!

Böylece geriye sadece külot ve tanga kaldı! Zaten taytını yırtan penisini aldı ve uluyarak onu serbest bıraktı! Alik hızla taytından kurtuldu.

Nastya titreyen bir nefesle bacaklarını açtı ve onun üstüne çıktı!

— Evet! — Nastya'nın büyük, şişmiş kafası içeri girip vajinasını sonuna kadar doldurduğunda tutkulu çığlığını duydum!

Hareket etmeye başladı. Nastya daha önce hiç olmamış bir şekilde yüksek sesle inlemeye başladı!

—Ah, ne güzel! Ah! Evet! Evet! Hatta, daha da derin! Ahh! — Kafasını tamamen kaybetti!

Sonra başımı kendisine doğru çekti ve öpüşmeye başladık! Bu arada, Alik'in onu dudaklarından öpmesine izin vermedi, bunun için ona minnettardım! Alik'in güçlü saldırıları nedeniyle vücudunun titrediğini hissediyordu.

Genellikle vücudunu yalamayı seviyordum! Özellikle de amını yalamayı seviyordum, ama o şimdi meşguldü ve ben sadece heyecandan gerilmiş meme uçlarını aldım! Ona bakılırsa, Alik gerginleştiğinde zaten ikinci bir orgazmın eşiğindeydi! ve dişlerini gıcırdattı. Nastya dudaklarımı yakaladı ve boşalmaya başladı!

Ondan hiç bu kadar güçlü bir orgazm görmemiştim! Beni ısırdı, pençelerini sırtıma geçirdi! Alik onu eliyle yavaşça iterek fısıldadı:

— Şimdi siz!

Kendimi çok fazla bekletmedim, özellikle de eski, sapkın fantezimi gerçekleştirme fırsatı karşıma çıktığından beri!

Bacaklarını iki yana açtım ve telefonu amına tuttum Evet! Alik onu harika bir şekilde açtı! Sperminin aktığı büyük bir delikti! Vajinasından aktı ve anüsüne aktı, dayanamadım, kırık deliğine yapıştı! , onu kedi yalamaya ve emmeye başladım! İçinde çok fazla sperm vardı! Görünüşe göre Karısı, Alika'ya çok uzun zamandır yemek vermemiş!

Yeterince istekli penisimi gösterişli bir şekilde Nastya'ya soktum. İlk başta karımın sperm ve onun meyve sularıyla bol miktarda yağlanan geniş vajinası bile benimkine hemen uyum sağlamadı. boyut! Birkaç dakika boyunca sanki bir kovanın içindeydi! Ama sonra, başka bir orgazmın eşiğindeyken, vajinal duvarlarda uzun zamandır hissetmediğim tanıdık bir kasılma hissettim!< /p> Çığlık atmamak için battaniyeyi dişlerinin arasına alarak uzun uzun inledi. Amının derinliklerine indim. Ama bu kadar sanıyorsanız, yanılıyorsunuz!

Alik hemen yerimi aldığında Nastya'dan henüz uzaklaşmıştım!

— Evet! Sakin olalım!! — Karısı çığlık attı ama adam çoktan kaçmıştı!

Spermimle akan amına yapışarak çılgınca yalamaya ve emmeye başladı! Böyle bir baskıdan dolayı şaşkına dönen Nastya, elleriyle başını bastırdı, sonra bakılırsa onu uzun süre emdi! sesler duyulunca tekrar içeri girdi! Çığlık attı ve el sallamaya başladı!

Telefonu açtım ve lanetlerin üzerine tuttum!

- Götürün onu! — Karısı inledi ve kendisini kuvvetle ona bastırdı.

Bu sefer onu uzun süre yırttı! Tekrar heyecanlanmayı başardım. Alik'in içinde işi biter bitmez onu geri fırlattım ve hemen ona yapıştırdım! Alik'in spermi, kendisinden sonra geniş olan vajinasına akmaya başladı!

İnlemelerle geldim, spermimi Alik'in spermine ekledim, sperm karışıp ondan bir dere halinde aktı! Telefonu açtığımda bu gösteriye hayran kaldım! Karımın amından uzaylı sperminin aktığı manzara!

Bu ilk kez oldu! Sonra evimizde buluşmaya başladık. Fatima Alik'ten şüphelenmedi çünkü bana geliyormuş gibi görünüyordu! Onun ziyaretleri sırasında ben hep evdeydim Nastya, sokakta ona tıpkı bir komşu gibi itidalli davrandım!

Ve sırrımızı yalnızca biz biliyorduk!

Herkes iyi vakit geçirdi!

Alik nihayet seksten hoşlanmayan karısıyla hayal bile edemeyeceği bir tatmine kavuştu! Gecenin yarısı boyunca iki erkek tarafından sikilen Nastya artık tamamen tatmin olmuştu! Ve karımın başka bir adamın altında orgazm olmaya çabaladığını görünce çılgınca bir heyecana kapıldım!

Artık Alik yatak odamıza sık sık misafir oluyor ve karısı, kendisini taciz etmeyi bıraktığı için mutlu!

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post