Son zamanlarda bana bir şey vermediler - "İstemiyorum" ama boynuma öpücük kondurarak inliyorlar...kadınların baştan çıkarılması

En sevdiğiniz güzelliği nasıl baştan çıkarırsınız?
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Son zamanlarda bana bir şey vermediler - "İstemiyorum" ama boynuma öpücük kondurarak inliyorlar...

Post by Anonymous »

Burada başıma iki olay geldi, ikisi de adeta karbon kopya gibi; biri 18, diğeri 20 yaşında genç kızlar, evime nasıl taşındıklarını size uzun süre anlatmayacağım. Sonuç olarak evdeyiz, çay içiyoruz, film izliyoruz, masaj yapıyoruz, sarılıyoruz, öpüyoruz. Vücutları bunu istediğimi söylüyor - tutkulu öpücükler, boynuma öpücükler inliyor - ama ben pantolonumu çıkarmaya çalışıyorum - hayır, istemiyorum, buna ihtiyacım yok. Bir sıçtı, biraz daha uzandı ve ona sarılmak için uzandı. Her şeye yeniden başlıyorum - bir daha istemiyorum, hiçbir şey olmayacak, hatta içlerinden biri gözyaşlarına boğuldu ve ayrılmaya çalıştı ama onu sakinleştirdim ve orada biraz daha uzandım, 5 dakika sonra sanki hiçbir şey olmamış gibi unuttum.
Aşırı ısrarcı olabilirim, ben sadece bir kız eve geldiğinde herkesin her şeyi anladığını ve yüzde 60-70 oranında sekse hazır olduğunu, bunun erkeğe kaldığını ve sorumluluğun kendisine ait olduğu fikrinin destekçisiyim. onu “almalı”, “sıkmalı” vb. Eğer eve gelirse ve sen onunla aptalca çay içip film izlemişsen, sana fren yapar ve büyük olasılıkla bir daha gelmez. Sadece 5-10 dakika tuvalete gitmek veya başka herhangi bir şey sayılmaz, ancak aynı koltukta yatıyorsanız harekete geçmeniz gerekir. Bunlardan birine bastım ve bastım, bir nedenden dolayı istemediğini, sorunun bende değil kendisinde olduğunu söyledi, onu eve götürmeyi teklif ettim - kabul etti. Onu aldım ve normal bir şekilde veda ettim, alınma. Sabahları yazıyor -
Üzgünüm, böyle olduğu için gerçekten üzgünüm, çok ısrarcı olduğun için korktum.
Yetişkin bir adam olduğunu anlıyorum ve film bittikten sonra eve gitmem gerekirdi Sorular -

Bu ne anlama geliyor? İletişim kurmaya devam etmek mi istiyor yoksa ne?

Ona en iyi nasıl tepki verebilir ve genel olarak daha iyi davranabilirsiniz?
Onu tekrar ziyarete ne zaman davet etmeliyim?))

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post