Adım Oleg, eşimle 6 yıldır birlikteyiz. İki hamileliğin karımın figürü üzerinde hiçbir etkisi olmadı. Koyu ten, uzun parlak saçlar, ışıltılı kahverengi gözler, lezzetli dudaklar ve sıkı bir popo. Birlikte çalışıyoruz, özel bir emlak şirketiyiz. İnsanları ofise kabul ediyor, evrakları hazırlıyor ve ben yola çıkıyorum.
Her şey yolundaydı, iyi para kazandık. Bir gün bir müşteriyle yaptığı başka bir toplantıdan ofise döndüğünde her zamanki gibi karısını dudaklarından öptü. Ama ters giden bir şeyler vardı... Spermin tadını dudaklarımda hissettim... Benim değil! Ben bir skandal başlatmadım, tartışmaların tadı ve kokusundan başka bir şey yok ve suçlamalar ciddi! O andan itibaren eşimi yakından takip etmeye başladım. Telefonunu düzenli olarak kontrol edin, nereye gittiğini ve kiminle buluştuğunu takip edin.
Küçük ipuçları vardı ama somut hiçbir şey yoktu. Ve bir gün arkadaşı Marina ile tanışmak istediğini söyledi, küçüklerle birlikte Kıbrıs'ta tatil yaparken tanıştılar. O dönem gidemedim, işimden ayrılamadım. Görünüşe göre merkezde bir yerde buluşmak üzere anlaştık. Karısı en fazla saat on birde evde olacağına söz verdi.
Çocuğuma akşam yemeği yedirdim, onları yatırdım ve televizyon izlemeye gittim. Karısı saat 11'de ya da gece yarısına kadar dönmedi. Onu aradım, telefonu açmadı ve bir dakika sonra bir mesaj geldi: "Her şey yolunda canım, Marinich ve ben geç kalacağız." Televizyonun uğultusuyla uykuya daldım. Sabahları genellikle erken kalkarım, çoktan döndüğü için karımı rahatsız etmeye karar verdim. Şampanyanın hafif kokusu beni biraz uyandırdı. Davranışlarıma yanıt olarak uykusunda bir şeyler mırıldandı.
Ama içgüdüm beni rahat bırakmadı ve onun amıyla başlamaya karar verdim. Battaniyenin altına tırmanırken tavşanımın genellikle pijama giymesine rağmen külotsuz uyuduğunu keşfettim! Her zamanki hareketiyle bacaklarını açarak amına yaklaştı.
Her zaman bakımlı olduğunu, temiz tıraşlı olduğunu ve güzel koktuğunu belirtmekte fayda var. Dilimle dudaklarıma dokunduğumda yine yabancı bir koku, erkek sperminin kokusunu hissettim. Nasıl yani! Eşimin beni aldatabileceğini asla hayal edemezdim. Tanıştığımız andan itibaren o, ahlakın ve sadakatin canlı örneğiydi... Şunu da belirtmekte fayda var ki ben de bir sporcuyum, dövüş sanatları yapıyorum ve 100 kg ağırlığındayım. ve iyi bir atletik formda. Ve işte burada!
Battaniyeyi geri atarak geceki maceraların sonuçlarına daha yakından baktım. Dudaklar şişmişti ve akıntıyla parlıyordu. "Hanımımı kim bu kadar uyandırdı?" - bu soru kafamda dönüp duruyordu. Ve böylece karımın bacaklarının arasında yatarken, bu gerçeğin beni sadece çok kızdırmakla kalmayıp aynı zamanda beni deli gibi tahrik ettiğini de fark ettim. Dudaklarımla yavaş yavaş eşimin kasıklarına yaklaştım, klitorisi yaladım, dilimle iç dudakları yayıp içeri girdim. İçimi tiksinti ve heyecan karışımı bir duygu kapladı. Birinin penisinin daha birkaç saat önce rahme girip geldiğini hayal ettim. Bu düşünceden bir anlığına dilimi çıkardım ve baktım.
