Gece arkadaşım yine annemi sikti, dün gece en kötü şey oldu, sikmeye devam edecek mi yoksa inlemelerinden ilk kez uyanmıyorum, gece gelip onu sikmeye başlıyor ve anlatıyor. bana bir şey Şimdilik korkutucu.
Ne yapmalı?
Gece arkadaşım yine annemi sikti, dün gece en kötü şey oldu, sikmeye devam edecek mi yoksa inlemelerinden ilk kez uyanmıyorum, gece gelip onu sikmeye başlıyor ve anlatıyor. bana bir şey Şimdilik korkutucu. Ne yapmalı?
İÇİNDE ile dır-dir M P P Ve V dır-dir vesaire , B sen ben Ve vesaire dır-dir M sen V İle hakkında vesaire hakkında P sen P BEN Bay hakkında V hakkında P Ve ben H vesaire hakkında D P içinde Bay P...
İÇİNDE ile dır-dir M P P Ve V dır-dir vesaire , B sen ben Ve vesaire dır-dir M sen V İle hakkında vesaire hakkında P sen P BEN Bay hakkında V hakkında P Ve ben H vesaire hakkında D P içinde Bay P...
Şöyle oldu, bir arkadaşım yatıya kalmak için yanıma geldi ve arkadaşım yatağımın yanında uyudu, sabah saat birde uyuyakaldık, sonra annemin tuvalete gittiğini ve arkadaşının su içmeye gittiğini...