Merhaba, adım Maxim, 29 yaşındayım. Bu hikaye ben 18 yaşındayken başladı. Sonbaharın başlarıydı, okuldan mezun oldum ve üniversiteye gitmedim, askere alınana kadar beklemekten başka yapacak bir şey kalmamıştı. O yıllarda break dans yapıyordum ve ekibimle birlikte rekreasyon merkezlerinden birinde takılıyorduk, tüm dansçılar, "top sanatçıları" ve "Variety sanatçıları" vardı, sadece arkadaşlarımız ve tanıdıklarımız olan kızlar ve erkekler vardı. . Ve bir gün prova yapıyorduk ve daha önce hiç görmediğim üç kız salonumuza geldi; içlerinden biri beyaz görünüşlü, karakteristik yüz hatları, koyu tenli, çıkıntılı göğüsler, yuvarlak kalçalı, uzun kıvırcık çizgili saçlıydı. Kendimi bunalmış hissettim, göğsümde baskı hissettim. Mavi kot pantolon, soluk pembe hafif bir ceket, sutyen askılarının göründüğü siyah dar bir üst, yüksek topuklu sandaletler ve siyah tayt giymişti. Onlarla buluşmaya gittik, adı Christina'ydı, Ermeni olduğu ortaya çıktı. Dans etmemizi izlediler, zor numaralar gördüklerinde ellerini çırptılar ve biz dinlenirken Christina kendisi konuşmaya başladı:
O: Harika dans ediyorsun.
Ben: Teşekkür ederim.
O: Her zaman dansı bozan bir erkek istemişimdir.
Ben: Bir şey mi ima ediyorsun?
O: Sadece söylüyorum.
Bunun hakkında sohbet ettik ve ona eşlik etmeyi teklif ettim, o da kabul etti ama şöyle dedi:
O: Dışarısı hava kararıncaya kadar bekleyelim.
Ben: Neden?
O: Birisi bizi görebilir ve ebeveynlerimize söyleyebilir.
Ben: Zaten 18 yaşındasın Christina, sana ne yapacaklar?
O: Burada alışılmış bir şey değil, özellikle bizim milletten olmayan erkeklerle arkadaş olamazsınız.
Ben: Tamam, sonra gidelim.
Oturduk, konuştuk ve karanlığı bekledik. Çok şaka yaptım, iltifatlar yağdırdım, sonra ona hafifçe sarıldım ve o bunu umursamadı. Akşam oldu, hava karardı ve onun evine doğru yürüdük. Evine vardığımda şöyle dedim:
Ben: Bu kadar erken gitmene izin vermek istemiyorum Christina.
O: Ben de senin gitmeni istemiyorum.
Ben: Belki şimdilik girişte durabiliriz.
O: Hadi, benimkinde değil, sonraki eve gidelim.
Komşu bir evin girişine girdik ve üçüncü ile dördüncü kat arasındaki merdivenleri çıktık. Ona gelenekler ve yetiştirilme tarzı hakkında söylediklerimden sonra artık başıma bir şey geleceğinden emin değildim ama umut beni terk etmedi. Girişte hava karanlıktı, pencereden sadece fenerden biraz ışık geliyordu, ona baktım, o da bana baktı ve biz sessizce durduk, bundan sonra ne olacağını bekledik. Elini tutmaya karar verdim, umursamadı, yavaşça elini kendime doğru çektim ve onu öpmeye başladım. Dudaklarındaki ruj çok tatlıydı, dili o kadar şakacı bir şekilde benimkinin üzerinde kayıyordu ki, dudakları o kadar yumuşak ve lezzetliydi ki sertleştim. Uzun süre öpüştük ve onu kıçından tutmaya karar verdim, ellerimi yavaşça poposuna indirdim ve sıkmaya başladım, sıktım ve kaldırdım, hoşuna gittiğini hissettim, ellerimi ona kaldırdım beline ve taytının altından sırtına doğru kaymalarına izin