Karısının en iyi arkadaşıseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Karısının en iyi arkadaşı

Post by Anonymous »

Eşimin en iyi arkadaşı var. Bir kadın bir kadın gibidir: orta derecede korkak, orta derecede aptal, her şey ölçülü. Bütün gün bizimle kalabilir, bazen geceyi de geçirebilir. Eşim evde olmasa bile tüm gün gelip yanımda olabiliyor. Gerçek, arkadaşının aksine ekonomiktir. Karısının cübbesini giyer, ortalığı karıştırır, daireyi düzene sokar. Bir keresinde karıma kimin kim olduğunu karıştırmaya başladığımı söylemiştim. Eşinin nerede, kız arkadaşının nerede olduğu belli değil.

Bu devam ederse, onun kafasını karıştırabilir ve yanlış olanı becerebilirim. Eşim dudaklarını bükerek neden en yakın arkadaşından hoşlanmadığımı sordu. Evet herkes onu seviyor ama bir şey olursa işim olmaz. Bu sadece bir hataydı. Seni becereceğim ve bu kadar. Karısı yüzünde derin bir düşünceliliği tasvir etti, süngerini ısırdı, alnını kırıştırdı, burun köprüsündeki deriyi bir kat halinde topladı. Zaten karar vermiştim: İşte bu! Baygınlığa düştüm! Ama hayır!

— Peki ne olmuş?

—Bu nedir? Kız arkadaşını becermem umurunda mı?

İncisinin derinliği beni kalbimden vurdu.

— O bir kız değil!

—Ne, umurunda mı?

— Aslında bunu bilerek yapmadın. Bunu kazara yaptınız.

Ve bu adam yönetici olarak çalışıyor! Dünya nereye gidiyor?!

Elbette bunun tamamen tesadüfi olduğuna dair onu temin etmek için acele ettim. Hatta çok fazla.

Eşim evde yokken bir arkadaşım tekrar geldi. Oturup sohbet ettik. Karısının cübbesini eline aldı. Genel olarak, sizinkini getirip burada bırakmanın zamanı geldi. Her neyse. Ona soruyorum:

—Ne yapacaksınız?

—Sana biraz yardımcı olacağım.

Bana yardım ettiği ortaya çıktı. Teşekkür ederim.

— Bana başka bir konuda yardım etsen iyi olur.

—Ne?

— Arkadaşınız, birdenbire cinsel sorunlarla karşılaşırsam sizden yardım isteyebileceğimi söyledi.

—Bu nasıl? Yani...

—Evet, tam da bu anlamda. O halde hadi yatağa gidelim tatlım.

—Ne yapıyorsun? Hayır ben yapamam! Biz arkadaşız!

—Tekrar arayıp sormak ister misiniz?

Eşimin iş numarasını çevirdim.

— Merhaba! Tatlım, arkadaşın bana yardım etmek istemiyor. Ona kendin söyle. — Ve telefonu arkadaşıma verdim.

Eşimin ne dediğini bilmiyorum. Açıkçası aklımdaki şey bu değildi.

- Peki... Bilmiyorum... Deneyeceğim... Peki alınmayacaksın?.. Hayır?.. O halde tamam.

—Peki? Emin misin?

— Şey... Bir şekilde... Sıra dışı...

— Bırak onu. Birbirimizi uzun yıllardır tanıyoruz. Sen benim için neredeyse bir eş gibi değerlisin. Ve daha da yakınlaşacaksınız. Bu kadar! Gitmiş! Görüyorsun ya artık dayanamıyorum. Bakın ne kadar değerli. Bu arada, senin sayende.

Zevkten ayrıldım.

— Hadi bunu burada, kanepede yapalım.

—Haydi!

En azından tuvalete gitmem gerekiyor. Çabuk soyunun ve bacaklarınızı açın.

Arkadaş soyundu. Peki neden yaz aylarında orada çekim yapasınız ki? Yattı ve bacaklarını kaldırdı. Ben de orada durup ona hayranlık duyuyorum. Amcıktaki kızıl tüyler tıraş edilmiş, pubis üzerinde sadece bir şerit kalmış. Diğer yarımdan daha büyük memeler. Ve kalçalar daha muhteşem. Ve daha geniş kalçalar. Bakmaya zaman yok. Ereksiyon halindeki penis beni savaşa çağırdı. Arkadaşımın üzerine uzandım ve içeri girmeye çalışarak emeklemeye başladım.

— Yardım edin, neden orada yatıyorsunuz!

Bir emrin verilmesi ne anlama gelir? Ustaca içeri soktu ve yola çıktık.

- Kusura bakmayın, çok yorgunum. O yüzden boşalacağım. Alınmayın.

— Kes şunu!

Kıç iki kat hızla hareket etti ve taburcu oldum. Bir süre orada yattı ve yana düştü.

—Teşekkürler tatlım! Ölmeme izin vermedin!

—Bundan ölmezler. Bırak beni, banyoya gideceğim.

Banyodan bornozla çıktım. Külotunu aldı ve giymeye başladı.

— Bırak onu. Henüz istediğimiz her şeyi yapmadık.

—Başka ne var?

—Şimdi beni bekle, giyinme. İkinci bir seri daha olacak. Buna kadının orgazmı denir.

Arkadaş derin nefes alarak ve gözlerini kapatarak orada yatıyordu. Zevkle heyecanlandım. Ve onun vücudunu inceledim. Kaç tane erojen bölgesi var! Neredeyse tüm vücut okşamalara tepki verir. Onu yüzüstü çevirdi ve sırtını, kalçasını ve uyluklarını okşadı. Ve kalçaların arasına girip ikinci deliği nasıl kontrol etmeyeceğinizi. Ve bu açıdan umutlarım hayal kırıklığına uğramadı. Burada da dalış yapmak mümkün olacak. Onu tekrar sırtına koydu ve bacaklarını açtı. Yeni yıkanmış ve yıkanmış bir kedinin kokusunu içime çektim ve tadına baktım.

Arkadaş artık çığlık atamıyordu. Sadece inledi ve sarsılarak ağladı. Birkaç orgazmdan sonra vücut jöle bulanıklığına dönüştü. Onu yüzüstü çevirdi ve altına bir yastık koydu. Kasık, kedi ve kalçaların arasındaki boşluk akıntısından dolayı ıslaktı. Bacaklarını açtı ve parmağını kıçına soktu. Daha fazla tatlı işkence için vücudunu teslim ederek kıpırdamadı bile. Parmağımla çalıştım, ikisini çıkardım ve yerleştirdim. Kıçını biraz seğirtti ama başka bir şey yapmadı. Sonra parmaklarımı sikimle değiştirdim. Kafa hafif bir dirençle içeri girdi.

—Yavaşça! Acıyor!

— Güçlü mü?

—Hayır, biraz. Yavaş git.

— Belki gerekli değildir?

—Haydi, yavaşça.

Ve yavaş yavaş, milimetre milimetre, sikimi sonuna kadar kıçına soktum. Nemli bir sıcaklık onu sımsıkı sardı. Kısa bir aradan sonra aynı yavaşlıkta geri döndü. Kıçını hareket ettirdi ve öne doğru eğildiğimde kendini aletin üzerine itti. Hız arttı.

— Klitoris! Klitorisi al... Kahretsin!.. Mi!

Elimi soktum ve klitorisi buldum. Artık aynı ritimde hareket ediyorduk. Ve yine dudaklarından inlemeler kaçtı, ardından da anlaşılmaz çığlıklar.

- Ah! Vay canına! Hiç umurumda değil!

Yüzünü kanepeye gömdü ve sadece kıçı titriyordu, bazen benden uzaklaşıyor, bazen bana doğru ilerliyordu.

— Kahretsin!

Sik seğirdi ve poponun sıkılığına sperm jetleri fırlattı.

Yorgun ve memnun bir halde kanepeye uzandılar. Uzanıp sırt üstü yattım. Hâlâ yüz üstü duruyor, sadece yüzünü bana çevirdi.

—Bunu neden daha önce yapmadınız?

—Ne?

- Peki... benimle...

— Seni becermedin mi yoksa ne?

— Evet!

— Evet, bir şekilde utangaçtım.

— Bunu mu istediniz?

— Gerçekten istedim!

—Ve biliyorum. Bana aşık oldun. Uzun zaman önce. Ben de hâlâ kararını vermeni bekliyordum.

— Evet, karar verdim.

—Karınız ne diyecek?

—Arkadaşın mı? Alınmayacağımı zaten söylemiştim.

— Gerçekten mi?

—Akşamları ona siz de soruyorsunuz.

—Ya gücenirse? Arkadaşlık bitti.

—Alınmayın.

Akşam öncesinde arkadaşıma bir kez daha anlattım. Bitirmedim, sadece mutfak masasında onu becererek ona zevk verdim. Eşimi birlikte bekledik. Akşam yemeğine oturduk. Akşam yemeğinden sonra arkadaşım eve gitmek için hazırlandı. Karısı ondan kalıp sohbet etmesini istedi ama o kararlıydı.

—Neden bu kadar çabuk ayrıldı?

—Bilmiyorum. Belki de senden korktum.

—Ben mi? Ne yapıyorsun?

Eşimin anlayışına göre bu kesinlikle olamazdı.

—Neden benden korksun ki?

—Biliyorsunuz, günah işledik.

—Ne?!

— Hadi biraz sevişelim.

Kadın düşünceli hale geldi. Herhangi bir tepki bekliyordum. Ve aniden şunu söylüyor:

—Söyle bana!

—Ne? Hepsi bu mu?

— Evet, en başından beri.

Bunu anlattım ve eşim kızarmış bir yüzle ve yanan gözlerle oturup dinledi. Bir bacağını altına soktu ve eli uzun zamandır bacaklarının arasındaydı, kasıklarındaki tüyleri okşuyor ve parmaklarıyla okşuyor, dudaklarını ayırıyor ve klitorisi okşuyor, perinesini okşuyordu. Anal seksle ilgili hikayeye geldiğimde eşim sözünü kesti:

—Ne? Kıçına mı vurdu? Şişmansın! Acıyor!

—Hiçbir şey acıtmaz. Senin kıçın dar ama onun geçiş alanı daha geniş ve her şey harika oldu.

—Şimdi beni kıçınla rahatsız etme. Bu hoşuna gidiyor, siktir et onu!

—Kıskanıyor musun?

— Hayır! Bize anlatın!

Sana ne söylemeliyim? Şişkin pantolonlar ve kadının bağımsız okşamalarına verilen tepki hikayeyi engelliyordu. Onu kaldırdı ve yakın zamanda arkadaşıyla sikiştiği kanepeye taşıdı. Cüppesini çıkarmadan sadece açtı ve sevgilisinin üzerine düştü. Takılmasına yardım etti ve kanepe gıcırdadı. Çabuk geldi. Evet, eşim benden daha hızlı çıktı ve birkaç kez geldi.

Banyodan çıkıp bornozumu bile sarmadan arkadaşımı aramaya başladım. Nazikçe ama ısrarla beni kahve ve sigara içmem için odadan mutfağa attılar. Yaklaşık kırk dakika, hatta daha da uzun bir süre sonra karısı mutfağa geldi.

—Alınmamıştı. Beğendi.

— İşte buradalar! Evet, sadece onunla tartışmanızdan korkuyordu.

—İşte bu kadar! - Karısı homurdandı. - Bir şey yüzünden olabilir. Bu kadar yeter.

—Sana hayret ediyorum. Ve biliyorsun ki seni seviyorum!

—Gerçekten mi? Çok mu?

— Evet!

Karısı masadaki her şeyi kaldırdı ve üzerine uzandı.

— Kanıtlayın!

Parmağı aşkımı kanıtlamam gereken yeri işaret etti. Bu gerçekten hoşuna gitti, hem de nasıl!

İnleyerek yere kaydı.

—Nerede boşalmak istersiniz?

—Hiçbir yerde. Gücümü koruyacağım. Önümüzde hâlâ gece var...

— Hayır, boşalmanı istiyorum.

Beni bir sandalyeye oturttu ve başımı ağzına aldı. Bir süre sonra sınıftan başını kaldırıp sordu:

—Gerçekten boşalmak istemiyor musun?

—Ben sperm üretim fabrikası değilim.

—Tamam.

Yatağa git. Eşim yanıma sokuldu.

—Sorsam alınır mısın?

—Sende mi? En sevdiğim aptal kıza mı?

—Ben aptal değilim. Sadece favorim.

—O halde sor sevgilim.

— Arkadaşımı bize katılmaya davet etsek hoşunuza gider mi?

— Yani o her zaman bizimle birlikte!

—Hayır, anlamıyorsun. Geceyi bizimle kalın.

Her şeyi uzun zaman önce anladım, sadece aptal gibi davranıyordum. Bir kadın böylesine kalın kafalı bir aptalla karşılaştırıldığında kendini akıllı hissetmekten memnun olacaktır.

— Bu yüzden geceyi sık sık bizimle geçiriyor.

Karım aptallığıma kızmaya başladı.

—Nesin sen, aptal mı? Bizimle uyu. Şimdi anladın mı?

—Anladım. Bu fikir hoşunuza gittiyse hemen onu arayabilirsiniz. Hayır olsa da bugün buna gerek yok.

—Neden bugün olmasın? Evet, bugün planlamamıştım.

—İflas etmekten korkuyorum. Yine de bugün birkaç kez geldim.

—Peki onunla yalnızca bir kez mi tanıştınız? Evet mi?

—Evet. Kıyı tam size göre.

—Uyu canım!

Yanıma sokuldu, burnunu omzuma sürttü ve çok geçmeden horlamaya başladı.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Karısının arkadaşı
    by Guest » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    69 Views
    Last post by Guest
  • Karısının arkadaşı