Neden
Seni yasaklayacaklar, konuya fotoğraf eklemek istedim
Ve siktir et, 2 yorumlu bir adam senin hakkında konu yazmış ve tüm gizli bölümler senin için kaybolmuş Misafirler bölümüne taşındıktan sonra en ilgi çekici konular ortadan kaybolmakla kalmadı
şimdi bu konulara erişim başka bir şikayet tarafından engelleniyor
Neden Seni yasaklayacaklar, konuya fotoğraf eklemek istedim Ve siktir et, 2 yorumlu bir adam senin [url=viewtopic.php?t=2464]hakkında[/url] konu yazmış ve tüm gizli bölümler senin için kaybolmuş Misafirler bölümüne taşındıktan sonra en ilgi çekici konular ortadan kaybolmakla kalmadı şimdi bu konulara erişim başka bir şikayet tarafından engelleniyor
Neden
Seni yasaklayacaklar, konuya fotoğraf eklemek istedim
Ve siktir et, 2 yorumlu bir adam senin hakkında konu yazmış ve tüm gizli bölümler senin için kaybolmuş Misafirler bölümüne taşındıktan...
Foruma anonim olarak erişmek için VPN uygulamasını akıllı telefonunuza indirebilirsiniz! Örneğin Gezegen VPN ! Kesinlikle Google Play'de. Ya da belki App Store'dadır.
Arkadaşlarınıza bundan bahsedin!...
Bugün siteye erişim aniden durduruldu. Yalnızca VPN ile giriş yapabilirsiniz. Acaba bu küresel bir sorun mu yoksa bireysel sağlayıcılar yaramazlık mı yapıyor?
Sana hikayemi anlatacağım. Kısa bir iş gezisinin ardından bir gün evime döndüm. Anahtarıyla kapıyı açıp apartmana girdi. Daha sonra odama gittim, kapıyı açtım ve kızımın erkek arkadaşıyla seks...