verdi, çıplak poposu o kadar pürüzsüzdü ki, dokunuşu o kadar hoştu ki. Öpüştük ve poposunu okşadım, sonra elim tişörtünün ve sütyeninin altına girdi, küçük elastik göğüslerini elimle hissettim, elimle onu okşamaya başladım ve tişörtünü kaldırdım, dudaklarımı yırttım ondan uzaklaştım ve gözlerinin içine baktım, gözleri şaşkındı, yavaşça göğsüne indim ve güzel çıkıntılı pembe meme uçlarını yalamaya başladım, meme uçlarını yaladım ve çıplak kıçını okşadım, sessizce inlemeye başladı, onu kaldırdım Tişörtünü sutyeniyle birlikte yukarıya doğru çıkardım ve elimi külotunun içine soktum. Külotu dokunuşu hoş olan pürüzsüz bir malzemeden yapılmıştı, çok heyecan vericiydi, klitorisini parmağımla okşamaya başladım ve o tırnaklarıyla omuzlarımı tuttu ve kulağımı ısırmaya başladı, parmağım çok ustaca kaydı vajinasına girdim, çok ıslaktı, önce parmağımla yavaş yavaş girdim, sonra hızlanmaya başladım, çok hızlı girdim ve gözlerinin içine bakmaya başladım ve bana baktı. Heyecana teslim olarak iki parmağımla içine girdim ve deli gibi hızla içeri girdim, beni öpmeye başladı, sonra dudaklarını yüzüme yasladı ve fısıltıyla inledi, sonra sakinleşti ve kulağıma fısıldadı: O: Bitirdim tatlım.
Ben: Seni istiyorum.
O: Ben de iyi biriyim ama öğrenirlerse beni öldürürler.
Ben: Tanımayacaklar.
Sohbetimiz girişe giren ve aşağıdaki katta duran bir grup adam tarafından kesintiye uğradı. Girişten çıktık, vedalaştık, numarasını bıraktı ve eve gittik.
Telefonda konuştuğumuz, birkaç kez daha buluştuğumuz ve koridorlarda vakit geçirdiğimiz o günden sonra, korktuğu için onu seks yapmaya asla ikna edemedim ve kısa süre sonra askere alındım.
İki yıl geçti, askerden döndüm ve benim için farklı bir hayat başladı. Bir iş buldum, üniversiteye yazışma öğrencisi olarak gittim, evlendim ve tüm normal insanlar gibi yaşadım. Christina'yı alışveriş merkezinin yakınında gördüğümde, kısa, dar bir elbise, yüksek topuklu ayakkabılar giymişti, gür, hacimli saçları vardı, ne olduğumuzu hatırladım ve neredeyse sokağa çıkıyordum. 6 yıl daha geçti, zaten iyi bir işim, ailem, çocuklarım vardı. Bir gün işten çıkarken arabama biniyordum ama meslektaşlarımdan biri yanıma geldi ve sordu:
O: Merkeze doğru mu gidiyorsunuz?
Ben: Evet, nedir bu?
O: Arkadaşlarımdan birini bırakır mısın?
Ben: Hiç şüphe yok, bırakın otursun.
Arabaya Kafkas görünümlü genç bir kız bindi, hemen ona baktım ve hoşuma gitti. Arabayla giderken ona bir zamanlar Ermeni bir kadınla tanıştığımı, ailesinin buna karşı olduğunu, adının Christina olduğunu söyledim. Oraya vardığımda bir mucize bekleyerek numaramı bıraktım ve eğer ararsa aramasını söyledim. konuşmak istedi. Kendisine teşekkür etti ve gitti. Ertesi gün tanımadığım bir numaradan bir SMS aldım:
O: Merhaba.
Ben: Merhaba, bu kim?
O: Numarayı kime verdin?
Ben: Kim olduğunu anlamıyorum?
O: Bu Christina. Benim için arkadaşıma numaranı verdiğini sanıyordum.
Ben: Doğru, belki birisi iştedir diye düşündüm.
