Herkese merhaba, geçen başlıkta onu becerdiğini ve dün gece üçüncü kez becerdiğini ve ben onun ve annemin inlemelerinden uyanıp durduğumu söylemiştim, ne yapmalıyım?
Bugün mezuniyetti, ben Ona hiçbir şey söylemedim çünkü şimdilik ne yaptıklarını bilmiyorum.
Ne yapmalıyım?
Onu parçalamaya devam edecek
Herkese merhaba, geçen başlıkta onu becerdiğini ve dün gece üçüncü kez becerdiğini ve ben onun ve annemin inlemelerinden uyanıp durduğumu söylemiştim, ne yapmalıyım? Bugün mezuniyetti, ben Ona hiçbir şey söylemedim çünkü şimdilik ne yaptıklarını bilmiyorum. Ne yapmalıyım? Onu parçalamaya devam edecek
kadınların kendilerine bakmadıkları, spor salonuna gitmek yerine, işten sonra kanepede bira içmeyi, aktif dinlenme yerine bilgisayar başında dinlenmeyi tercih ettikleri için sitemler! Ama...
Ergenlik yıllarınızda sınıf arkadaşlarınızla sık sık mastürbasyon yaptınız mı / hala okuldaysanız şimdi de mastürbasyon yapıyor musunuz?
Last post
Dostum zamanında sınıf arkadaşıma yapmıştim ama yapmani önermem cok büyük bir yük biniyor üstüne yani kendini af edersin orospu çocuğu gibi hissediyorsun yapma yani
İyi günler dilerim
Pek çok insanın tatmin edici cinsel fantezileri vardır. Hangi fantezilerinizi özellikle çekici buluyorsunuz? Fantezilerinizi gerçek hayatta gerçekleştirmeye ne dersiniz?
İÇİNDE ile dır-dir M P P Ve V dır-dir vesaire , B sen ben Ve vesaire dır-dir M sen V İle hakkında vesaire hakkında P sen P BEN Bay hakkında V hakkında P Ve ben H vesaire hakkında D P içinde Bay P...