Bir keresinde eşimle sevişirken, yavaş yavaş ona mağazadaki işi sırasındaki çeşitli olayları sormaya başladım. Lüks formlara sahip bir güzelliktir ve birçok erkek ona ilgiyle bakmıştır. Zaman zaman müstehcen teklifler alındığından emindim...
Natalya açıldı ve yakın zamanda Belaruslu bir hemşerisinin (yaklaşık 50 yaşında) mağazasında alışveriş yapmaya başladığını, çeşitli iltifatlarda bulunduğunu, Minsk'teki yaşamı hatırlattığını, şaka yaptığını, eğlendiğini ve harcama olasılığını ima ettiğini itiraf etti. evde çay içerken geçirilen zaman...
Eşimi dinledim ve bu durumdan çok heyecanlandım, bu adamın nasıl şehvetli gözlerle karıma baktığını, onu okşamak ve onu baştan çıkarmak istediğini hayal ettim.
Eşim, girişimleriyle ilgili sorularıma, kendisinin çok kültürlü davrandığını ancak çoğu zaman bana şeker ve konyak ikram ettikten sonra yakama baktığını ve üst raflardaki ürünleri seçerken arkadan yaklaştığını, beni belimden tuttu ve yaklaştırarak kulağıma hoş sözler fısıldadı ve bacaklarıma sürttü. Daha sonra başka ziyaretçi yokken boynumu öptü, göğüslerimi okşadı ve elini eteğimin altına nazikçe koyarak külotumun içinden vulvama dokundu. Karısı sarhoştu, bu yüzden onun şakacı ellerine çeşitli özgürlükler tanıdı.
Natalya, bu okşamalardan heyecanlandığını ve kendini bu tıknaz, deneyimli erkekle yatakta hayal ettiğini itiraf etti (daha önce enstitüde bir profesörle ilişkisi vardı ve bu profesör onda yaşlı erkeklere karşı bir istek geliştirmişti). Biraz sarhoştum ve kendime sarılıp öpülmeme izin verdim. Zevkten sersemlemiş bir halde derin nefes alıyordum ve kıçımı döndürüyordum, o da benim durumumu görünce dükkânı içeriden kapatıp arka odaya gitmeyi önerdi.
Sonra ne olduğunu sormaya başladım.
Natasha ilk başta kesinlikle aynı fikirde olmadığı konusunda ısrar etti, ancak samimi okşamalarım ve ısrarlı sorularımdan sonra meselenin öpücüklerle bitmediğini itiraf etti...
— Her zamanki gibi beni şekerle beslediğinde, üst raftaki bir şeyi bana göstermesini istedi. Oyunu kabul ettikten sonra bakıyormuş gibi yaparak yavaşça tabureye tırmandım. Arkamdan geldi ve müşteri azlığından yararlanarak yavaş yavaş eteğimin altını okşamaya başladı. İltifatlar başımı döndürdü, dudakları kalçalarımı, kıçımı ve kasıklarımı öptü. İnatçı dil, külotun ince kumaşı üzerinden klitorise dokundu ve ben zevkten ve heyecandan deliye döndüm. Ustaca pençeleyerek külotum ıslanıncaya kadar bekledi ve hızla onları üzerimden çekti. Daha sonra tabureden kalkmama yardım etti ve tezgahın arkasına geçmemi istedi. Ben de öyle yaptım. Cebinde ıslak külotum varken arkamdan geldi, bir eliyle göğüslerimi kucakladı, diğer eliyle amımı tuttu. Onu durdurmaya çalıştım ama o buyurgan bir şekilde bacaklarımı daha da genişletti, beni hafifçe eğdi ve penisini vajinamın içine soktu. Yüksek sesle iç çektim ve o da yavaş yavaş kısa dürtmelerle beni becermeye başladı. Kusura bakmayın, kendimi tutamadım.
—Her şeyi doğru yaptın canım, kendini iyi hissetmene sevindim, utanma ya da üzülme, çünkü ikiniz için de hoştu, öyle mi?
—Sonra ne oldu, söyle bana tatlım? - Pes etmedim.
—Beni küstahça parçaladı ve duyumların yeniliğinden kafamı kaybettim, bu yüzden ona el salladım ve delirdim. Cam kapının birkaç metre uzağında insanların yürüdüğünü, arabaların sürdüğünü gördük, her an birisi içeri girebilirdi ama penisi içeri girip çıkıyordu ve bu da çılgın bir heyecana yol açıyordu. Cesaretine ve küstahlığına hayran kaldım. Bu zevk kaynağına dayanamayan kadın sessizce inledi ve ona teslim oldu; yaklaşık beş dakika sonra sarsılarak geldi. Sonra geldi ve kalçalarımı sıkıca bana doğru sıktı. Beni mağazada becerdiğini hayal edebiliyor musun?
