Eşim Olga'nın Tatiana adında bir arkadaşı var. Onunla ilk kez 5 yıl önce düğünümüzde tanışmıştık. Çok muhteşem bir kızdı, doğal sarışındı, uzun boylu, dar belli ve kalçaları, dördüncü büyüklükte göğüsleri ve dedikleri gibi azı dişlerinden bacakları vardı. Bir şekilde, biraz tatilden sonra iyice sarhoş oldum ve karıma Tatyana'dan gerçekten hoşlandığımı ve penisimi onun içinde ısıtacağımı itiraf ettim.
- Ondan gerçekten hoşlanıyorum, - dedi eşim gizemli bir şekilde, dudaklarında şehvetli bir gülümseme belirirken.
Sonra onun sözlerine önem vermedim ama boşuna.
Kulübeye doğru koşarken bu düşünceler aklımdan geçti. Olga aniden aradı ve acilen gelmesini istedi. Henüz hafta sonundan önce, masrafları bana ait olmak üzere dört gün ayırarak aceleyle ülkeye gittim.
Alacakaranlıkta arabayla eve gittim. Olga beni vücudunu, ince bacaklarını, geniş kalçalarını, temiz traşlı kasıklarını ve üçüncü büyüklükteki muhteşem göğüslerini olumlu bir şekilde gösteren ve vurgulayan şeffaf bir sabahlıkla kapının önünde karşıladı.
Ne oldu? Arabadan inerken endişeyle sordum.
- Ciddi bir şey yok, - dedi Olga sakince, - sadece sıkıldım ve sana bir sürprizim var.
Eşim tatil yaptı ve bu nedenle bir haftadır ülkede yaşıyor. Kendi kendime yemin ettim ama ona hiçbir şey söylemedim.
— Ne sürpriz?
"Bu konuyu daha sonra, akşam yemeğinden sonra konuşacağız" dedi ve eve girdik.
Duş alıp akşam yemeği yediğimde hava oldukça karanlıktı. Kısa bir dinlenmenin ardından Olga sandalyesinden kalktı ve elimi tutarak şunları söyledi:
— Şimdi söz verilen sürprize geçelim.
Neden bahsediyorsun?
İkinci kata çıktık ve misafir odasına yaklaştık.
İçeri gelin ve sürprizin tadını çıkarın," dedi şifreli bir şekilde kapıyı işaret ederek.
Ona yakından baktım ve kapıyı açtım. İçerisi karanlıktı. Olga beni arkaya itti ve kapıyı arkamdan kapattı. Oda klimalıydı ve oldukça güzeldi.
Düğmeyi aradım ve ışığı açtım. Sonra kalbim durdu ve öfkeyle çarpmaya başladı. Büyük bir yatağa bağlanmış, bacakları ve kolları açık bir şekilde çıplak Tatyana yatıyordu. Çıplak vücudunun, büyük göğüslerinin, soğuktan gergin göğüs uçlarının, kaslı karnının ve kalçalarının her detayını dikkatle incelemeye başladım.
Sergey mi? diye sordu, gözleri ışığa alışırken gözlerini kırpıştırarak.
— Tatyana mı? - Karşımda kimin olduğunu çok iyi görmeme rağmen yanıt olarak aptalca bir soru sordum.
Hayalimdeki kızı çıplak ve çaresiz gördüğüme hâlâ inanamıyordum. Bakışlarım mükemmel şekilde tıraş edilmiş kasıklarına ve vajinasına takıldı. Tatyana bacaklarını kapatmaya çalıştı ama ipler bunu yapmasına engel oldu.
Ayağa kalktım ve olup biteni sindirmeye ve anlamaya çalıştım. Olga'nın onu bana vermesi inanılmaz ve ben de onu istediğim gibi elden çıkarabilirim. Ama yine de o, önümde, tüm gücümle burada. Karnımın alt kısmının çekilmeye başladığını hissettim, penis gözlerimin önünde büyümeye başladı.
