Küçük, tek odalı bir stüdyo daireye taşındım, ama rahat, temiz, tüm olanaklara ve iyi bir çift kişilik yatağa, bağımsız yaşam için gerekli tüm eşyaların bulunduğu bir mutfağa ve hatta bir mikrodalga fırına sahip.
Sonra şehir merkezine gittim, yürüyüşe çıktım, arzularım için biraz para harcadım çünkü kocam bana tam yetki verdi. Böylece gün fark edilmeden geçti, etrafta dolaştıktan sonra yoruldum ve daireme döndüm. Sadece duş alıp yatağa girmek istiyordum ki bunu da yaptım. Naked kendini kar beyazı bir battaniyeyle örttü ve sonra ben de You need to register to see the link. kaplandım trende kemancıyla geçirdiğim gecenin ..
Ohh, onun müzikli parmaklarının tüylerimde, dudaklarımda ve klitorisimde tatlı dokunuşları... Ahhhh, bunu tekrar hissetmeyi ne kadar isterdim, üzerimde değil. dar bir araba yatağı, ama burada... Bu geniş, kar beyazı yatakta. Elim istemsizce karnıma düştü, gözlerimi kapadım, O'nun yaptığını hayal ederek kendimi okşadım... Ama hayır tabii ki... Üzerimde ne ağırlığı var ne nefesi. ve en önemlisi hayır müziğini duyuyorum, kemandaki parmak hareketlerini göremiyorum... Tanrım, keşke bir an önce uykuya dalabilsem... Sabahları yataktan kalkmak, her zaman olduğu gibi, kendinizi düzgün, bakımlı bir kadın durumuna sokmanın günlük bir ritüelidir... Hafif makyaj, saçınızı şekillendirmek vb. Ama kahvaltıyı kendim hazırlamak zorunda kaldım; bunu genellikle kocam yapar. Her neyse. Ve şimdi zaten kliniğin duvarları içerisindeyim, muayeneden geçiyorum. İlk olarak, gözlerimdeki damlacıklar, kocaman gözbebekleri ve çok az görüyorum, her şey bulanık - bulutlu... Sonra bir sürü alet var ve isimlendirmem gereken harflerle dolu basit bir tablo değil. Bütün bunlar birkaç saat sürdü ve ardından bir doktora danışıldı. Sonuç beni hem üzdü hem sevindirdi. Her şey o kadar da kötü değil, yaşa bağlı değişiklikler var ama kritik değil. Bu durumda da ameliyat yapmıyorlar, hiçbir manası yok. Hem yakını hem de uzağı net görmenizi sağlayacak progresif camlı gözlük sipariş etmeniz yeterli. Haha. Kocamın hayali gerçek oldu; muhtemelen fantezi okulundan beri bazen gözlüklü bir kadınla seks yapmak istiyordu. Eh, hayalleri gerçek olacak.
Kasadaki muayenenin parasını ödedikten sonra giyindim ve yarı kör olarak daireme gittim, neyse ki çok uzakta değildi ve bu durumda bile sorunsuzca bulduk. Odaya geldiğimde soyundum. Ve sadece külotla beşiğe tırmandı. Geriye ne kaldı, televizyonu bile göremiyorum, gözbebeklerim ancak birkaç saat sonra normale dönecek. Daha sonra kocamla telefonda uzun bir konuşma yaptık, ona muayene sonuçlarını anlattım ve o zaten gözlüklü olarak bana yakın olmaktan heyecanlanmayı başarmıştı. Lanet sapık... Bana nasıl ava çıktığını, orman tavuğu vurduğunu ve onu kızartıp arkadaşlarıyla birlikte konyak eşliğinde tükettiğini anlattı. Genel olarak sıkılmaya da vakti yoktur. Veda: Seni seviyorum... Ve yine yatakta yalnızım. Gözlerim çoktan kaymaya başlamıştı, biraz bulutlanmıştı ama çoktan gördüm, kıyafetlerimi topladım, eşimin ve eşimin en sevdiği, dar askılı siyah dantel geceliği giydim. Telefon çalıyor... Hımm, kim o... Başlık: Kemancı... Heyecanla cevaplama tuşuna basıyorum...
- Zhenya...
- Marina, dikkatimi dağıtmıyor muyum? ? Aramamın bir sakıncası var mı?
- elbette hayır, çok memnunum. You need to register to see the link. seni düşündüm. Nasılsın?
