Spor barındaseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Spor barında

Post by Anonymous »

Takımımıza tezahürat yapmak için bir spor barına gittim, zaferi umuyordum. Herkes ilham aldı. Ama bildiğiniz gibi kaybettik. Gol, bir gol daha. Tuvalete gittim, döndüğümde saat zaten 3:0'tı. Sonrasını zaten görmeyen bir bakışla izledim. İnsanlar yavaş yavaş dağıldı, ruhları perişan oldu.

Ve artık gecenin geç saatleri, tezgahın arkasında on kadar adam var. Kendimi kötü hissediyorum. Onlara bakıyorum ve onların da kendilerini iyi hissetmediklerini görüyorum. Ne büyük bir yenilgi.

— Çocuklar, beni sikmek mi istiyorsunuz?

Bana biraz tereddütle baktılar. Muhtemelen sarhoş olduğumu ve şaka yaptığımı düşünüyorlardı. Kalktım, bilardo masasına gittim, oturdum, bacaklarımı açtım, eteğimi kaldırdım ama orada külot yoktu ve klitorisimi ovmaya başladım.

Biri ayağa kalkıp yanıma geldi. Ellerimi eteğine uzattım, fermuarını açtım ve aletini çıkardım. Islak amcığıma dokundu. Ne olduğunu gören diğerleri de katıldı. Ve sonra her şey sis gibi oldu. Beni çırılçıplak soydular, biri eteğimi çıkardı, biri tişörtümü çıkardı. Zaten masanın üzerinde yatıyordum, ağzımda birinin siki vardı, göğüslerimin arasına da bir sik sürtüyordu, birinin dili amımın içinde geziniyordu. İki elimle birinin şişmiş penisini okşadım.

Ammdaki dilin yerini elastik bir penis aldı, biri beni kıçımdan tuttu, masanın kenarına götürdü ve sikişmeye başladı. Kalın bir sik amımı dövüyordu ve ben de "İçime boşal, içime boşal" diye bağırmaya devam ettim

Görünüşe göre altı ya da yedi sik amımı dövüyor. Daha sonra beni köpek stiline soktular ve iki sikle beni sikmeye başladılar; biri üstten kıçıma, diğeri ise alttan ıslak amıma bağlanmıştı.

Orospu gibi inledi. Tekrar tekrar sordu. Hızlarını artırmaktan mutluydular; alkol çabuk boşalmalarına izin vermiyordu. Gözlerim kapandı ve üyelerim yerlerini aldı. Sperm kalçalarından aşağı bilardo masasının yeşil örtüsüne akıyordu. Beni oyuncak bebek gibi, seks makinesi gibi döndürdüler. Bütün çatlaklardan sikildim ve bundan keyif aldım. Sonra neredeyse bitkin düştüğümde her şey bitti. Sikler artık amıma vurmuyordu. Vücudum sperm ve kendi öz suyumla doluydu.

Barmen beni bir kez daha kendisi sikerken, duş alabileceğim arka odaya götürdü, ama önce onu emdim. Ve sonra adamlardan biri masanın üzerindeki hasarlı kumaşın parasını ödedi.

Herkes evine gitti.

Bu akşamı keyifle hatırlıyorum.

Sık sık o bara giderim ve barmene göz kırparım...

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post