Bana bakmayı bırakıp beni çözebilir misin lütfen? Tatyana bana sevgiyle ve kederli bir şekilde sordu.
Onun sözleriyle uyandım.
Evet, elbette,” diye mırıldandım.
— Tanrıya şükür," diye içini çekti Tatyana.
Yatağa oturdum ve bir ayak bileğimi çözmeye başladım. Dur bir dakika, eğer onu çözersem onu beş yıldır hayalini kurduğum gibi beceremeyeceğim.
- Senin ve Olga'nın benden hoşlandığınızı anlıyorum, ancak bu onun beni kaçırabileceği, çırılçıplak soyabileceği ve ikinizin de beni becerebilmesi için beni yatağa bağlayabileceği anlamına gelmiyor.
Kahretsin! Olay şu ki, Olga'nın arkadaşına karşı tutkuyla yandığı ancak ona bunu anlatacak gücü kendinde bulamadığı ortaya çıktı.
Hadi, çöz beni. Peki ne bekliyorsun? - Tatyana'nın sesi sinirlenmişti.
Bunu bir dakika düşündüm ve sonra aklıma geldi.
— Ya da belki bu sizin fantezinizdir? Olga seni bağladığından beri sikilmeyi bekliyorsun.
—Ah, kahretsin," diye mırıldandı Tatyana.
Ona baktım ve gözlerindeki ışıltıyı fark ettim. Düşüncelerim doğrulandı. Sonra gözüm komodinin üzerinde duran kutuya takıldı. Onu açtım. İçeride kayışlar, tokalar, bir yağlayıcı tüp ve bir vibratör içeren bir top şeklinde bir tıkaç vardı. O anda odanın kapısı açıldı ve Olga içeri girdi. Üyesine bir bakışta taş gibi sertleşti. Kadın, göğüslerini açıkta bırakan ve yukarı kaldıran siyah lateks korse giyiyordu, file çoraplar korseye jartiyerle bağlanıyordu. Üzerinde külot yoktu ve onların yerine en az 25 santimetre uzunluğunda ve en az 5 santimetre kalınlığında etkileyici bir kayış giyiyordu. İmajı, on santimetrelik ince topuklu, diz üstü çizmelerle taçlandı.
Karımdan uzaklaşarak vibratörü açtım. Tatyana'ya baktım:
— Peki, hepsini kendi başınıza deneyimlemeye hazır mısınız? Vibratörü sallayıp Olga'ya başımı sallayarak sordum.
Zaten tükenmeyin! mahkumumuz aniden bağırdı. - Artık daha fazla dayanamıyorum. Amım şimdiden arzuyla yanıyor. Siktir et beni, yoksa arzudan delireceğim!
Vajinasına baktım. Öyle aktı ki, altında küçük bir salgı birikintisi oluşmuştu. Büyük göğüsleri sık sık nefes almaktan şişiyor, meme uçları artık soğuktan değil arzudan heyecanlanıyor.
Vibratörü birinci hızda çalıştırıp göğsüme yaklaştırdım ve göğüs uçlarının etrafında gezdirmeye başladım. Tatyana ürperdi, inledi ve iplerin izin verdiği ölçüde sırtını büktü. Vibratörü karnıma kadar indirdim ve durdum, pubis boyunca hareket ettirdim ve bir meme ucunu dudaklarımla kapattım, Olga ikinci meme ucuna yapıştı ve dillerimizle okşamaya ve oynamaya başladık. Tatyana okşamalarımız altında çıldırdı, bağlı olduğu ipleri koparacakmış gibi seğiriyordu. Vibratörü aşağıya indirdim ve heyecanlanan klitorise dokundum. Tatyana yüksek sesle bağırdı. Klitoris boyunca hareket ederek vibratörü aşağıya kaydırdım ve ikinci hızı açarak dudaklarım boyunca sürmeye başladım ve Olga ve ben klitorise parmaklarımızı kapattık ve ikimiz Tatiana'nın okşamaya devam ederken ona masaj yapmaya başladık. dudaklarımız ve dilimizle göğüslerimizi besliyoruz.