- Yarışmada performans sergiledim, ödül yoktu ama memnun kaldım, alkışlar vardı ve performansımı açıkça beğendiler. Hatalar üzerinde çalışmak ve daha da gelişmek mantıklı.
... Güzel kafamın içinden koca bir düşünce ve arzu denizi uçtu ve arzularıma dayanamayıp şöyle dedim:
- Zhenya, Eğer bugün boşsan, müziğini tekrar duymak, ellerini, parmaklarını tekrar görmek ve hissetmek istiyorum...
- Marina.... Ahhh, eğer bunu istiyorsan, sana geleceğim... Sesi heyecandan titriyordu ve muhtemelen heyecandan sonunun nasıl olacağını biliyordu...
- falan adrese gelin, bekliyorum.
Akıllı telefonumu elimden bırakmaya vakit bulamadan, çoktan banyoya gitmiş, tazelenmiş, daha parlak, daha seksi bir makyaj ve nefis kalıcı ruj sürmüştüm. Bırak sürtük olayım, böyle istiyorum. Siyah dantelli şort, aynı gecelik ve üstte hafif bir hareketle çıkarılabilen kemeri olan hafif bir sabahlık. Ve karnınızda kelebekler uçuşmaya başladı bile... Mmmm... Kapı zili çalıyor... Açmak için koşuyorum...
İçeriye giren yol arkadaşım değil. Altına siyah bir takım elbise, göz kamaştırıcı beyaz bir gömlek ve papyon giymiş şık bir palto giyen saygın bir genç içeri giriyor. Bir elinde keman kutusu, diğer elinde uzun bir sap üzerinde muhteşem bir kadife gül var. Ve bir ayaktan diğerine geçerek duruyor. Elini tutarak onu tam anlamıyla koridora sürükledim ve kapıyı kapattım.
- Zhenya, öylesin, yani... Sözüm yok... Bilirsin. Genç ve özgür olsaydım sana ilk görüşte aşık olurdum.
- Marina, yarışmanın hemen ardından, yarışma biter bitmez numaranı çevirdim. Dürüst olmak gerekirse buluşma umudu bile yoktu.
Kemanı dikkatlice koridordaki şifonyerin üzerine koydu ve gülü bana verdi. Her kadın gibi ben de hemen onun kokusunu solumaya başladım; bundan değil, sadece böyle bir hediyenin gerçeğinden keyif aldım. Bu çok hoş ve romantik.
Odaya girdik, tabii ki değerli çantasını da yanına aldı, yatağın üzerine öyle şefkatle koydu ki kıskandım bile... İstemedim bile. herhangi bir şey hakkında konuşursak, sadece sarıldık ve birbirimize yapışarak, elleriyle okşayarak o sabahlığımın altına, ben de onun pardesü altına girdik. Boynumu yukarıya doğru uzattım, dudaklarımla dudaklarına ulaştım ve uzun, tutkulu bir öpücükle birleştim. Birbirlerini tutkuyla isteyen bir erkek ve bir kadınla ne konuşulur...
Parkını çıkardım. Bornozumu çıkarmaya çalışıyordu ama ben müdahale ettim
- Zhenya, Zhenya, bekle. Her şeyin trende nasıl başladığını hatırlıyorsun, değil mi? Müziğinden bunun tekrar olmasını istiyorum, lütfen benim için çal...
- tamam Marinochka, ne istersen yapacağım. Dürüst olmak gerekirse, yarışmada bu melodiyi çalarken Filarmoni salonunda beni dinlediğini hayal ettim. Jüri yoktu ama asıl dinleyici sizdiniz.
Dışarıda hava çoktan kararmaya başlamıştı. Loş ışığı açtım ve yatağın kenarına oturdum ve Zhenya kemanı kutusundan çıkardı ve odanın ortasında durdu... İlk büyülü sesler etrafta aktı, her yere nüfuz etti, beni doldurdu saçlarımın uçlarından ayak tırnaklarıma kadar. Bu melodide bir tür sihir, büyücülük vardı. Ve ellerinin hareketleri muhteşem ve çekiciydi, muhtemelen onu yemeye hazır bir yılana bakan bir tavşan gibi, kemancıya baktım. Bu büyünün, hipnozun etkisi altında yataktan kalktım ve yavaş yavaş müziğin temposuna göre sallanmaya, sonra kendi etrafımda dönmeye başladım. Ve aynı hızla, çok yavaş bir şekilde soyunmaya başladım. Elbette bir striptizciden çok uzağım, ama muhtemelen bunu yaparken gösterdiğim samimiyet ve arzu herkesi şaşırtacaktır...
