Meslektaşının hikayesiseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Meslektaşının hikayesi

Post by Anonymous »

Biz dört kadınız, bir işletmenin erkekler hamamında çalışıyoruz, vardiya sonrası temizlik yapıyoruz. Temizlemek için birlikte çalıştığımız iki salonumuz var, ikişer ikişer, sonra kulübemizde oturuyoruz ve yeni vardiyayı beklerken çok yakın bir arkadaşlıkla vakit geçiriyoruz. Antonina bizim en büyüğümüz, zaten emekli, ondan önce bu işletmede ofiste çalışıyordu. Oldukça genç olan Natasha, kısa süre önce evlendi, ancak iyi çalışmadığı ve eğitim almadığı için bir paçavra ve paspasta huzuru buldu ve geçmişte emeklilik yaşına yaklaşan bir hanımefendi olan Valentina da vardı. yaklaşık on yıl önce kapatılan ilk yardım servisimizde hemşire olarak çalışıyordu. Ve tabii ki ben. Elbette burası bir erkekler hamamı, yüzlerce erkek kirli ve çıplak, çeşitli boyut ve türde sikleri tüm gücüyle dışarıda. Başlangıçta biraz utanç vericiydi ama birkaç ay sonra alışıyorsunuz ama bazen bir dinlenme anında çevremizde bu organ tartışılıyor.

Bu gün işçilerde gecikme olduğu için hamamlarda temizliğe başladıklarında hâlâ işçiler vardı. Sayıları çok değildi, bu yüzden onu fazla rahatsız etmediler. Bu alışılmadık bir durum değildi, bu yüzden işçiler de böyle anlarda bize hiç aldırış etmiyorlardı; sessizce yıkanıyorlardı ve birbirleriyle sadece iş hakkında konuşuyorlardı. Temizliğin ardından soyunma odasında toplandık. Yüzünde kocaman bir gülümsemeyle içeri giren son kişi Natasha'ydı. Antonina çaydanlığı ocağa koyarken, "Bugün neşeli görünüyor musun?" diye sordu. "Evet, sadece iyi bir ruh halindeyim" dedi ve gözlerini genişletip ortağı Valentina'ya baktı. "Evet, ruh hali," diye tekrarladı Valentina, bu erkeklerin bacaklarının arasındaki ruh hali. Kısacası hamama gidiyoruz, tıkanıyor, gidip su almasını söylüyorum, o da olduğu yerde öylece duruyor ve sessizce başını sallayarak “Şuraya bak” diyor. Arkamı döndüm. Ve sabunlu bir adam var, penisi asılı, makul büyüklükte ve öyle ki Natasha'mız sıkıştı. Antonina, Valentina'nın sözünü keserek, "Büyüklüğün ne yararı var?" dedi. Bayanlara, büyüklüğün her zaman iyi olmadığını söyleyeceğim. Peki bu deneyim ve bilgi nereden geliyor? - diye sordu Valentina ve kahkahalara boğuldu. Senin büyük olanın neydi? Natasha'nın nasıl sıkışıp kaldığını gördüm, görünüşe göre küçük adamı küçük. Natasha masaya oturarak, "Herkes gibi küçük bir şey yok" dedi. Benim erkeğim normal,” diye devam etti Antonina ama bir vaka vardı, orada bir şeyler vardı. Natasha'nın yanındaki masada sandalyeye oturan Valentina, "Pekala, bunu daha detaylı konuşalım" dedi.

Eşimle yirmi yıl yaşadıktan sonra sürekli tartışmalarımız başladı, kapıyı çarpıp ailesinin yanına gitti, bazen ben de annemin yanına gidiyordum, her şey boşanmaya doğru gidiyordu. Bir keresinde her zamanki gibi gitti ve ertesi gün, ne bir hafta, ne iki hafta sonra gelmedi. Bu yüzden yeğenimin düğününe tek başıma gittim. Ziraat Enstitüsü'nden mezun oldu, orada bir damat buldu, böylece düğün cennet merkezinde anne ve babasıyla birlikte gerçekleşti. Büyük bir evleri ve avluları var. Tüm avluya yayılmış bir gölgeliğin altından geçiyorlardı. Belki yalnız olduğumu fark etti, belki başka bir şey ama genç bir çocuk en başından beri bana yapışmıştı. Rostov benim gibi küçük ve zayıf, kısacası özel bir şey değil. Benimle ilgilendi, biraz yiyecek koydu ve hatta beni birkaç kez dansa davet etti. Kısacası hava kararana kadar beni elinden geldiğince eğlendirdi.