İnsanlar mağazamıza ulaşmak için merdivenleri tırmanmaya başladı. Hızla geri çekildi, penisini sinekliğine soktu ve yedek parçalarla tezgahın arkasından standa atladı. Ve orada durdum, hareket edemedim, sadece bacaklarımı hafifçe hareket ettirdim. Müşteriler bir şey sordu, ben cevapladım ve onun sıcak sperminin amımdan bacaklarıma doğru aktığını hissettim. Yalnız kaldığımız anda kendimi temizledim ve o da beni kendimi içeriden kilitleyip arka odaya gitmeye ikna etti. İtaat ettim... Orada yine beni elledi ve becerdi, beni bir oyuncak bebek gibi elastik penisinin üzerine itti. Bu uğultudan dolayı inledim ve çığlık attım, eğer seni bir kere sikersem artık bunun bir önemi yok, sana daha fazlasını verebilirim diye düşündüm. Beni bir fahişe gibi yırtıp attı ve ben de bir kovboy kız gibi ona ayak uydurdum, el salladım ve inledim.
Saksoyla ilgili soruma Karısı alçakgönüllülükle başını salladı ve ısrarlı ikna ve çılgın bir orgazmdan sonra, onu dizlerinin üstüne koyup ağzına gelene kadar gevezelik ettiğini açıkça belirtti.
Duyduklarımdan sonra neredeyse geliyordum ve eşim sessizce bana sarıldı, beni öptü ve yeni arkadaşının ısrarla kendisini ziyaret etmeyi teklif ettiğini söyledi ve bir kez kendisine gitmesine izin vermem için bana yalvarmaya başladı. Biraz direndim ama yine de kabul ettim, eşimi benimle sevişmeye zorladım, hoşuma gitti... Tecavüz oynadık, o da hoşlanıyor ama itiraf etmeye utanıyor.
Seks yapmaya ara veren Natalya kulağıma yapıştı ve sessizce fısıldadı: "Sevgilim, anlıyor musun, eğer ona gidersem sadece çay içmekle kalmayacağız... O da tırmalayacak ve rahatsız edecek." Ne yapmalıyım?
—İyi hissetmeni istiyorum. Kendini ona ver, son fahişe gibi sikilmeni istiyorum. Onunla votka iç, onu em, ne istersen yap, ancak ondan sonra bana her şeyi anlat.
- Teşekkür ederim canım, her şeyi yapacağım, bir fahişe gibi, çitlerdeki bir fahişe gibi kendimi sonuna kadar ona vereceğim.
Ertesi gün eşim aradı ve geç kalacağını söyleyerek gelip onu almamamı istedi. Kabul ettim ve vakit öldürmek için internete girdim.
Hava aydınlanmaya başladığında, anahtar kilide tıkladı ve karısı içeri girdi. Onunla tanıştım ve zar zor ayakta durabildiği için soyunmasına yardım ettim. Saçındaki yoğun alkol kokusu, bulaşmış ruj ve sperm damlaları eğlendiğini açıkça ortaya koyuyordu. Onu ellediğimde külot ya da sutyen giymediğini, boynunun ve göğsünün sivilcelerle kaplı olduğunu fark ettim. Banyo yaptıktan sonra saçlarını kurutup yanıma yattı. Bacaklarını öpüp ayırdıktan sonra üzerine çıktım ve yavaşça siktim ve kulağına fısıldamaya başladım:
—Tavşana eziyet etmeyin, bana ne olduğunu daha ayrıntılı olarak anlatın.
Natalia sessizce inledi ve dumanı içine çekerek anlatmaya başladı...
—Sabah geldi, birkaç küçük şey aldı, sonra bana sarıldı ve boynumu öptü. Kocamın gittiğini ve akşam boş olduğumu, işten sonra geleceğimi sessizce fısıldadım. Çok sevindi, bana sarıldı ve öptü ve hemen şimdi kapanıp ona teslim olmam için beni ikna etmeye başladı. Reddettim ve akşama kadar beklemesini istedim. Kabul etti ama yine de elini külotunun içine soktu ve ziyaretçiler gelene kadar amını elledi, ben sızıntı yapıyordum ve neredeyse geliyordum, onu arka odaya sürükleyip aletinin üzerine oturmaya hazırdım.