Başka birinin spermi vajinadan ince bir akıntı halinde aktı. Yarı saydamdı ve deneyimlerimden biliyorum ki, üst üste ikinci veya üçüncü kez boşaldığınızda bu oluyor. Penisim çelik bir yatağa dönüştü, başım dönüyordu ve nabzım şakaklarımda çılgın bir ritimle atıyordu. Dudaklarımı karımın amına batırdığımda, bana tanıdık gelen ama başkasınınkiyle karışan bu tadı hissettim. Karımı yaladım ve karımın ihanetinin sonuçları ağzıma aktı, bir kısmı çeneme düştü. Topun amı temizlendiğinde banyoya gittim, ağzımı çalkaladım ve yüzümü yıkadım. Yatak odasına döndüğümde eşim uyanmadı bile! Ama iş bitmedi ve ben yan yatarak arkamda eşime katıldım. Oldukça büyük olan penisim saat gibi içeri girdi. Sadece birkaç dakika içinde geldim!
Sonra mutfağa gitti, kendine biraz kahve yaptı ve orada oturup ne olduğunu anladı.
Saat 11 civarında eşim uyandı ve mutfağa bakarak banyoya girdi. Geç döndüğü için kendini suçlu hissediyordu... Ve benim bir şeyler tahmin ettiğimi düşünemiyordu. Sonuçta az önce yıkadığı sperm benimdi, gece aşığı değil!
Banyodan sonra suçluluk duygusuyla mutfağa girdi ve beni dudaklarımdan sert bir şekilde öptü. Geceleri bu dudakların birinin penisine dolandığını, açgözlülükle yuttuğunu, sonra sıcak spermin üzerlerine aktığını hayal ettim... Evet canım, bu konuda ne seni ne de kendimi tanımıyorum!
Bu sefer her şey bitti ve iş, ev, genel olarak hayat akıp gitti, ancak eşim üzerinde katı bir kontrol kurdum. Benimle partilerde, tiyatroda, kız arkadaşlarımla da. Araba sürdü, tanıştı, bazen bekledi.
Bazen karımın dudaklarında sinsi bir gülümsemeyle ofisteki birine nasıl mesaj attığını fark etmeye başladım. Ve davranışında bir şeyler değişmeye başladı. Bazen öfkesini kaybediyordu, anında kaynadı ama sonra hızla sakinleşti.
Bir gün iş yemeği yiyeceğini ve benim onu yarıda keseceğimi söyledi. Eh, kabul etmek zorundaydım. O gitti ve ben daha önce telefon konum programını yüklediğim iPad'i açtım ve bekledim. Moskova bölgesinde, ofisten çok da uzak olmayan tanıdığım bir restoranda hanımımın telefonu donunca, "iş ortağına" bakmaya karar verdim. Daha önce arabayı değiştirip bir arkadaşımdan ödünç alarak restorana gittim. Gözden kaybolup beklemeye başladı.
30 dakika sonra eşim, 45 yaşlarında bir müşterisiyle birlikte dışarı çıktı. Mutlu bir şekilde sohbet ettiler, karısı rahat davrandı. Cipe bindik ve yola çıktık. Şüphe uyandırmamak için onları dikkatle takip ettim. Cip yoldan çıkıp köy yoluna, ardından da ormana saptı. Onları takip etmek imkansız olduğundan biraz uzaklaştım, arabayı yol kenarında bıraktım ve ormanın içinden dönüp döndükleri yere doğru yürüdüm. Şans eseri baharın sonlarıydı, bitki örtüsü sıktı ve çok yaklaşabildim. Arabanın rengi açık değildi ama karımı orada göremedim.
Diğer tarafa doğru yürüdükten sonra şüphelerime ikna oldum: sevgili eşim dolgun, güzel dudaklarıyla penisini emiyordu. Bu destanın sonunu beklemedim ve arabaya dönüp ofise gittim. Yaklaşık 40 dakika sonra karısı mutlu ve memnun bir şekilde geri döndü. Ve hemen öpücüklerle bana doğru sürünerek dilini ağzımın derinliklerine soktu ve artık kimin olduğunu bildiğim spermin tadını yeniden hissettim.
Ona bildiğimi söyle; o zaman belki boşanırsın. Peki ya ailemiz, ebeveynlerimiz ve genel olarak..? Onlara her şeyi anlatamazdım, sanki o böyle ve ben de iyiyim. Bu yüzden yaşamaya devam etmeliyiz. Hayat öyle bir şeydir ki, size çıkış yolunu söyler.
Döl gibi tadı olan bir öpücük ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version