Orduya giderkenseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Orduya giderken

Post by Anonymous »

Ben de içki içen biri değilim ve kesinlikle şunu söyleyebiliriz ki, eğer bir yerde bir parti varsa, bu bir bardak biradan başka bir şey değildir. Bu nedenle teknik okulda arkadaş olduğumuz tanıdıklarım beni askere veda etmeye davet ettiğinde uzun süre gidip gitmeyeceğim konusunda şüphelerim vardı ama düşündükten sonra böyle bir başarıya karar verdim. Veda hava kararmadan başladı ve ben bu tür ziyafetlerin destekçisi olmadığım için sessizce masada tenha bir yer buldum ve sakince olup biteni izledim. Herkes içti ve her türlü dilek diledi. Boş boş baktım ve yurtlarda dolaşırken kaçırdığım yemeğimi yedim. Bu eğlencenin ortasında bir yerde - Vysotsky şarkılardan birinde şarkı söylerken, kırk yaşlarında, belki biraz daha genç bir kadın yanıma oturdu ve sordu - Burada neden bu kadar sıkıcıyız? Buna gülümsedim ve sarhoş gibi davranarak günlük işten yorulduğumu ve sonucun bu olduğunu söyledim. Teknik okuldan mezun olduktan sonra orduya katılmak için bir çağrı beklediğim ve bu nedenle hiçbir yerde çalışmadığım için günlük rutinler, özellikle de işle ilgili rutinler olmamasına rağmen, günün çoğunu iPhone'umla kanepede yatarak veya bir telefonla oturarak geçirdim. Evimizin bahçesinde dizüstü bilgisayar. - Peki nerede çalışıyoruz? diye sordu. Uzun süre hayal kurmamak ve hikaye uydurmamak için madende tamirci olarak çalıştığını söyleyerek, benim zaten sanıldığından daha yaşlı olduğumu vurguladı ve daha fazla kazanmak için ordudan ayrıldığımı ekledi. para, sonra eş, aile, ev, diğer her şey orada. Madenin yolunu ancak kapılarına kadar bilmeme rağmen ordu sabırsızlıkla beni bekliyordu. Oldukça sarhoştu ve bu arada benim saçmalıklarıma inanıyordu ve bununla pek ilgilenmiyor gibi görünüyordu ve büyük ihtimalle söylediklerim birkaç dakika içinde unutulmuştu. Kafamda akıllıca bir şey bulamadığım için, sarhoş gevezelik ve müzik gürültüsünün ortasında ona sordum: "Kocanızla birlikte misiniz?" - Kocası ile? - diye sordu ve ardından elini sallayarak bir gülümsemeyle ekledi: "Ne oluyor kocam?" O da bir madenciydi, oradaydı ve uçup gitti. “Size sorduğum bu adam kim, parlak kel kafasıyla askere alınan kişiyi işaret ettim ve daha önce askerlik yapmış adamların veda sözlerini dikkatle dinledim. "Bu benim yeğenim," dedi ve parmağıyla işaret ederek devam etti, "Ve onun yanında da, ordunun en büyüğü ve en küçüğü olan oğlum bu ay eve gelecek." Durumum ve yeteneğim nedeniyle ona vicdanlı bir şekilde destek olamayacağımı anlayınca sigara molası vereceğimi ve dediğimiz gibi SATik boyunca yürüyüşe çıkacağımı söyledim.

Özellikle beni rahatsız edenlere benim de onlarla aynı olduğumu söyleyerek - epey sarhoş bir adamın yüzüyle sendeleyerek - evden sokağa çıktım. Bahçede kimse yoktu. Gökyüzü açıktı ve avluda ışık olmamasına rağmen ay ışığından dolayı aydınlıktı. Karanlık köşeye baktıktan sonra yanına gittim. Evde beni rahatsız eden bir kadının sesi “Beni yanına almıyorsun” diye geldi. Arkamı döndüğümde onu evin eşiğinde dururken gördüm. Omuzlarımı silkerek "Hadi gidelim" dedim. Bana yaklaşıp kolumu tuttu ve seçtiğim karanlık yerin yakınındaki banka doğru yürüdük. "Seni burada bekleyeceğim." dedim koltuğa otururken. Adımlarını hızlandırdı ve bu karanlık köşede gözden kayboldu. Bir dakika sonra oradan daha ileri gitmeden sızıntı yapmaya karar verdiğini gösteren bir ses duyuldu. Onun sıraya doğru yürüdüğünü görünce ayağa kalktım ve ben de kendi işimi yapmaya gittim. Dışarı çıktığımda orada değildi ve partinin gürültüsüne biraz ara vermek için bir bankta oturmaya karar verdim. -Orada uzun süre oturmaya mı karar verdin? - avlunun karanlığından sordu. Yakından baktığımda onu evin karşısındaki yazlık mutfağın yanında dururken gördüm. "Hayır." diye cevapladım ve ayağa kalkıp yanına gittim. "Bir dakika içeri girelim." dedi ve kapıyı açıp içeri girdi. Onu takip ettim.