Konuştuk ve akşam onu işten alacağıma ve konuşacağımıza karar verdik. Bütün gün onu düşündüm ve onunla tanışmayı sabırsızlıkla bekledim. Ertesi gün işi bitirdim ve Christina'yı almaya gittim, ofisine gittim ve bekledim. Christina dışarı çıktı; koyu mor örgü bir elbise, siyah tayt ve yüksek topuklu deri çizmeler giymişti. O kadar seksi ve muhteşemdi ki dağlardan inen bir Tanrıça gibiydi. Yolcu koltuğuna oturdu ve ben konuşmaya başladım:
Ben: Gidip bir yere oturalım mı?
O: Hayır, unuttun mu? Erkeklerle birlikte toplum içine çıkmama izin verilmiyor.
Ben: Tamam, sessiz bir yere gidelim, arabada konuşalım.
O: Hadi gidelim.
Banliyölere, özel sektöre taşındım. Oturup konuştuk, bana askerdeyken beni özlediğini söyledi, arkadaşlarıma orada nasıl olduğumu ve sorunumun ne olduğunu sordu, sonra uzun bir süre bir erkekle çıktı ama tüm bu süre boyunca hatırladığını söyledi. Ben. Ona sorma cesaretini topladım:
Ben: Seni öpebilir miyim?
O: Yapamazsınız. Şaka yapıyorum, elbette yapabilirsiniz.
Ona doğru eğildim ve onu öpmeye başladım, çok güzel kokuyordu. Dudaklarını, sonra boynunu öptüm, çok derin ve halsiz bir nefes aldı, başımı okşadı ve elini penisime koydu ve kot pantolonumu yoğurmaya başladı, durdum ve arka koltuğa oturmayı teklif etti, kabul etti. Koltukları değiştirdik ve ben onu normal değilmişim gibi öpmeye başladım, göğüslerini okşamaya başladım, saçını tuttu, penisimi okşadı ve kot pantolonumun düğmelerini çözmeye başladı, ereksiyon halindeki penisimi çıkardı ve bana baktı, sonra bıraktım kafasını ve kelimenin tam anlamıyla ağzıyla aletimi yutmaya başladı, hızlı ve çok derinden, saçını tuttum ve bunun benim başıma geldiğine inanmadım. Yanımda dört ayak üzerinde durdu ve aletimi emdi, ağzından çıkardı, baktı, çekti ve açgözlülükle tekrar yuttu. Elbisesini kaldırdım, kıçındaki külotlu çorapları yırttım ve başladım. onun sulu amını elimle okşamak. Sonra botlarını ve taytlarını çıkardı ve başını bacaklarının arasına koydu, 69 pozisyonuna geldik, ben onun amını yaladım, o da benim aletimi emdi. Oturdum ve üstüne oturdu, elleriyle penisimi tuttu ve vajinasına yönlendirdi, bana bindi ve kıvrandı, boynumdan tuttu ve meme uçlarını yaladım, o kadar yüksek sesle inledi ki neredeyse geliyordum. Onu çevirdim, bacaklarımı daha da genişlettim, bir elimle saçını, diğer elimle kıçını tuttum ve hızlı ve sert bir şekilde ona nüfuz etmeye başladım. Zevkten çığlık attı, ben deli gibi inledim, kıçına vurup siktim. Sikimden indi, yüzünü bana çevirdi, kıçını ön koltukların arasına koydu, bacaklarımı açtım ve ön koltukların üzerine fırlattım, elleriyle aletimi aldı ve mastürbasyon yapmaya ve taşaklarımı yalamaya başladı. Açgözlülükle penisimi emdi, emdi ve okşadı, ellerini tuttum, ağzına boşalmaya başladım, o kadar çok sperm vardı ki neredeyse boğuluyordu ama hepsini yuttu. Bitirdim ve rahat bir şekilde koltuğa uzandım. 5 dakika daha yavaşça penisimi yaladı ve ağzına aldı, sonra bana baktı ve şöyle dedi:
O: Bu sefer sen de geldin tatlım.
En sevdiğim Ermeni ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version