Tutku Kayalığıseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Tutku Kayalığı

Post by Anonymous »

Adım Ella, 21 yaşındayım. Vlad'la bir hafta önce bir arkadaşımızın doğum günü partisinde tanıştık. Bugün beni cezbedici bir yüzme teklifiyle nehrin kıyısına getirdi. Doğaya bayılıyorum ve bir gün izin alabildiğim için çok mutluyum. Şehirden yaklaşık otuz kilometre uzakta, yolu kapattı ve arabayı dik bir nehir kıyısının yakınında durdurdu. Her şey tam da sevdiğim gibi; suya giden dar bir yol, kumlu bir kıyı, sarkan bir dizi söğüt. Her tarafta kesintisiz bir orman ve okşayan bir sessizlik var. Nehrin akıntıları şiddetli bir ses çıkarıyor ve karşı tarafta yaklaşık otuz metre yüksekliğinde devasa bir kayalık uçurum yükseliyor.

SUV'dan atlayıp geriniyorum. Hafif giyinmiştim; sade sandaletler, iç çamaşırlarımın üzerine 2 beden göğüslü ince, uysal bedenimi gizleyen kırmızı renkli bir elbise. Çocuklar bana deli oluyor, ben de Vlad'a deli oluyorum. Uzun boylu, kaslı sarışın, her zaman şık giyimli. Bugün kot pantolon ve gri bir tişört giyiyor.

O da arkamdan arabadan atlıyor. Öncelikle yüzmek için gidilecek en iyi yerin burası olduğunu söyledi. Ben şahsen bunu söyleyemem; onun yakınlarda olacağı düşüncesi beni daha çok cezbediyor. Kendisi arabada kıyafetlerini değiştirebileceğini, ben de gidip halıyı serebileceğimi söyledi. Benim zımni rızamla bana eşyalarımın olduğu bir sırt çantası veriyor. Ağaçların arasında boş bir çimenlik alana geçiyorum. Arada sırada ayağımla çıkıntılı taşları hissediyorum, ta ki sonunda köpüklü bir mat yerleştirebilecek kadar geniş düz bir alan bulana kadar.

Sırt çantamdan ipleri olan ince, leylak rengi bir mayo çıkarıyorum. Ağaçların beni meraklı bakışlardan sımsıkı sakladığından emin oluyorum, elbisemi ve sandaletlerimi çıkarıp halının üzerine uzanıyorum. Fark edilme korkumun çok yersiz olduğunu itiraf etmeliyim. Etrafta hiç kimse yok ve beni yalnızca Vlad görebilir; onun için beni tamamen çıplak görmek için henüz çok erken.

Kendimi oldukça terli sutyenimden ve külotumdan kurtarıyorum. Zar zor hissedilen bir rüzgâr mahrem yerlerimi hoş bir şekilde okşuyor, gözlerimi kapatıyorum ve parmağım istemsizce bacaklarımın arasındaki boşluğa uzanıyor. Karşımdaki ağacın dalları çatırdıyor, kuşlar birbiri ardına uçup onu ezmeye çalışıyor.

İstemsizce gözlerimi kapatıyorum ve başımı geriye atıyorum. Halının altına buruşmuş çimen, sanki bir samanlığın üzerinde yatıyormuşum gibi hoş bir şekilde sırtımı gıdıklıyor. Uzun boylu, güçlü, sarışın ve belirgin kaslara sahip bir adamın nasıl önümde belirdiğini, vücudumu tepeden tırnağa öpücüklere boğduğunu, sonra üstüme yattığını ve...