Üzerimde sadece parmaklarımla yakalayıp yavaşça aşağıya doğru çektiğim külot vardı. ve Zhenya'nın bana hayranlık dolu gözlerle baktığını gördüğümde artık duracağından korktum.
- sevgilim, sihrine devam et...
Zhenya devam etti ve ben arkadan yaklaştım, Oyununa karışmamak için ona sarıldım ve müziğe göre sallandım, elbiselerinin üzerinden okşamaya başladım... Sırtındaki göğüsler, şişkin karnım ve kasıklarım sıska şaplaklarına baskı yapıyor ve ellerim göğsünden kayıyor , göbeği ve aşağısı, hâlâ yumuşak olan penisine. Muhtemelen aynı anda hem çalıp hem de heyecanlanamayacaktır ve bir noktada müzik düzgün bir şekilde durur, muhtemelen melodi henüz bitmiştir, ama bu artık benim için önemli değil. Etrafında dolaşıp diz çöküp gömleğini ve pantolonunu esnetmeye başladım.
- Marinochka, bekle, aleti bırakayım.
- evet, sehpanın üzerinde. Aleti bıraktı, ben de kalkmak zorunda kaldım ama daha cesur hareketlerle onu soydum, gömleğini ve pantolonunu çıkardım ve onu yatağın kenarına oturacak şekilde ittim ve onu çektim. onun iç çamaşırı.
- Zhenya, trende her şey çok rahatsız ediciydi, ama çok istedim ve şimdi alacağım, rahatla. Uyluklarını açarak hâlâ yumuşak, kırılgan penisini avucunun içine aldı ve öptü. Diğer eliyle testisleri aldı ve yavaşça yuvarlamaya başladı. Dilimin ucu frenulum boyunca yukarıdayken kafamın üzerinde biraz oyalandım, ilk, hala küçük, şeffaf yapışkan yağ damlacıklarını yaladım, sonra yavaşça, titreyerek ağzımı penisin üzerine koydum. bu da gittikçe zorlaştı. Zhenya zevkten inleyerek saçlarımı okşuyor, parmaklarıyla okşuyor, parmaklarının arasından uzun bukleler çıkarıyor, başımı, kulaklarımı ve boynumu nazikçe okşuyor.
O genç, özgür ve sekse aç ve ben de onu memnun etmek istiyorum... Onun baskısı olmadan, ağzımla kendimi olabildiğince derine itmeye çalışıyorum, dudaklarımla şaftı daha sert sıkıyorum. Ve yağlayıcı ve tükürükten nemlenmiş avucumla yutamadığım bölgeyi okşuyorum... Mmmm, dünyanın en lezzetli dondurması... Zhenya bir şekilde başımı okşamayı bıraktı, nefesim değişti, kalçalarım gerildi . beni penisimdeki kıllardan çekmeye çalıştığını hissettim, muhtemelen endişeliydi, ağzıma boşalmaktan korkuyordu....
- sakin ol, istiyorum, dedim ve ağzımı ittim mümkün olduğu kadar derin... Dudakları ve avuçlarını sıkıca sıkıştırarak böyle birkaç yutkunma, yalnızca havayı solumak için kırılıyor ve sıcak, yapışkan, tuzlu bir sperm çeşmesi boğazıma çarptı... Zhenya sırt üstü yatıyordu, inliyor, titriyordu, eller saçlarımı yakaladı... Ben de penisini ağzımda tutmaya devam ettim, gevşeyene kadar her damlasını emdim. Ancak o zaman erkeğimin yatağına tırmandım ve ona sarılarak göğsüne uzandım....
Nefesim düzene girdikten ve şiddetli bir orgazmdan kurtulduktan sonra Zhenya beni nazikçe saçlarımdan tuttu ve başımı kaldırdı. . Muhtemelen, o anda gerçek bir fahişe gibi görünüyordum, dudaklarımın kenarlarından sperm damlacıkları sızıyordu... Muhtemelen maskaram da lekelenmişti.
- Sanırım şimdi pek şık görünmüyorum, değil mi? ?
- evet sen, neden... Sen en çok arzu edilen kadınsın. İtiraf ediyorum, bunu bana daha önce kimse yapmamıştı... teşekkür ederim Marinochka - pekala, sen gençsin, önünde her şey var. Ve umarım hala benim için gücün vardır?
- elbette Marina, ne istersin?
- mmmm, dedim rüya gibi...
- İstiyorum, istiyorum senin enstrümanın olmak için... Ellerinle, parmaklarınla vücudumda, şehvetli deliklerimde çal... O kadar ince ve tecrübeliler ki...
Zhenya'nın benim için olduğunu bilmeme rağmen onun rızasını almadan şimdi her şeyi yapacak, bana göründüğü gibi hem kendisi hem de benim için rahat bir pozisyon aldı: köpek pozisyonunda diz çöktü, her iki deliği de açmak için bacaklarını genişçe açtı ve karnının ve göğsünün altına bir yastık yerleştirdi. Tamamen bir mucize beklentisiyle sırtımı eğdim ve rahatladım. You need to register to see the link. Zhenya'nın uzun süre beklemesi gerekmedi. Arkamda durdu, ellerini geniş kalçalarıma koydu ve nazikçe okşamaya başladı. Mmm, zevk uzun sürecekti... Uzun hareketlerden, tüm kıçımın yüzeyi boyunca, iki şehvet ve şehvet mağarasıyla tepelerin arasındaki değerli vadiye giderek daha da karıştı. Yapabildiğim tek şey gözlerimi kapatmak, olan bitenin tadını çıkarmak, her olayın tadını yakalamaktı. Bir noktada ellerinin hareketleri durdu, kalçalarının üzerinde yer aldı, hafifçe aralandı ve dudakları ve dili devreye girdi... Ohhh... Aşağıdan yukarıya, tüm kasık boyunca.. . Orospu akmaya başladı... Ve sonra... O... Bu bir sihir... Dili tam anlamıyla analın rozetini sikti ve iki parmak ıslak vajinaya dalarak orada harika bir şey yarattı.. Derinden nüfuz ettiler, her hücreyi, her tümsek ve kıvrımı nazikçe okşadılar... Heyecanım ve zevkim çığ gibi büyüdü. You need to register to see the link.
Ve sonunda beni patlatacak bir şey buldu... Bir dizi orgazm vücudumu güçlü bir deprem gibi sarstı, yüksek sesle inledim, ya yatağı yumruklarımla dövdüm ya da çarşafı buruşturdum. Bu daha önce hiç başıma gelmemişti, şimdi uzanıp rahatlamak isterdim ama aynı zamanda daha fazlasını da istedim... - Zhenya, sen bir büyücüsün... lütfen beni al, içeri gir...
Puting penisini içeri soktu, sıcak deliğe kolayca girdi ve beni kalçalarımdan sıkıca tutarak beni ritmik olarak kazığa geçirmeye başladı. Ben de yarı bilinçli bir durumdaydım, pek bir şey anlamadım ama çok net hissettim...
You need to register to see the link.
Sonunda beni yastıktan çekip aldı, göğsüme sarıldı, karnıma bastırdı, penisiyle birlikte parmaklarıyla klitorisi okşamak beni başka bir orgazm serisine getirdi ve bu sırada kendisi gelip deliğimi sıcak tohumla doldurdu. Böylece birlikte yatağa düştük, o arkamdaydı, göğsüme sarılıyordu... Her ikisi de ağır nefes alıyordu, hiçbir şey yapmaya, hatta konuşmaya bile gücü yoktu.
Ve sonra... Birbirimize dönüp sabaha kadar kollarımızda uyuyakaldık...
Keman. Devam. ⇐ General
Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
1716450341
Anonymous
Küçük, tek odalı bir stüdyo daireye taşındım, ama rahat, temiz, tüm olanaklara ve iyi bir çift kişilik yatağa, bağımsız yaşam için gerekli tüm eşyaların bulunduğu bir mutfağa ve hatta bir mikrodalga fırına sahip.
Sonra şehir merkezine gittim, yürüyüşe çıktım, arzularım için biraz para harcadım çünkü kocam bana tam yetki verdi. Böylece gün fark edilmeden geçti, etrafta dolaştıktan sonra yoruldum ve daireme döndüm. Sadece duş alıp yatağa girmek istiyordum ki bunu da yaptım. Naked kendini kar beyazı bir battaniyeyle örttü ve sonra ben de [url=https://russ.sexforum.top/viewtopic.php?t=11786]anılarla[/url] kaplandım trende kemancıyla geçirdiğim gecenin ..
