İÇİNDE ile dır-dir M P P Ve V dır-dir vesaire , B sen ben Ve vesaire dır-dir M sen V İle hakkında vesaire hakkında P sen P BEN Bay hakkında V hakkında P Ve ben H vesaire hakkında D P içinde Bay P hakkında H dır-dir vesaire vesaire P A P N içinde vesaire H M hakkında Ben M A M içinde , N hakkında V e vesaire hakkında Ve vesaire dır-dir M dır-dir hakkında N dır-dir veya içinde Aynı dır-dir vesaire P A P N içinde ben . D P içinde Bay içinde 1 7 , A M A M dır-dir 3 7 . İÇİNDE ile BEN Ve ile vesaire hakkında P Ve BEN P P A V D Ve V A BEN , P A ile ile İle A ile A ben H vesaire hakkında P hakkında M N Ben . < B R / > e vesaire hakkında B sen ben hakkında 1 1 M A BEN , D P içinde Bay P P Ve ş veya ben İle hakkında M N dır-dir , N içinde BEN N dır-dir P hakkında vesaire onu içeri al dedi, güya çok geç olduğunu söyledi ve annem gördü ve içeri girmesine izin verdi dedi. Biz de masada oturuyorduk ve sanki annemin önünde özellikle şunu söylüyordu: geceyi seninle geçirebilir miyim? bugün annem evet diyor, tabii ki yapabilirsin. Bu olaydan pek memnun değildim ve arkadaşımın harika bir ruh halinde olduğunu gördüm.
Ve şimdi saat 23:30'du, yatmaya gittik. Ben kendi odamda yattım, annem onun odasındaydı, arkadaşım da ayrı bir odadaydı.
Günlerden cumartesi olduğu için saat 02:00'ye kadar telefonumda uzandım ama sonra annemin yürüdüğünü duydum. Odamın önünden geçerek mutfağa girdim ve yaklaşık 10 dakika sonra bir arkadaşım içeri girdi ve telefonunu şarj cihazından aldı.
Saat 01:00 civarındaydı ve ben sessizce kalkmaya ve onun çoktan vurup vurmadığına bakmaya karar verdim. annem.
Mutfağa gidiyorum ve bir göz atmaya karar veriyorum, mutfakta küçük bir pencere var, oradan baktım.
Ve görünüşe göre bir arkadaşım içki getirmiş ve bana ikram ediyor annem (sabah konyak olduğu ortaya çıktı) ve annem de çok alıp içiyor.
Arkadaş biraz içti ve kalkıp annesiyle birlikte mutfaktaki kanepeye oturdu ve kıçına, göğüslerine ve kalçalarına dokunmaya başladı (annesi ev elbisesiydi).
Onu kaldırıp dizlerinin üzerine oturttu ve onu dudaklarından öpmeye çalıştı ve sonunda başardı, uzun süre emdi. gerçekten onu becereceğinden korktum.
Sonra onu kalçasından tutup odaya taşıdı anne, ben de karanlık bir köşeye saklanmayı başardım.
Annem sarhoş olduğu için durumun özünü iyi anlamayacağını düşündüm ve beni görse bile ne olacağını bilmiyordum. Sonunda onları takip ettim ve küfür etmeye başladım. çatla.
Onu yatağa yatırıp arkasına uzandı ve onu okşamaya başladı falan, kulağına bir şeyler söyledi, eteğini kaldırmaya başladı, annesi onu sırt üstü indirdi ve arkadaşı da Görünüşe göre onu sikmek niyetindeydi.
Annemi sırtüstü çevirdi ve arkadaşı tekrar eteğini kaldırmaya başladı, bu sefer bunu başardı.
Anlaşılan annem de korktuğundan beri korkmuyordu. külot giyiyordu ve içine girmiyordu, ama hızla külotunu hareket ettirdi ve hemen 18 santimetrelik sikini içeri soktu, bunu hemen fark etmedim bile, ama annemin gözleri anında top haline geldi ve nefesi kesildi.
Bakışında bunu sen yapmışsın gibi görünüyordu.
Peki ona ne söylüyor? - kulağına konuşarak yavaş yavaş aletini ona sokmaya başladı: evet, evet, ben. Yapabildi.
Anlaşılan anne artık direnmedi ve istifa etti. Ve arkadaşı onu yavaş yavaş kedisinde sikmeye başladı ve sonra flaş tamponuyla onun ve aletinin onun içinde nasıl olduğunu gösteren bir fotoğrafını çekti.
Sonra onu kaldırıp ters çevirdi, anne zaten arkadaşının üzerine oturmuştu, sonra onu kendisine doğru bastırdı ve hızla onu sikmeye başladı, anne inlemeye başladı, arkadaşı hafifçe ağzını kapattı.. Kadın ondan kalktı ve ona şunu söyledi: hadi köpek stili yapalım, o da memnuniyetle yapar.
Ve böylece sikini onun kıçına sokmaya başladı ve sonra onu kıçından becerdi. bu sefer ben geldim.
Görünüşe göre çoktan gelmiş ve arkadaşına şöyle demiş: ağzına boşalacaksın. sonunda arkadaşı ağzına geldi, kıçına şaplak attı ve odasına gitti.
Sabah annem dedi ki: gitmesi gerekiyormuş gibi gitti.
Ne yapmalıyım? şimdi ne yapmalıyım?
Bir arkadaşım annemi becerdi ama görünüşe göre annem bunu umursamadı.
Arkadaşım annemi sikti ⇐ General
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version