Ne yapıyorsun! Delireceğim! - Tatyana aralıksız inlemeler sayesinde konuşabiliyordu.
Vibratörü maksimuma çevirerek, arzu ateşiyle yanan bir halde onu tüm uzunluğu boyunca vajinasına soktum. Küçük ve büyük dudakları oyuncakla temastan dolayı titredi. Aynı anda Olga parmaklarımızı çekip dudaklarını klitorise bastırdı ve diliyle onu emmeye ve okşamaya başladı. Aniden Tatiana bir kurt gibi uludu, vücudu bir ip gibi gerildi ve orgazmdan titriyordu. Salgıları vibratörü o kadar ıslattı ki neredeyse tamamen içine düştü ve Olga'nın yüzünü sular altında bıraktı.
Göğsünün ağır nefes alıp vermesini izleyerek Tatyana'dan uzaklaştık. Kapattım ve vibratörü çıkardım. Höpürdeyen bir sesle dışarı çıktı. Söylemeye gerek yok, asla bitirmedim. Üyeydi ve çok sertti.
Aman Tanrım! Tatyana ağır nefes alarak mırıldandı. - Lütfen sik beni! Sana yalvarıyorum! Ateş içindeyim ve hala istiyorum!
Olga onun yüzüne yaklaştı ve fısıldadı:
Dinle fahişe, bizim kölemiz olduğunu ve şimdi seni ne zaman becereceğimize karar vereceğimizi anlıyor musun? İlk isteğimiz üzerine bize gelecek misiniz?
Evet, anlıyorum! Artık siz benim beylerimsiniz ve bu hoşuma gidiyor. Uzun zamandır bunu hayal ediyordum! - dedi Tatyana kırılan bir sesle.
Gözlerinin içine baktım. Sadece mutlulukla parlıyorlardı. Lanet olsun, başına gelen her şeyi seviyordu! Olga'ya bundan bahsettim.
- Ve biliyorum, - diye yanıtladı karısı, - bunu kendisi sordu. Bunun onun seks kölesi olma hayali olduğu ortaya çıktı.
Bu sözlerin ardından Olga, Tatyana'nın üzerine eğildi ve onu öptü.
Şimdi hazırlanın. Kötü bir kızın cezalandırılması gerekiyor,” dedi ve çizmesinin arkasından ince saplı bir kırbaç çıkardı.
— Bağırmaması için ağzına tıkaç koyun.
Tatyana'nın ağzına tıkaç girer girmez, Olga göğsünü ve kasıklarını bir kırbaçla kırbaçlamaya başladı, böylece kuyrukları dudaklarına çarptı. Tatyana şaka yüzünden çığlık atamadı ve her darbede sadece mırıldandı. Her ne kadar Olga çok fazla kırbaçlamamış olsa da, birkaç dakika sonra kölemizin göğüslerinin ve dudaklarının kırmızıya döndüğünü söylemeliyim.
- Artık muhtemelen hazırsınız, - ve bu sözlerle kırbacını bırakarak Tatyana'nın geniş bacaklarının arasına yerleşti.
Kalçasının altından kaldırdı, kayışını kölemizin vajinasına kadar soktu, sular aktı ve onu öfkeyle sikmeye başladı. Tatiana inledi, sırtını eğdi ve başını salladı. Başlığa doğru ilerledim, tıkacı çıkardım ve taş gibi duran penisi "tutsakımızın" ağzına soktum, onu saçından yakaladım ve onu boğazına doğru sürerek sikişmeye başladım. 10 dakika sonra yumurtalarda biriken ve perhizden oldukça fazla olduğu ortaya çıkan spermi Tatiana'nın zevkle yuttuğu ağzına sıçratmaya başladım. Olga benimle aynı anda onu becermeyi bıraktı. "Mahkumumuzu" çözdük. Tatyana karaya atılan bir balık gibi açgözlülükle nefes nefese, yayılmış yatıyordu. Olga ve ben onun vücudunu okşamaya başladık, ellerini okşadık, göğüslerine, kasıklarına masaj yaptık, sert kollarını ve bacaklarını ovuşturduk.
— Peki fahişe, senden yeterince var mı? diye sordum, meme uçlarını bükerek.
- Arkadaşlar, bir kez daha alabilir miyim? Tatyana yalvarırcasına bize baktı.
— Dur o zaman, — dedi Olga.
Onu yüzüstü çevirdi, bir kırbaç aldı ve kıçını kırbaçlamaya başladı. Bu infazı görünce mastürbasyon yapmaya başladım ve sadece beş dakika içinde tamamen hazırdım. Darbelerden Tatiana'nın kıçı kırmızıya döndü. Tüpten kayganlaştırıcının yeterli bir kısmını sıkan Olga, onu kırbacın sapına ve kölemizin anüsünün yıldızına sürdü, onu aniden Tatyana'nın anüsüne soktu ve kırbaçla yoğun bir şekilde sikişmeye başladı. Tatyana çığlık attı. Görünüşe göre bu onun kıçından sikildiği ilk deneyimdi. Anüsünü dikkatlice geliştiren Olga, sırt üstü yatarak Tatiana'yı kendi üzerine sürükledi. Kendisi kayışa oturdu ve üzerine atlamaya başladı, öyle ki göğüsleri sıçradı ve sallandı. Arkadan yaklaştım, Tatiana'nın sırtına bastırdım, onu Olga'nın üzerine yatmaya zorladım ve aletimi onun gelişmiş kıçına soktum. İki kız arkadaş göğüslerini öpmeye ve ovmaya başladı. Eşim ve ben Tatyana'yı tek bir mekanizma olarak sikmeye başladık. Yaklaşık on dakika sonra Olga ve ben yer değiştirdik. Şimdi sikimi Tatyana'nın ısıtılmış, akan salgılarına, dar vajinasına sürdüm ve Olga onun rektumuna bir kayış soktu. Oda serin olmasına rağmen terden sırılsıklam olmuştuk. Yer değiştirerek Tatyana'yı yaklaşık bir saat becerdik. Ama her şey eninde sonunda biter. Bitireceğimi hissederek bir üyeyi sonuna kadar sürdüm ve doyumsuz vajinasına sperm dökmeye başladım. Tatiana kıvrandı ve inleyerek nefesi kesildi. Ve sonra vücudu yaklaşan orgazmdan dolayı sarsılarak seğirmeye başladı. Olga ve ben ondan uzaklaştık ve o sarsıldı, çığlık attı ve fışkırttı. On dakika sonra sessizleşti. Yıkılmış bir halde yatağa yayılmış, yüzüne makyaj bulaşmış şehvetli köle fahişemize ve vajinasından akan spermlere baktık.
Tatyana'yı kollarıma aldım ve banyoya taşıdım, orada onu jakuziye indirdim ve biraz su aldım. Masaj baloncuklarının altında aklı başına gelmeye başladı. Temizlenmesine yardım ettim, lüks, yıpranmış vücudunu jelle köpürttüm, ardından odaya döndük. Biz uzaktayken Olga yatağını değiştirdi ve kıyafetini çıkarıp onu çıplak bıraktı. Artık odada sadece gece lambaları açıktı. Üçümüz yatağa yığıldık.
- Arkadaşlar, teşekkürler, - Tatyana aniden şöyle dedi: - harikaydı. Ben senin kölenim.
Kızlar bana iki tarafımdan sarıldılar, çıplak vücutlarını birbirine bastırdılar ve uykuya daldık.
Karısının arkadaşı ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version