Rusya yine Karelya, bir arkadaşının yanından geçtiğini hayal ediyor o Marina "Ormana gidiyorum" oraya gitmiyor bir öfke var - bir tavşan o insanları yiyecek "ama sen öğleden sonra oraya gittin ve kuşlar şarkı söylüyordu ve gürültülüydü ve ormanda yürüyüşe çıktın bir kız saçlı Karina beyaz etek gömlek ayakkabı emin misin ve bir tavşan gördün - bu ormanda tek başına ürpertici bir kız, kulakları ve gözleri açtı, gördü ve “ne yapıyorsun yemeğe ihtiyacım var seni yemek istiyorum “lütfen yapma” ve o ağlamaya başladı ve soyundu “iyi” çıplak görünüyor ve meme uçları ve klitoris yalamaya, emmeye ve sonra canlı canlı yemeye başlıyor” ondan sonra ağlarsın, o yer , keskin dişlerle ısırıklar, acınız ve gözyaşlarınız ızdıraptan da öte ve “Ölmek istemiyorum” diye sizi canlı bıraktı, ormana gittiniz, o Buttercup, adı Fury idi.
Rusya yine Karelya, bir arkadaşının yanından geçtiğini hayal ediyor o Marina "Ormana gidiyorum" oraya gitmiyor bir öfke var - bir tavşan o insanları yiyecek "ama sen öğleden sonra oraya gittin ve kuşlar şarkı söylüyordu ve gürültülüydü ve ormanda yürüyüşe çıktın bir kız saçlı Karina beyaz etek gömlek ayakkabı emin misin ve bir tavşan gördün - bu ormanda tek başına ürpertici bir kız, kulakları ve gözleri açtı, gördü ve “ne yapıyorsun yemeğe ihtiyacım var seni yemek istiyorum “lütfen yapma” ve o ağlamaya başladı ve soyundu “iyi” çıplak görünüyor ve meme uçları ve klitoris yalamaya, emmeye ve sonra canlı canlı yemeye başlıyor” ondan sonra ağlarsın, o yer , keskin dişlerle ısırıklar, acınız ve gözyaşlarınız ızdıraptan da öte ve “Ölmek istemiyorum” diye sizi canlı bıraktı, ormana gittiniz, o Buttercup, adı Fury idi.
Furri, deli değil. Furri. Aşkım giyinmiş. Furri altında, tavşan olmak. Ben bir transla arkadaş değilim. Ve arkadaşım. Bir fahişe gibi bile. Kahretsin. Bana. Kadınlar ve erkekler gibi. Ben lanet...
Geçen hafta bir gay kulübünü ziyaret ettim. O gün yine “giysisiz” formatı vardı. Çok fazla insan vardı, herkes kulübün yalnızca VIP üyesiydi, bu yüzden havasızdı ve içeriye giren çok fazla insan...
Onunla seks yapmak istedi ve ona aşık oldu, Sasha'yı görünce onu sevdi, böğürtlen yemeye gitti, erkeğim hakkında konuştu, onu çıplak gördü ve geldi ve penisine ve uyluklarına bakmaya başladı. kendini...
Hızlı ve Öfkeli 8'i kim izledi? Bu bölüm Paul Walker'ın (Brian Oconer rolünü oynayan oyuncu) ölümünden sonra çekildi Sizce izlemeye değer mi? Yoksa Paul Walker olmadan da durum aynı değil mi?
Sliv-zhonbot tg'de, ozan için bir gölet var, ailelerin üzerinde nasıl hemfikir, hadi engelleyelim, oraya şakalara gittim, gerçekten evli insanlar var, aynı zamanda iç mekanlarda da var