Ohh, onun müzikli parmaklarının tüylerimde, dudaklarımda ve klitorisimde tatlı dokunuşları... Ahhhh, bunu tekrar hissetmeyi ne kadar isterdim, üzerimde değil. dar bir araba yatağı, ama burada... Bu geniş, kar beyazı yatakta. Elim istemsizce karnıma düştü, gözlerimi kapadım, O'nun yaptığını hayal ederek kendimi okşadım... Ama hayır tabii ki... Üzerimde ne ağırlığı var ne nefesi. ve en önemlisi hayır müziğini duyuyorum, kemandaki parmak hareketlerini göremiyorum... Tanrım, keşke bir an önce uykuya dalabilsem... Sabahları yataktan kalkmak, her zaman olduğu gibi, kendinizi düzgün, bakımlı [url=viewtopic.php?t=1940]bir kadın[/url] durumuna sokmanın günlük bir ritüelidir... Hafif makyaj, saçınızı şekillendirmek vb. Ama kahvaltıyı kendim hazırlamak zorunda kaldım; bunu genellikle kocam yapar. Her neyse. Ve şimdi zaten kliniğin duvarları içerisindeyim, muayeneden geçiyorum. İlk olarak, gözlerimdeki damlacıklar, kocaman gözbebekleri ve çok az görüyorum, her şey bulanık - bulutlu... Sonra bir sürü alet var ve isimlendirmem gereken harflerle dolu basit bir tablo değil. Bütün bunlar birkaç saat sürdü ve ardından bir doktora danışıldı. Sonuç beni hem üzdü hem sevindirdi. Her şey o kadar da kötü değil, yaşa bağlı değişiklikler var ama kritik değil. Bu durumda da ameliyat yapmıyorlar, hiçbir manası yok. Hem yakını hem de uzağı net görmenizi sağlayacak progresif camlı gözlük sipariş etmeniz yeterli. Haha. Kocamın hayali gerçek oldu; muhtemelen fantezi okulundan beri bazen gözlüklü bir kadınla seks yapmak istiyordu. Eh, hayalleri gerçek olacak.
Kasadaki muayenenin parasını ödedikten sonra giyindim ve yarı kör olarak daireme gittim, neyse ki çok uzakta değildi ve bu durumda bile sorunsuzca bulduk. Odaya geldiğimde soyundum. Ve sadece külotla beşiğe tırmandı. Geriye ne kaldı, televizyonu bile göremiyorum, gözbebeklerim ancak birkaç saat sonra normale dönecek. Daha sonra kocamla telefonda uzun bir konuşma yaptık, ona muayene sonuçlarını anlattım ve o zaten gözlüklü olarak bana yakın olmaktan heyecanlanmayı başarmıştı. Lanet sapık... Bana nasıl ava çıktığını, orman tavuğu vurduğunu ve onu kızartıp arkadaşlarıyla birlikte konyak eşliğinde tükettiğini anlattı. Genel olarak sıkılmaya da vakti yoktur. Veda: Seni seviyorum... Ve yine yatakta yalnızım. Gözlerim çoktan kaymaya başlamıştı, biraz bulutlanmıştı ama çoktan gördüm, kıyafetlerimi topladım, eşimin ve eşimin en sevdiği, dar askılı siyah dantel geceliği giydim. Telefon çalıyor... Hımm, kim o... Başlık: Kemancı... Heyecanla cevaplama tuşuna basıyorum...
- Zhenya...
- Marina, dikkatimi dağıtmıyor muyum? ? Aramamın bir sakıncası var mı?
- elbette hayır, çok memnunum. [url=https://russ.sexforum.top/viewtopic.php?t=11769]dün akşam[/url] seni düşündüm. Nasılsın?
- Yarışmada performans sergiledim, ödül yoktu ama memnun kaldım, alkışlar vardı ve performansımı açıkça beğendiler. Hatalar üzerinde çalışmak ve daha da gelişmek mantıklı.
... Güzel kafamın içinden koca bir düşünce ve arzu denizi uçtu ve arzularıma dayanamayıp şöyle dedim:
- Zhenya, Eğer bugün boşsan, müziğini tekrar duymak, ellerini, parmaklarını tekrar görmek ve hissetmek istiyorum...
- Marina.... Ahhh, eğer bunu istiyorsan, sana geleceğim... Sesi heyecandan titriyordu ve muhtemelen heyecandan sonunun nasıl olacağını biliyordu...
