kadınların kendilerine bakmadıkları, spor salonuna gitmek yerine, işten sonra kanepede bira içmeyi, aktif dinlenme yerine bilgisayar başında dinlenmeyi tercih ettikleri için sitemler! Ama düşünürseniz, adam bazen öğle yemeği yemeden tüm trafik sıkışıklığının içinden 12 saatini ceylanla geçirerek geçirdi ve yine de spor salonuna gitmek zorunda mı kaldı? Elbette evrakları ofise aktarıp beş odalı bir dairede güvenlik görevlisi olarak iş bulabilirler, birkaç kuruş karşılığında iki gün içinde çalışabilirler ve ardından kendilerine boş zaman ayırabilirler, erkeklerin ve kadınların bu konudaki ilginç görüşleri)
kadınların kendilerine bakmadıkları, spor salonuna gitmek yerine, işten sonra kanepede bira içmeyi, aktif dinlenme yerine bilgisayar başında dinlenmeyi tercih ettikleri için sitemler! Ama düşünürseniz, adam bazen öğle yemeği yemeden tüm trafik sıkışıklığının içinden 12 saatini ceylanla geçirerek geçirdi ve yine de spor salonuna gitmek zorunda mı kaldı? Elbette evrakları ofise aktarıp beş odalı bir dairede güvenlik görevlisi olarak iş bulabilirler, birkaç kuruş karşılığında iki gün içinde çalışabilirler ve ardından kendilerine boş zaman ayırabilirler, erkeklerin ve kadınların bu konudaki ilginç görüşleri)
Acaba erkek genital organı (büyüklüğü, ereksiyon kalitesi) ile ilgili olarak kadınların erkeklere yönelik iddiaları var mı? Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Herkese merhaba, geçen başlıkta onu becerdiğini ve dün gece üçüncü kez becerdiğini ve ben onun ve annemin inlemelerinden uyanıp durduğumu söylemiştim, ne yapmalıyım?
Bugün mezuniyetti, ben Ona hiçbir...
Ergenlik yıllarınızda sınıf arkadaşlarınızla sık sık mastürbasyon yaptınız mı / hala okuldaysanız şimdi de mastürbasyon yapıyor musunuz?
Last post
Dostum zamanında sınıf arkadaşıma yapmıştim ama yapmani önermem cok büyük bir yük biniyor üstüne yani kendini af edersin orospu çocuğu gibi hissediyorsun yapma yani
İyi günler dilerim
Pek çok insanın tatmin edici cinsel fantezileri vardır. Hangi fantezilerinizi özellikle çekici buluyorsunuz? Fantezilerinizi gerçek hayatta gerçekleştirmeye ne dersiniz?