Hava karardığında çoktan sarhoştum ve onun eşliğinde bahçeye çıktım. Oradan, iki büyük söğüt ağacının bulunduğu kıyıdaki nehre doğru yürüdük. Nehrin tazeliğinden ürktüğümü fark ederek ceketini çıkarıp omuzlarıma attı. Etrafımda daire çizdi, bana vurma niyetinde olduğu hareketlerinden belliydi, ancak buna yönelik özellikle ısrarcı bir eylem göstermedi. Adam bütün akşamı bana öyle beceriksizce kur yaparak kaybetti ki, birdenbire bu onun için bir serseri olmaya başladı. Yanıma yaklaşıyor, sonra derin bir iç çekerek uzaklaşıyordu. Kollarını beceriksizce salladı ve önce nehir hakkında, sonra düğün hakkında yersiz bir şekilde konuştu. Bahçeye doğru yöneldiğimde beni durdurdu ve kendisine doğru bastırdı. Dayanamadım, diye düşündüm, muhtemelen harekete geçmezsem akşamın boşa gideceğini ve günün tüm çalışmalarının boşa gideceğini fark ettim. Alkol kafamda hoş bir ses çıkarıyordu ve dürüst olmak gerekirse sikişmek istiyordum, sonuçta uzun zamandır bunu yapmamıştım. Belki ayık olsaydım reddederdim ve aslında onunla buraya hiç gelmezdim. Ayağa kalkıp bana baskı yaptıktan sonra söğüdün altındaki çimlere oturdu, ben de takip ettim, ceketimi çıkardı, arkamdaki çimlerin üzerine koydu ve bana sarıldı, beni üstüne attı. O da ustaca öpmedi. , sadece dudaklara, yanaklara, boyna dokunduğu söylenebilir. Bir noktada onu kenara itip ayağa kalkmaya karar verdim. Ama bu adam için üzüldüm, ona çok uzun süre kur yaptım ve sonra uçup gittim. Ben de rahatladım ve bundan sonra ne olacağını bekledim.

Öpüşmeyi bıraktıktan sonra ellerini elbisenin altına koydu, beni bulmak için dikkatlice beni kaldırdı, külotumu aldı ve çıkarmaya başladı. Hareketsiz yatıyordum ama külotumdaki elastik bandın sıkıldığını hissettiğimde ayağa kalktım, bu da ona daha cesur davranması için bir neden verdi. O da hızla külotumu çıkardı ve sonra pantolonunun düğmelerini açarak indirdi ve üzerime uzandı. Bacaklarımı açtım ve penisinin kasıklarıma dokunduğunu hissettim. Damadı ayağa kalktı ve penisini vajinanın hemen yukarısındaki bacaklarımın arasına itti, sonra tekrar tekrar ayağa kalkıp bacaklarımı kendime doğru çektim. Üye ona dokundu, doğru yolda olduğunu anlayınca yakaladı. Ama penis ona girmedi. Bacaklarımın arasındaki tüm boşluğu bastırdı. Ona yardım etmeye karar vererek elimi içeri soktum ve eliyle penisini tuttum. Sonra tam olarak neden bahsettiğimi hissettim. Küçüktü, kocamandı ve bir yay gibi gergindi. Başı tenis topu büyüklüğündeydi ve arkasındaki penis daha da kalındı. Avuç içime sığmayan vajinayı parmaklarımla yayarak ona getirdim. Sıcaklığı hissederek onu yakaladı, kafasına sıkıca girdi ve hoş olmayan hislere neden oldu.

Gevşemeye çalıştım, onun daha özgürce içeri girmesine izin verdim ama bedenim acıdan ve bu hoş olmayan duygulardan çekiniyordu. Durması için vücudunu tuttum ama penisi her şeyi içeri itiyordu. Vücuduyla bana dokunduğunda penisinin tamamen içeri girdiğini fark ettim. Yarı yolda çıktı ve o kadar sert bir şekilde içeri girdi ki çığlık attım. Durdu ve yavaşça içeri ve dışarı doğru hareket etmeye başladı. Yarıya kadar çekip kendini hafifçe kaldırdı. Vajina ıslaktı ama bu onun onun içinde hareket etmesine pek yardımcı olmuyordu. Kendi kendime onun daha hızlı geleceğini, duracağını ve belki de spermin daha fazla kayma yapabileceğini fısıldadım. Bir süre sonra ağrı geçti, penis daha özgürce hareket etti, ancak ara sıra çok fazla dışarı çıkıp keskin bir şekilde girdiğinde hoş bir duygu değildi. Ama o uyum sağladı, ben de uyum sağladım ve bir süre sonra her şey düzeldikçe karnımın alt kısmında bir sıcaklık hissettim, nefesim derinleşti ve zaman zaman vücudum hoş spazmlara dönüşmeye başladı, ardından sıcaklık arttı. tüm vücudumu sardı, kendimi bastırdım ve keyfi bir inilti çıkardım. Bitirdim ve o anda tamamen içeri girerek durdu, penisi birkaç kez seğirdi ve başını kaldırıp inledi. Sırtını okşadım, ardından göğsüme düştü. İçimdeki gerginlik yavaş yavaş azalmaya başladı ama kocamda olduğu gibi penisim düşmedi. O kadar nahoş bir tokatla düşerken onu benden çıkardı. Çömeldim ve gerildim, vajinamdan sperm aktı, döktükten sonra külotumu giydim. Kıyıda durduktan sonra düğüne döndük. Ertesi sabah bacaklarımın arası ve içim ağrıyordu. Gün bu tatsız duygularla geçti, o da yanımdan ayrılmadı, tekrarını istedi ama ben reddettim.

Ama Valentina boşuna dedi başını sallayarak. Peki teyze, sen ver. Ben de böyle hissetmek isterim.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post