- falan adrese gelin, bekliyorum.
Akıllı telefonumu elimden bırakmaya vakit bulamadan, çoktan banyoya gitmiş, tazelenmiş, daha parlak, daha seksi bir makyaj ve nefis kalıcı ruj sürmüştüm. Bırak sürtük olayım, böyle istiyorum. Siyah dantelli şort, aynı gecelik ve üstte hafif bir hareketle çıkarılabilen kemeri olan hafif bir sabahlık. Ve karnınızda kelebekler uçuşmaya başladı bile... Mmmm... Kapı zili çalıyor... Açmak için koşuyorum...
İçeriye giren yol arkadaşım değil. Altına siyah bir takım elbise, göz kamaştırıcı beyaz bir gömlek ve papyon giymiş şık bir palto giyen saygın bir genç içeri giriyor. Bir elinde keman kutusu, diğer elinde uzun bir sap üzerinde muhteşem bir kadife gül var. Ve bir ayaktan diğerine geçerek duruyor. Elini tutarak onu tam anlamıyla koridora sürükledim ve kapıyı kapattım.
- Zhenya, öylesin, yani... Sözüm yok... Bilirsin. Genç ve özgür olsaydım sana ilk görüşte aşık olurdum.
- Marina, yarışmanın hemen ardından, yarışma biter bitmez numaranı çevirdim. Dürüst olmak gerekirse buluşma umudu bile yoktu.
Kemanı dikkatlice koridordaki şifonyerin üzerine koydu ve gülü bana verdi. Her kadın gibi ben de hemen onun kokusunu solumaya başladım; bundan değil, sadece böyle bir hediyenin gerçeğinden keyif aldım. Bu çok hoş ve romantik.
Odaya girdik, tabii ki değerli çantasını da yanına aldı, yatağın üzerine öyle şefkatle koydu ki kıskandım bile... İstemedim bile. herhangi bir şey hakkında konuşursak, sadece sarıldık ve birbirimize yapışarak, elleriyle okşayarak o sabahlığımın altına, ben de onun pardesü altına girdik. Boynumu yukarıya doğru uzattım, dudaklarımla dudaklarına ulaştım ve uzun, tutkulu bir öpücükle birleştim. Birbirlerini tutkuyla isteyen bir erkek ve bir kadınla ne konuşulur...
Parkını çıkardım. Bornozumu çıkarmaya çalışıyordu ama ben müdahale ettim
- Zhenya, Zhenya, bekle. Her şeyin trende nasıl başladığını hatırlıyorsun, değil mi? Müziğinden bunun tekrar olmasını istiyorum, lütfen benim için çal...
- tamam Marinochka, ne istersen yapacağım. Dürüst olmak gerekirse, yarışmada bu melodiyi çalarken Filarmoni salonunda beni dinlediğini hayal ettim. Jüri yoktu ama asıl dinleyici sizdiniz.
Dışarıda hava çoktan kararmaya başlamıştı. Loş ışığı açtım ve yatağın kenarına oturdum ve Zhenya kemanı kutusundan çıkardı ve odanın ortasında durdu... İlk büyülü sesler etrafta aktı, her yere nüfuz etti, beni doldurdu saçlarımın uçlarından ayak tırnaklarıma kadar. Bu melodide bir tür sihir, büyücülük vardı. Ve ellerinin hareketleri muhteşem ve çekiciydi, muhtemelen onu yemeye hazır bir yılana bakan bir tavşan gibi, kemancıya baktım. Bu büyünün, hipnozun etkisi altında yataktan kalktım ve yavaş yavaş müziğin temposuna göre sallanmaya, sonra kendi etrafımda dönmeye başladım. Ve aynı hızla, çok yavaş bir şekilde soyunmaya başladım. Elbette bir striptizciden çok uzağım, ama muhtemelen bunu yaparken gösterdiğim samimiyet ve arzu herkesi şaşırtacaktır...
Üzerimde sadece parmaklarımla yakalayıp yavaşça aşağıya doğru çektiğim külot vardı. ve Zhenya'nın bana hayranlık dolu gözlerle baktığını gördüğümde artık duracağından korktum.
- sevgilim, sihrine devam et...
Zhenya devam etti ve ben arkadan yaklaştım, Oyununa karışmamak için ona sarıldım ve müziğe göre sallandım, elbiselerinin üzerinden okşamaya başladım... Sırtındaki göğüsler, şişkin karnım ve kasıklarım sıska şaplaklarına baskı yapıyor ve ellerim göğsünden kayıyor , göbeği ve aşağısı, hâlâ yumuşak olan penisine. Muhtemelen aynı anda hem çalıp hem de heyecanlanamayacaktır ve bir noktada müzik düzgün bir şekilde durur, muhtemelen melodi henüz bitmiştir, ama bu artık benim için önemli değil. Etrafında dolaşıp diz çöküp gömleğini ve pantolonunu esnetmeye başladım.
- Marinochka, bekle, aleti bırakayım.
- evet, sehpanın üzerinde. Aleti bıraktı, ben de kalkmak zorunda kaldım ama daha cesur hareketlerle onu soydum, gömleğini ve pantolonunu çıkardım ve onu yatağın kenarına oturacak şekilde ittim ve onu çektim. onun iç çamaşırı.
- Zhenya, trende her şey çok rahatsız ediciydi, ama çok istedim ve şimdi alacağım, rahatla. Uyluklarını açarak hâlâ yumuşak, kırılgan penisini avucunun içine aldı ve öptü. Diğer eliyle testisleri aldı ve yavaşça yuvarlamaya başladı. Dilimin ucu frenulum boyunca yukarıdayken kafamın üzerinde biraz oyalandım, ilk, hala küçük, şeffaf yapışkan yağ damlacıklarını yaladım, sonra yavaşça, titreyerek ağzımı penisin üzerine koydum. bu da gittikçe zorlaştı. Zhenya zevkten inleyerek saçlarımı okşuyor, parmaklarıyla okşuyor, parmaklarının arasından uzun bukleler çıkarıyor, başımı, kulaklarımı ve boynumu nazikçe okşuyor.
O genç, özgür ve sekse aç ve ben de onu memnun etmek istiyorum... Onun baskısı olmadan, ağzımla kendimi olabildiğince derine itmeye çalışıyorum, dudaklarımla şaftı daha sert sıkıyorum. Ve yağlayıcı ve tükürükten nemlenmiş avucumla yutamadığım bölgeyi okşuyorum... Mmmm, dünyanın en lezzetli dondurması... Zhenya bir şekilde başımı okşamayı bıraktı, nefesim değişti, kalçalarım gerildi . beni penisimdeki kıllardan çekmeye çalıştığını hissettim, muhtemelen endişeliydi, ağzıma boşalmaktan korkuyordu....
- sakin ol, istiyorum, dedim ve ağzımı ittim mümkün olduğu kadar derin... Dudakları ve avuçlarını sıkıca sıkıştırarak böyle birkaç yutkunma, yalnızca havayı solumak için kırılıyor ve sıcak, yapışkan, tuzlu bir sperm çeşmesi boğazıma çarptı... Zhenya sırt üstü yatıyordu, inliyor, titriyordu, eller saçlarımı yakaladı... Ben de penisini ağzımda tutmaya devam ettim, gevşeyene kadar her damlasını emdim. Ancak o zaman erkeğimin yatağına tırmandım ve ona sarılarak göğsüne uzandım....
Nefesim düzene girdikten ve şiddetli bir orgazmdan kurtulduktan sonra Zhenya beni nazikçe saçlarımdan tuttu ve başımı kaldırdı. . Muhtemelen, o anda gerçek bir fahişe gibi görünüyordum, dudaklarımın kenarlarından sperm damlacıkları sızıyordu... Muhtemelen maskaram da lekelenmişti.
- Sanırım şimdi pek şık görünmüyorum, değil mi? ?
- evet sen, neden... Sen en çok arzu edilen kadınsın. İtiraf ediyorum, bunu bana daha önce kimse yapmamıştı... teşekkür ederim Marinochka - pekala, sen gençsin, önünde her şey var. Ve umarım hala benim için gücün vardır?
- elbette Marina, ne istersin?
- mmmm, dedim rüya gibi...
- İstiyorum, istiyorum senin enstrümanın olmak için... Ellerinle, parmaklarınla vücudumda, şehvetli deliklerimde çal... O kadar ince ve tecrübeliler ki...