Her düşüncede parmağımla kendimi daha çok okşuyorum ve inliyorum. Nerede kaldığımı hatırlayana kadar inledim. Ayağa fırlıyorum, sütyenimi ve külotumu bağlıyorum ve ağaçların arkasından çıkıyorum. O karşıma çıkıyor. Vlad, turuncu şeritli siyah mayo giymiş ve benimle suya girmeye hazır. Güçlü vücudunun görüntüsü beni tamamen sarhoş ediyor. İstiyorum ve suya ulaşamayacağımı hissediyorum. Aşağıya inmeden önce eşyalarımı arabaya geri koymamı önerdi. Sırt çantamı almaya gidiyorum ve bir adamın elinin belime dokunduğunu hissediyorum. Dokunuş zar zor algılanıyordu ama bir anda arkamı döndüm ve Vlad'ın üzerine atlayıp onu öpücüklere boğdum. Benden bir kafa kadar uzundu ve ben yüzüne zar zor dokunarak dudaklarımla çenesini sıkmaya başladım. Daha sonra boynunu tutuyorum ve kendimi meme uçlarına doğru indiriyorum. Dudaklarıma dokunmaktan ne kadar hoşlandığını hissediyorum. Gövdesindeki küpleri saydıktan sonra şortunu çıkardım. Zaten üzerimde duran geniş, sert, baştan çıkarıcı bir penis gözlerimin önünde beliriyor. Çömeliyorum ve heyecandan şişko, mavimsi kafayı ağzıma çekiyorum. Sıkı, tuzlu organı tükürüğümle kaplıyorum ve dudaklarımı şapırdatıyorum, titreyen her damarı dilimin ucuyla hissediyorum. Gözlerimi zevkle kapatarak onu toplarına kadar kendime çekiyorum. Kasık kıllarımın burnumun ucunu gıdıkladığını hissedebiliyorum.

Dilim ile başımı okşadığım anda, erkek ellerin saçlarımı ne kadar güçlü sıktığını hissediyorum. Ağzımın spermle dolu olmasını bekleyerek gözlerimi kapatıyorum ama bunun yerine Vlad sikini ağzımdan çıkarıyor ve serdiğim halının üzerine uzanıyor. Hiç düşünmeden arkamı dönüyorum, güçlü bir tutuşla penisini sıkıyorum ve onu çekiştirmeye başlıyorum. Birkaç hareketle geriliyor, inliyor ve değerli sıvı dışarı fışkırarak tüm vücuduna sıçradı. Karın kaslarına, meme uçlarına ve hatta boynuna beyaz lekeler düşüyor.

Nefes darlığıyla, "Sen tek kelimeyle muhteşemsin canım," diyor.

—Sana tapıyorum! — Cevap veriyorum, tüm lezzetli şeyleri yalamak için penisi ağzıma götürüyorum. Tekrar yüzüne gelene kadar tüm vücudunu dikkatlice yaladım ama bu sefer onun üstüne uzandım ve vücudunun tüm ısısını mayodan hissettim.

—Birlikte olduğumuz için mutluyum! İnanılmaz derecede çekicisin! - bu sözlerle beni tek eliyle kendine doğru bastırıyor.

Sözleri tek bir anlama geliyor; bir kez boşalmak onun için yeterli değil. Vlad ikinci eliyle daha derinlere uzanıp külotumu kenara itiyor. Organının gizli yerime nasıl girip sıvılar sızdırdığını hissediyorum. Adam bana daha da sıkı bastırıyor ve inanılmaz bir güçle onu üzerime doğru itmeye başlıyor. Gözlerimi kapatıyorum:

— EVET!.. EVET!.. ALLAH!!! - Bütün havayı içime çekerek çığlık atıyorum. Vajinam bu canlı kırıcıyı sıkıyor ve tatlı sıvılar döküyor. Sonunda yüksek bir çığlıkla Vlad'ın saçını ellerimle yakalayıp geliyorum. Bitkin bir halde itaatkar bir şekilde göğsüne uzandım ve sustum. Beni sikmeye devam ediyor ama bu kadar güçlü değil. Birkaç dakika sonra benden bıktı ve beni çimlerin üzerine düşürdü. Gözlerim kapalı yatıyorum ve tarif edilemez mutluluk anlarının tadını çıkarmaya devam ediyorum.

Gözlerimi açtığımda yakınlarda ne halı ne de sırt çantası olmadığını görüyorum. Onların yerine yine Vlad önümde beliriyor. Yine değerli tümseğin ortaya çıktığı mayolarda.

"Eşyalarımı arabaya geri koydum" diyor, kalkın! Bu sözlerin ardından ellerimi tuttu ve keskin bir hareketle beni kaldırdı.

Sonra beni de yanına alarak kıyıya koşuyor. Böylece ikimiz de sıçrayarak suya atlıyoruz.

Nehir bu yerler için şaşırtıcı derecede temiz; suyun yüzeyinden altın renkli dibi ve ara sıra yanıp sönen yavru balık sürülerini açıkça görebilirsiniz. Duygular şaşırtıcı: böylesine sıcak bir seksten sonra soğuk suda, tıpkı banyodan sonra olduğu gibi. Tüm terim akıntı tarafından anında taşınıyor ve vücudum tam bir rahatlama hissiyle rahatlıyor... Nehrin dezavantajı, uzun süre yüzememeniz. Akıntıya yavaş yavaş sürüklendiğimi hissetmeye başlıyorum ve kıyıya doğru kürek çekmeye başlıyorum. Vlad hemen beni tekrar elimden tutuyor ve yüzmeme yardım ediyor ama karşı kıyıya, uçurumun yükseldiği kıyıya.

