Kulüp *Mavi tavşan*seks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Kulüp *Mavi tavşan*

Post by Anonymous »

Geçen hafta bir gay kulübünü ziyaret ettim. O gün yine “giysisiz” formatı vardı. Çok fazla insan vardı, herkes kulübün yalnızca VIP üyesiydi, bu yüzden havasızdı ve "içeriye giren" çok fazla insan vardı. Ve tek bir genç basit bile değil. Yarım saatlik başarısız fermantasyonun ardından bir semptom fark ettim. genç İspanyol. Ama cevap vermedi, sonra onu benim tam tersim olan iriyarı, olgun bir adamla bir standa girerken gördüm. Bir süre sonra uzun boylu Asyalı bir adam gördüm, tek kelimeyle süper, Koreli ya da Japondu, sanki dizideki bir aktör gibi karanlık bölgeye doğru ilerliyormuş gibi, onu takip ettim, o da bunu fark etti. Ona yaklaştım ve neredeyse aynı anda birbirlerinin organlarını yoğurmaya başladılar. Asyalılar genellikle çok küçüktür, ancak bu oldukça ortalama bir uzunluğa sahipti, ancak kalınlık olarak ortalamadan fark edilir derecede daha büyüktü. Ama biraz yavaş bir şekilde duruyordu. Yere çömeldi ve beni emmeye başladı. Onu ayrı bir standa götürmek istedim çünkü insanlar ortalıkta dolaşıyor, herkes onu ve beni okşamaya çalışıyordu, ben "karşılık verdim" ama pek başarılı olamadım. Görünüşe göre adam onunla oradan çıkmak istediğimi anlamadı ve bir noktada arkasını döndü, kıçının üstüne salyalar akıttı ve aletimin üzerine oturmaya çalıştı. Prezervatif kullanmayacağımı söyledim. Daha da fazla insan vardı ve ben daha geniş olan ortak salona çıkmaktan başka bir şey istemiyordum. Orada boşuna bir buçuk saat daha harcadım. Daha sonra etkileyici penise sahip bir Latin'le eşleşti. Hadi kabine gidelim, onu emmeye başladım. Ama beklenmedik bir şekilde agresif bir şekilde ağzıma tam anlamıyla vurmaya başladı, bundan hoşlanmadım ama bir süre buna katlandım, sonra beni becermeyi teklif etti, ayrıca ona sadece prezervatifle kabul etmediğini söyledi ve ayrıldık. Tanrı üçlüyü sever, başka bir başarısız girişim, oldukça sevimli bir You need to register to see the link. Latin doğrudan kıçımı yalayıp yalayamayacağını sordu) Kabul ettim, mastürbasyon yapıp ayrılacağımı düşündüm. Ama aniden beni meme ucumdan ısırdı ve sertçe, hatta şaşkınlıkla çığlık attım. Göt deliğime ulaştığında etrafını kemirmeye de başladı. Ben bunun hiç de hayranı değilim. Sonra beni sikip beceremeyeceğini sordu. Prensipte umursamadığımı düşündüm, prezervatif takıyordu (en azından sonunda birisi), ama penisi çok küçüktü ve biraz da sarkıktı. Sonunda bir şekilde onu yerleştirmeyi başardı ama normal bir şekilde sikişemedi. Aynı zamanda yüksek sesle ve o kadar saçma bir şekilde homurdandı ve hırladı ki kendimi komik hissettim ve heyecan ortadan kalktı.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post