İşten sonra kafede buluştuk. Beni biraz içki içmeye ve biraz eğlenmeye davet etti. İki saat boyunca konyak içtik, dans ettik, hoş müzik eşliğinde sohbet ettik. Çok sarhoştum ve sigara içmek için dışarı çıktığımızda hickeyimi öptü ve göğüslerimi elledi, sızıntı yapıyordum ve deli gibi sevişmek istiyordum. O da bunu anladı, taksiye binip evine gittik. Mağazamdan çok uzakta yaşıyor.
Geldiğimizde balkonda sigara içmeye gittik, beni kucağına oturttu ve göğüslerimi kucaklayıp okşadı, bir sigara yaktı ve sigara içmeme izin verdi. Alışılmadık bir sigaraydı bu, biraz dolgun ve ucu kıvrılmış. Takıldığımı hissettim, başım dönüyordu, gözlerimin önünde her şey bulanıktı, vajinam biber gibi ovuşturulmuştu. Önümde diz çöktü, külotunun elastik bandını çıkardı ve beni bacaklarımın arasından öpmeye başladı. İhtiyacımız olan şey buydu. Sırtımı büktüm, bacaklarımı daha yükseğe kaldırdım ve zevkle inlemeye başladım, "Daha çok, daha çok, daha çok." diye fısıldadım. Ah, kocamın arkasındayım, buna izin verdiğim için ne kadar utanıyorum ama çok güzel...”
"Beğendin mi?" diye sordu.
Dedim ki: "Evet, evet, beğendim, harika, tekrar yala, harika gidiyorsun"
Gülümsedi ve "Şimdi sana sahip olmamı ister misin?" diye sordu.
Gülümsedim ve cevap verdim: "İstiyorum, gerçekten istiyorum, siktir et beni, benimle ne istersen yap."
Ayağa kalktı, sinekliğini açtı, penisini dışarı attı ve dudaklarıma götürdü. Sanki anestezi altındaymış gibi ağzımı açtım ve dudaklarımı büyük kafasının etrafına sıkıca sardım. Elleriyle başımı tuttu ve yavaşça ağzıma sokmaya başladı. Emmenin bu kadar keyifli olabileceğini bile beklemiyordum.
Genişlemiş vajinasını sikerken, "Sikisi ne kadar büyük?" diye sordum.
Natalya genişçe gülümsedi ve şöyle dedi: "Ah evet, seninkinden daha büyük ve daha kalın bir sopa, hayal ettiğim gibi, onu kıçından yakaladım ve bu lolipopu ağzımın daha derinine ittim."
Erken bitirmek istemediği için, mumlar ve lezzetli kokulu yemeklerin bulunduğu bir masanın kurulduğu salona gitmeyi önerdi. Ellerimizi yıkamaya karar verdik. Banyodan çıktığında beni tekrar el yordamıyla yakaladı ve koridorun ortasında çılgınca beni kucaklayıp öpmeye başladı. Artık dayanamadım ve pubisimi onun sertleşmiş penisine sürtmeye başladım. Hemen onu dışarı attı ve bacaklarını daha da açarak beni köpek stiline yerleştirdi. Dirseklerimi duvara dayayıp kıçımı dışarı çıkardım. Sikini bir kasırga gibi sızdıran amıma sürdü ve heyecanlı göğüslerimi pençeleyerek acımasızca beni parçalamaya başladı. Zevkten deliye döndüm ve deli gibi inleyip yüksek sesle çığlık attım. O da inledi ve fısıldadı:
—Aman Tanrım, sonunda benimsin, ne kadar iyisin, ne kadar harika göğüslerin var, ne kadar kalçan ve belin var. Süpersin. Seni her gün sikmek istiyorum.
İçimdeki siki için deliriyordum ve yanıt olarak inledim - "Evet, evet, güzelim, ben de onu sana uzun zamandır vermek istiyordum, ama dikkatli olmalısın ve şimdi ben bütün gece senin. Lanet olsun, sik beni. Ne kadar büyük ve sertsin. Artık sana her zaman vereceğim. Sikişmeyi seviyorum. Kocamı şimdiye kadar hiç aldatmadım. Sen benim ilk sevgilimsin. Bu ne tür bir sigaraydı? Artık bir fahişe gibi sikişmek istiyorum. Ooooh evet evet evet. Kahretsin, kahrolası bir değişim.”
Uzun zamandır ayakta sikişmiyordum ama harikaydı. Önce ben geldim, uğultudan dolayı seğirdim ve çığlık attım ve o hemen yanıma geldi. Boynunu patilemeye ve öpmeye devam ederken penisini dışarı attı. Orada durdum, hareket edemiyordum, nefesimi toparlamaya çalışıyordum. Amımdan sperm damlıyordu ve tekrar tekrar sikişmek istiyordum. Beni masaya götürdü. Bir şeyler atıştırdık, bir içki içtik, bir sigara içtik ve yatak odasına gittik. Orada beni sırtıma yatırdı ve kıyafetlerimi çıkarmama yardım etti. Sırtımın altına bir yastık koydum, bacaklarımı daha geniş açtım ve aletini içime aldım. Beni uzun süre ve tutkuyla sikti. Ona farklı pozlar verdim. Geldim ve geldim. Sigara içmek için çıplak olarak dışarı çıktılar ve tekrar seviştiler. Yıkandıktan sonra taksi çağırdı ve işte evdeyim...
Hikaye beni heyecanlandırdı. "Beğendin mi?" diye sordum.
Eşim şöyle yanıt verdi: “Ah evet, harikaydı. Beni bırakman çok iyi oldu, büyük mutluluk duydum ve şimdi bunu sana vermek istiyorum. Nasıl yapılacağını biliyorum."
Natalia köpek gibi ayağa kalktı ve sordu, “Peki, sik beni kocacım, şimdi beni sikme sırası sende. Sürtüğün hile yaptığı için cezalandırılmak istiyor. Evet, bugün seni birçok kez aldattım. Amımda çok az sperm var, bu yüzden kocam içime boşalıyor.'' Bunu bana sorması uzun sürmedi.
Mutlu bir şekilde onu sikmeye başladım ve fısıldadım:
—Ah, gün ışığı, yorulmadın mı, benim güzel sürtüğüm, şehvetli kedim…”
Karısı inledi ve sırtını bükerek fısıldadı, "Ah hayır, yorgun değilim, her zaman isterim, sik beni, sik beni, artık bir fahişeyim, beni gerçek bir fahişe gibi sik. Artık bir sürtük olacağım. Sakıncası yok canım. Bazen hemşehrim beni sikiyor, onun kızı olacak yaştayım ve bu bizi çok heyecanlandırıyor. Ooooh, fahişe olmak ne kadar güzel, eğer göğüslerimin ve amımın bana dokunmasından ve sonra bir orospu gibi, bir fahişe gibi sikilmemden ne kadar hoşlandığımı bir bilseydin. Ooooh evet sssssssssssssssssssssssssssssssss ben Sopasıyla bana nasıl tecavüz ettiğini uzun süre hatırlayacağım. Ona baba dememi istedi, bana kızım dedi ve bu bizi tahrik etti, deli gibi geldim."
Çok heyecanlandım ve yüksek sesle inleyerek - "Dolandırıcı, tam bir kaltak, sürtük, kahretsin..." geldim. Yatağa çöktük. Kadın gülümsedi ve sordu: "Peki, beğendin mi?"
"Ah evet, süper" diye yanıtladım.
"Bir fahişeyle olmak, bir eşle olmaktan daha iyidir ve ben aynı zamanda bir karım ve bir fahişeyim" dedi Natasha.
—Arkadaşlarımın bazen bana içecek ve sevişecek bir şeyler vermesinin bir sakıncası var mı?
— Elbette hayır.
Onu öptüm ve "Tekrar buluşmayı ne zaman kabul ettin?" diye sordum.
Eşi gözlerini indirdi ve sessizce şöyle dedi: "Yarın teneffüs sırasında kendimizi tekrar dolaba kilitleyeceğiz..."
—Peki bundan sonra ne olacak? Sonuçta, zaten her şeye kendiniz karar verdiniz mi? — diye sordum.
Natalya düşündükten sonra şunu itiraf etti: “Evet, haklısın, artık onun metresi olacağım. Ben de ondan bana önce ağzıma, sonra da amma kabaca tecavüz etmesini istedim. Ben de aynı anda iki adamla denemek istiyorum. Bir arkadaşı var ve saunasına gideceğiz. Sana her şeyi sonra anlatacağım. Kıskanmıyorsun değil mi?
Zaten şehvetten yanıyordum ve sordum - "Bütün bunları göreyim, her zaman önümde nasıl sikileceğini görmek istemiştim."
- Tamam, Natalya kabul etti, bir şekilde her şeyi göreceksin...
Eşime sarıldım ve mutlu bir şekilde uykuya daldık.
Fahişe Karısının Vahiy ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version