Nehirden çıkıyoruz ve ısınmak için kuru bir alan buluyoruz. Vlad'ın yanına gidip başımı omzuna koydum. Ben o şekilde uyuyacaktım ama onun bu konuda başka planları vardı. Beni kaldırdı ve şöyle dedi:

—Beni takip edin! Senin için gerçek bir sürpriz hazırladım!

— Yokuş yukarı mı?! Ne için?! – Aniden direnmek için bir neden buldum. Harika bir adam olmasına rağmen bu onu alçakgönüllülükle memnun etmek için bir neden değil...

-Tamam, şimdi göreceksin! - bu sözlerle beni yakalayıp yukarıya taşıyor.

Kollarımı boynuna doladım, bacaklarımı salladım ve tek başıma yürümek zorunda olmadığım için mutluyum. Tam onun kollarında uykuya dalmak istediğim sırada sol taraftan yüzüme vuran parlak bir ışık beni yeniden uyandırıyor. Ayaklarım çim ve taş karışımının üzerinde duruyor ve en tepede olduğumu fark ediyorum. Uzakta ormanın cennet kubbesiyle nasıl birleştiğini görüyorum. Ortasında bulunduğumuz nehrin nasıl kıvrıldığını görüyorum. Gökyüzünde daireler çizen bir şahin görüyorum.

Gösteriyi hayranlıkla izlerken Vlad'ın dudaklarının ensemde olduğunu hissediyorum. Daha sonra kürek kemiklerini ve omurgayı kaplayarak aşağıya inerler. Mesele bununla bitmiyor. Oyuncu ellerinin mayomdaki düğümleri birbiri ardına çözdüğünü hissediyorum. Önce bardaklar göğüslerimden düşüyor ve göğüs uçlarım ortaya çıkıyor. Sonra bütün sutyenim uçurumdan düşüyor...

—Endişelenme tatlım! Nereye düştüğünü biliyorum. Hadi aşağı inelim, seni alacağım.

Bunu söyledikten sonra bağlarını çözer ve külotu aşağıya gönderir. Burada inanılmaz bir özgürlük hissediyorum! Dünyanın tepesinde tamamen çıplak duruyorum ve beni yalnızca kayalar ve ağaçlar görebilir. Doğayla inanılmaz bir birlik duygusu beni ziyaret ediyor...

Olanlardan memnun olduğumu gören adam sırt üstü yatıyor ve başını bacaklarımın arasına sokuyor. Kıvrımlı kalçalarımı yakalayıp beni dizlerimin üzerine oturtuyor, amım tam dilinin üzerinde. Benden diline sıvıların nasıl aktığını ve onları ne kadar özenle yaladığını hissediyorum. Zevkten inliyor ve çığlık atıyorum ve orgazmımın nehir vadisinde yankılandığını duyuyorum, sanki görünmez orman perileri her yerde erkeklerin okşamalarından keyif alıyormuş gibi.

Zaten tatmin olduğumu hisseden Vlad, sonunda kendini memnun etmeye karar verdi. Ayağa kalktı, beni yakaladı ve göz hizasında yakındaki bir ağaca yasladı. Ağacın kabuğu sırtıma batıyor ama acımıyor, tam tersi. Vücudumun boyunu hafifçe ayarladıktan sonra kaya gibi sert penisini tekrar içime itti. Bacaklarımı ona doladım, dudaklarından tutkulu bir öpücük paylaştım ve onun içimde istediği gibi hareket etmesine izin verdim. Hızlanıyor ve kendi inlemesini duyabiliyorum. O da beni aldığı için son derece mutlu.

Kütük kadar sert bir penis tarafından acımasızca dövülmekten çığlık atıyorum. Monoton hareketi yerini birkaç keskin hamleye bırakıncaya kadar daha hızlı ve daha sert. Zevk perdesinin arasından içimde sıcak bir sıçrama hissediyorum... Beni omzuna koyuyor ve “avı” geri indiriyor. Aşağıda mayomu başarıyla buluyor ve medeniyete doğru yüzüyoruz.

Bugünü uzun süre hatırlayacağım ve bunun onunla son günüm olmayacağını umuyorum...

Quick Reply

Change Text Case: