Bir erkeğin en iyi arkadaşı lezbiyenGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Bir erkeğin en iyi arkadaşı lezbiyen

Post by Anonymous »

Çok uzun zamandır başka bir kızla yaşayan bir kızla tanıştım (her ikisi de 35 +/-), birinin bir kızı var, ama hepsi birlikte yaşıyor. Burada (tanıştığı kiminle) arkadaşıyla arkadaşıyla arkadaşını geri almak istedi, bazen onu deneyimledi. Burada bir yıldan az bir süredir tanıştık - sahip olduğum en iyi “solda” idi. Bu bir psikolog, bir simülatör ve bir kişide bir arkadaş. Bana Kuni'ye kızların sevdiği gibi yapmamı öğretti, erkeklerin anladığı gibi değil) Onunla eşit terimlerle ilişkiler hakkında konuştuk, kocası ve karısının veya yakın arkadaşlarının nasıl konuşamadığı, bu tamamen farklı bir iletişim). En iyi "organizmaların dostluğu" idi; Şikayetler ve yükümlülükler olmadan, en çok beyin hücrelerine bir vahiy ile) Kimse iletişim zamanında yaralanmadı, diğer yarılarımızın hiçbiri bunu öğrenmedi ve tanıdıklarımız her ikisi için de yararlı değildi: bana doğru bir şekilde yapmayı öğretti, hangi stimülasyonların kadına daha fazla katkıda bulunduğunu anladım) Bükünmenin çok yararlı olduğunu anladım. Aslında, konu, bir kimsenin karşı cinsten bir arkadaşı/kız arkadaşı olup olmadığı, kiminle cinsel dostu ilişkilerin olduğu?

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post