Partinin gürültüsü mutfaktan bile duyulabiliyordu. İçerisi nem kokuyordu ve karanlıktı, dedikleri gibi - "Sanki... kuyudaki gibi." .." “Burada hiçbir şey göremiyorsun,” dedim, ortasına doğru bir adım atarak, orada duran, üzerinde masa örtüsü bulunan masaya kendimi gömdüm.. “Peki... Böyle mi duracaksın? ?” - yanıma geldiğini söyledi. Pencereden avluya baktım, orada kimse yoktu, parti tüm hızıyla devam ediyordu. Ona dönerek aşk uzmanı gibi davranarak titreyen kollarımla ona sarıldım. Elbisemin altında sıkı, yoğun bir vücut hissettim; sırtım, vücudumun derinliklerine gömülmüş bir sutyen tarafından çok sıkı bir şekilde çekilmişti. Uyluklar sıkıydı ve külotla sıkı bir şekilde örtülmüştü. Her iki yarısını da okşadım, şeklinin elbisesini el yordamıyla inceledim. - Yardımcı olabilir miyim? - penisimi pantolonumun içinden çıkararak sordu. Cevap vermeden elbiseyi kaldırdım, elimi külotunun içine soktum ve kalın kıllarla kaplı kasık bölgesine dokundum. Bacaklarını hafifçe açarak deliğine daha da yaklaşmamı sağladı. Bacaklarının arasına doğru ittiğimde, kedisinin çalılıklarına hayran kaldım; kalın, kıvırcık, kaba saçlarla kaplanmıştı. Bu tüy yumağının içinde birkaç kez geçirdiğim için vajina girişinin nerede olduğunu bulamadım. Görünüşe göre zorlandığımı anladı ve elimi tuttu ve daha da aşağı, yönlendirdiğim yere indirdi. Parmaklar sıcaklık yayan yumuşak, yapışkan ve kaygan bir şeye düştü. Aşırı heyecandan başım dönüyordu, alt karnım titriyor ve kasılıyor, penisim hoş bir şekilde ağrıyor, pantolonumdan kaçmaya çalışıyordu. Bu halimi fark edince, ben onun amını okşarken, parmaklarımı onun salgılarına bulaştırırken, o da pantolonumun düğmelerini açmaya başladı. Pantolonundan kurtulduktan sonra penisini eline aldı ve okşamaya başladı. Bütün vücudum titredi ve toplarım kasıldı. Vücudumun titrediğini ve nefes alışverişimin yoğunlaştığını hissederek fısıldadı, "Merak etme, bununla başa çıkmana yardım edeceğim." Sonra cesaretlenerek külotundaki elastik bandı çıkardım ve dizlerine kadar indirdim. elbisesi kalktı. Bir eliyle elbisesini belinden destekledi, diğer eliyle penisini kasıklarına bastırdı. Kafanın dikenli saçlara gömüldüğünü hissettim. Sonra onu daha aşağı indirdi ve başın vajinaya değdiğini hissetti ama adam daha fazla hareket edemedi. Bunu birkaç kez denedi, sonra aniden bana sırtını döndü ve masanın üzerine eğilip elini bacaklarının arasına koyarak penisi alıp kendine doğru yönlendirdi. Üye anında sıcak, kaygan alana girdi ve kolayca sona geçti. Karnımla kalçasına dokunduğum anda inledi ve vücudunu biraz kaldırdı. Sik tamamen onun içindeydi. Heyecan kenarda kaldığı için hareket etmekten korkarak heyecandan dondum ve en ufak bir hareketle boşalabildim. Kalçalarını tutarak birkaç saniye orada durdum. - Kuyu.? - dedi. Bir süre tuttuktan sonra hareket ettirmeye başladım. Birkaç hareketten sonra dayanmak imkansız hale geldi ve kendimi ona bastırarak içeri girdim ve ilk partiyi tamamen sıçrattım. Başını kaldırdı ve bunu hissederek yüksek sesle inledi. Birkaç hareket yaptım ve içine dökerken hareket etmeyi bırakmadım. - Evet, evet, işte bu, sorun değil, her şey yolunda. Olur, bir gün yine yaparız, yine,” dedi penis düşüp içinden atlayana kadar her hareketinde.