Zhenya'nın benim için olduğunu bilmeme rağmen onun rızasını almadan şimdi her şeyi yapacak, bana göründüğü gibi hem kendisi hem de benim için rahat bir pozisyon aldı: köpek pozisyonunda diz çöktü, her iki deliği de açmak için bacaklarını genişçe açtı ve karnının ve göğsünün altına bir yastık yerleştirdi. Tamamen bir mucize beklentisiyle sırtımı eğdim ve rahatladım. [url=https://postimg.cc/G4dnYtnr]https://i.postimg.cc/Z5ybGvf9/i.jpg[/url] Zhenya'nın uzun süre beklemesi gerekmedi. Arkamda durdu, ellerini geniş kalçalarıma koydu ve nazikçe okşamaya başladı. Mmm, zevk uzun sürecekti... Uzun hareketlerden, tüm kıçımın yüzeyi boyunca, iki şehvet ve şehvet mağarasıyla tepelerin arasındaki değerli vadiye giderek daha da karıştı. Yapabildiğim tek şey gözlerimi kapatmak, olan bitenin tadını çıkarmak, her olayın tadını yakalamaktı. Bir noktada ellerinin hareketleri durdu, kalçalarının üzerinde yer aldı, hafifçe aralandı ve dudakları ve dili devreye girdi... Ohhh... Aşağıdan yukarıya, tüm kasık boyunca.. . Orospu akmaya başladı... Ve sonra... O... Bu bir sihir... Dili tam anlamıyla analın rozetini sikti ve iki parmak ıslak vajinaya dalarak orada harika bir şey yarattı.. Derinden nüfuz ettiler, her hücreyi, her tümsek ve kıvrımı nazikçe okşadılar... Heyecanım ve zevkim çığ gibi büyüdü. [url=https://postimages.org/]https://i.postimg.cc/5yRJGfLq/i-1.jpg[/url]
Ve sonunda beni patlatacak bir şey buldu... Bir dizi orgazm vücudumu güçlü bir deprem gibi sarstı, yüksek sesle inledim, ya yatağı yumruklarımla dövdüm ya da çarşafı buruşturdum. Bu daha önce hiç başıma gelmemişti, şimdi uzanıp rahatlamak isterdim ama aynı zamanda daha fazlasını da istedim... - Zhenya, sen bir büyücüsün... lütfen beni al, içeri gir...
Puting penisini içeri soktu, sıcak deliğe kolayca girdi ve beni kalçalarımdan sıkıca tutarak beni ritmik olarak kazığa geçirmeye başladı. Ben de yarı bilinçli bir durumdaydım, pek bir şey anlamadım ama çok net hissettim...
[url=https://postimg.cc/HrBRytt4]https://i.postimg.cc/g0WW1SX5/i-2.jpg[/url]
Sonunda beni yastıktan çekip aldı, göğsüme sarıldı, karnıma bastırdı, penisiyle birlikte parmaklarıyla klitorisi okşamak beni başka bir orgazm serisine getirdi ve bu sırada kendisi gelip deliğimi sıcak tohumla doldurdu. Böylece birlikte yatağa düştük, o arkamdaydı, göğsüme sarılıyordu... Her ikisi de ağır nefes alıyordu, hiçbir şey yapmaya, hatta konuşmaya bile gücü yoktu.
Ve sonra... Birbirimize dönüp sabaha kadar kollarımızda uyuyakaldık...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
Uzun zaman önce ilk randevumu yaptığım ve muhtemelen varlığımı çoktan unutmuş olan kızlarla nasıl devam edebilirim?
by Guest » » in kadınların baştan çıkarılmasıUzun yıllar önce ilk randevuma çıktığım kızları baştan çıkarma şansım var mı lütfen söyle bana , ve onları ikinci randevuda mı çıkaracaksınız?
Beni unuttular mı ve yıllar sonra şimdi onlarla iletişim... - 0 Replies
- 43 Views
-
Last post by Guest
-
-
-
Sanal iletişime devam etmek için Kim'i arıyorum
by Anonymous » » in GeneralSelamlar!) Kim__ takma adı altında bana bilinen bir muhatap arıyorum ve takma ad altında bir sevecenim. Umarım burada. Çevrimiçi iletişime devam etmek istiyorum - 0 Replies
- 41 Views
-
Last post by Anonymous
-
-
-
Devam etmek mantıklı mı
by Anonymous » » in kadınların baştan çıkarılmasıKısaca
Düzenli olarak evin yakınındaki bir kafeye gidiyorum, tüm baristleri biliyorum. Bir kez güzel bir kız geldi (25 yaşında) ve çalışandan yeni sipariş ettiğimi sordu, başka bir şey aldı.... - 0 Replies
- 54 Views
-
Last post by Anonymous
-
Mobile version