Evde seks partisiseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Evde seks partisi

Post by Anonymous »

Genel olarak bir arkadaşım kocamı ve beni bir partiye davet etti. Sebebinin ne olduğunu hatırlamıyorum. Sadece kocası işinin yoğunluğundan dolayı geç geleceğini söyledi. Yalnız gitmekten başka seçeneğim yoktu, özellikle de uzun zaman önce arkadaşıma hiçbir yere gitmeyeceğimi ve yakında çıldıracağımı söylediğim için...

Partinin bir arkadaşının evinde düzenlenmesi gerekiyordu, bu nedenle çok fazla misafir yoktu, yaklaşık on beş kişi vardı. Ne giyeceğimi önceden düşündüm: Askılı küçük gümüş bir elbise. Doğru, sütyensiz giymek zorunda kaldım, çünkü onunla pek iyi görünmüyordu, en hafif deyimiyle ve ikinci olarak da büyük bir şirkette bu kadar açık bir elbiseyle görünmekten utanıyorum. Ancak bu bana yeterli gelmedi ve elbisemi zar zor kapatan file çoraplar da giydim.

Kıyafet ipek gibi hafif bir kumaştan yapılmıştı ve iştah açıcı popo kışkırtıcı bir şekilde vurgulanmıştı ve üzerinde çoraplarla aynı siyah file külot göze çarpıyordu. Özellikle dövmemi kaplayan şu küçük üçgen. Ayağımda eşimin bana aldığı parlak sandaletler vardı. Genel olarak giyinip aynada kendime baktığımda kendimi istiyordum ve eğer kocam olsaydım böylesine lezzetli bir kızı bırakmaktan korkardım.

Şirket son derece mükemmeldi. Düşündüğüm gibi o akşam tek başıma sıkılmadım. Oğlanlar ayıkken gözlerini açtılar ve sonra daha kararlı eylemlere geçtiler: dans ederken gelişigüzel bir şekilde popolarına, göğüslerine dokunuyorlar ve uygunsuz bir teklifte bulunuyorlardı. Ama ben kendim iyiydim, sarhoştum ve rahatlamıştım, hatta bir süreliğine kocamın geleceğini bile unuttum. O kadar çok dans ettim ki diğerleri çıldırırken yatak odasına gidip dinlenmeye karar verdim. Odaya girip yatağa uzandım. Görünüşe göre oldukça iyi içmiştim, bu yüzden hemen uykuya daldım ve birinin bana dokunmasıyla, kıçımı okşamasıyla, külotumu kenara iterek, göğüslerimi okşamasıyla uyandım...

İlk başta eşimin geldiğini düşündüm ama okşamaların doğası gereği öyle olmadığını anladım. Ama... güzeldi, kendimi kontrol edemedim ve kendimi kaptırdım. Ben de bir orospu gibi inlemeye başladım. Beni gerçekten istiyordu, bunu hissettim. Açgözlülükle vücudumun her hücresine dokundu, meme uçlarımı o kadar sıktı ki deliğim çok ıslandı, sızdırıyordum ama durmadı - artık duramazdı. Yanlışlıkla asasına dokundum ve ondan kaçamayacağımı fark ettim. Bacaklarımı ayırmaya, külotumu kenara itmeye ve ıslak deliğime dokunmaya başladı ve o anda kocamı kapı eşiğinde gördüm: gözlerimiz buluştu ve birbirimize baktık. Hem o hem de ben bunu görmeyi beklemiyorduk ve sanki neler olduğunu ancak şimdi fark etmiş gibiydim.

Bir şeyler mırıldanıp açıklamaya başladım ve kocam yanımıza geldi, beni öptü, elbisemi kaldırdı ve o kadar ani ve beklenmedik bir şekilde içime girdi ki inledim. Diğeri ise olan bitene baktı. Sonra kocası ona şöyle dedi: "Bize katıl!" Olanlara inanamadım; ikisi önce parmaklarıyla, sonra da asalarıyla deliklerime ve göğüslerime dokunmaya başladılar. Kocam yüzüme yaklaştı ve ağzıma soktu, diğeri ise amımı sikiyordu. Her tarafım sızdırıyordu ve özellikle meme uçlarım gergindi. Eşimin “Al kızım” demesi beni daha da heyecanlandırdı. Daha sonra değiştiler.

Şimdi başka birini emiyordum ve kocam beni önce amdan, sonra kıçımdan beceriyordu. "Ne kadar tatlı bir kız - onu sikmek ve sikmek istiyorsun" dedi diğeri. Kocamla birlikte beni de becerdiğinin henüz farkına varmamış gibi geldi bana. İlk geldiğimde kocam aniden yanıma girdiğinde çok heyecanlandım ve kendimi tutamadım. Daha sonra oldukça sık boşalmaya başladım: Bir orgazmı bitirmeye zamanım olmadan, bir diğeri başladı ve sonra tüm hislerim güçlü bir orgazmda birleşti.

Şimdi çocuklar meyve sularımı içmek istediler: beni sırtüstü yatırdılar, bacaklarımı ayırdılar ve amımı yalamaya başladılar. Evet, artık bir amcık değil, bir amcık çünkü orospuları bu şekilde beceriyorlar, tıpkı beni becerdikleri gibi. Becerikli dilleri beni orgazma ulaştırdı ve kapının dışında hâlâ bir partinin devam ettiğini hatırlayarak yüksek sesle inlememek için kendimi zor tuttum. Erkekler amımı yalamakla yetinmediler.

Onlara bu yeterli değilmiş gibi geldi ve beni yine iki delikte sikmeye başladılar. Üyelerini içimde hissettim ve bana sanki beni parçalayacaklarmış gibi geldi. Sadece bu kadar büyük sert siklerin hayalini kurardım...

Yüzüme geldiklerinde asalarını elime aldım ve tek tek emmeye başladım ama çok ısrarlı ve ritmik bir şekilde, hiç durmadan. Patlamak üzere olduklarını hissettim ve patladıklarında yüzüme, boynuma ve göğsüme büyük miktarda sperm aktı. O kadar çok şey vardı ki, hiç bu kadarını görmemiştim. Bitirdiklerinde çubuklarındaki son sperm damlalarını yaladım ve yatağa uzandım; bana sarıldılar ve bir süre orada uzandık...

Yine de bu partinin böyle olacağını düşünmemiştim...

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Fitness salonunda seks partisi
    by Guest » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    119 Views
    Last post by Guest
  • Dairede grup seks partisi