Giyindikten sonra mutfaktan çıkıp eve doğru yola çıktık, yolda bana sarıldı ve tekrar boynumdan öptü ve merak etme, mutlaka tekrarlayacağız, her şey yoluna girecek dedi. Arkadaşımızı uğurlayan bütün ekip, dedikleri gibi yolu yıkamak için onun evine gitti. Dışarısı hâlâ karanlıktı. Bir anda rüzgar yükseldi ve yağmur yağmaya başladı. Misafirleri eve aldıktan sonra bahçede kaldım ve kimseye fark ettirmeden kaçmaya çalıştım. Ama beni kapıda durdurdu. - Aceleniz var mı? - diye sordu.

— Hayır.

— Belki bana gelebilirsin?

—Size mi?

— Evet, bana gelin.

— Peki oğlum?

- Oğlum göreve gitti, yarın akşam dönecek. Yani yarına kadar çok zamanımız var. Kuyu?? düşün.

Omuz silktim.

"Eğer istediğin buysa gidebilirsin," dedim, kapüşonu yağmurdan saklayarak kafama geçirdim.

Yaklaşık on dakika içinde evine ulaştık. Bahçeye girerken benden köşede durmamı ve oğlunun çıkıp çıkmadığını kontrol etmemi istedi. Bir dakika sonra dışarı çıkıp beni aradı. Evde uzun süre konuşma olmadı. Kıyafetlerimizi çıkarıp kendimizi yıkadıktan sonra yatağa gittik. Burada daha cesur davrandım. Tüylü kedisini okşadıktan sonra üstüne tırmandı. Bacaklarını iki yana açıp dizlerinden büktü. Üyenin kendisi de tıpkı o zaman olduğu gibi özgürce girdiği ıslak deliğe doğru yolunu buldu. O da inledi ve hareketlerime tepki olarak yükselip alçalarak yardım etmeye başladı. Birkaç dakika sonra, aniden sarsılmaya başladığını, yukarı doğru yükseldiğini ve karnını şişmiş halde tuttuğunu hissettim. O anda bir yay gibi gerildi, sonra zayıfladı ve aşağıya battı, ardından yükselirken tekrar kendini durdurdu, bir inilti çıkardı ve tüm vücudu gerildi. Bu uzun sürmedi, bu tür birkaç hareketten sonra ayağa kalktı ve yüksek bir inilti çıkararak gerildi ve kalçalarıyla birkaç keskin hareket yaptı. Yaklaşık üç saniye öyle durduktan sonra yatağa düştü ve yumuşacık oldu. Hiç umursamadan devam ettim. Bir süre rahat bir pozisyonda yattıktan sonra beni yakaladı ve beni etkileyecek şekilde tekrar benimle hareket etmeye başladı ve ben de ona, güçlü, yumuşak, narin, sıcak vücuduna tutunarak geldim. Düşmeyi bekledikten sonra yan tarafıma düştüm ve ona tutunarak uykuya daldım.

Öğleden sonra uyandım. Yakınlarda değildi; mutfaktan bulaşık sesi geliyordu. Giyindikten sonra mutfağa girdim ve gördüklerim karşısında şok oldum. Çıplaktı, orada bir şeyler yapıyordu. Beni görünce şaşırmış bir ifade takındı. -Nereye gidiyorsun? - bana dönerek sordu. İlk kez figürünü gördüm, oldukça iyiydi. Sıkı vücut, büyük göğüsler, düz bacaklar ve çok kıllı bir am. Bacaklarının arasında siyah, kıvırcık bir nokta göze çarpıyordu. Bu da bir yandan ona özel bir görünüm kazandırıyordu. Bütün bunlara baktıktan sonra ayrılmak istemediğimi, özellikle de kimsenin beni ayrılmaya zorlamadığını fark ettim. Evet, yakında tüm bunları yazdığım orduya katılacağım, hem bütün günü hem de askere alınmadan önceki tüm ayı birlikte geçirdiğim bu harika kadını hatırlayarak.

Quick Reply

Change Text Case: