Vika, o vahim yılbaşı gecesinde yaptığı korkunç hata yüzünden tüm yıl boyunca öldürüldü. En azından gerçek kocasının Peder Frost kostümü içinde ortaya çıkmasından sonra duygularını gizlemek ve Kostya'yı görünce aşırı şaşkınlık göstermemek için yeterli zekaya ve kısıtlamaya sahip olması iyi. Rolünü mükemmel bir şekilde oynadı, ancak sahtekarın ziyaretinden sonra artık üzerinde kıyafetleri olmadığı için striptizden vazgeçmek zorunda kaldı. Ve kız, 20 dakika içinde ikinci kez olmasına rağmen planlanmamış oral seksle de başa çıktı. Kocası hediyesinden çok memnundu. Ve daha sonra, senaryosuna göre karısı sadece kendisine şaplak atılmasına izin vermekle kalmayıp aynı zamanda onun kıçına girmesine de izin verdiğinde kendini yedinci cennette buldu. Ah, keşke sevgilisinin inanılmaz hoşgörüsünün gerçek nedenlerini bilseydi! Genel olarak bu hikaye oldukça mutlu sona erdi. Ancak yine de Vika, tanımadığı bir adamı emdiği için tüm yıl boyunca pişmanlık duydu.
Bir sonraki Yeni Yıl tatili yaklaşıyordu. Önceki başarıdan ilham alan Kostya, bunu bir kez daha birlikte kutlamayı önerdi. Ve Vika memnuniyetle kabul etti. Üstelik bir taşla iki kuş vurmak için dahice bir plan yaptı: vicdanını rahatlatmak ve kocasını memnun etmek. Şu şekilde mantık yürüttü:
—Kocamı aldattım mı? Evet, bu bir gerçek! Bunun sorumlusu ben miyim? Kesinlikle hayır! Bu sadece korkunç bir tesadüftü! Ama hala hatamdan dolayı endişeleniyor muyum? Evet. Ve öyle görünüyor ki bu sonsuza kadar sürecek, tabii... onun yanlışlıkla beni aldatmasını sağlamadıkça! Ve sonra eşit olacağız. Ve sonra vicdanınızı tamamen temizlemek için birkaç yıl içinde ona her şeyi itiraf edebilirsiniz. O akıllıdır, anlayacaktır. Sonra birlikte güleceğiz...
Karar vermek kolaydı ama her şeyi uygulamaya koymak çok daha zordu. Ama Vika'mız da bununla başa çıktı. Neredeyse...
Tatilden bir hafta önce, akşam yemeğinde sanki şans eseriymiş gibi kocasına şunu sordu:
— Bone, geçen yıl giydiğin takım elbiseyi tekrar alabilir misin?
— Prensipte evet... Peki ne?
— İş yerindeki patron, Noel Baba'nın tüm çalışanları son iş günlerinde tebrik etmesini istedi. Geçen sene ne kadar havalı göründüğünü hemen hatırladım. Her şeyi organize etmeye gönüllü oldum. Yardım edebilir misiniz?
"Ne yani, geçen yıl olduğu gibi çalışanlar da "cezalandırılacak" mı?" diye sordu Kostya gülerek.
- Aptal!, - Vika şakacı bir şekilde kocasının dudaklarına tokat attı, - Sana "ceza" vereceğim! Sadece... ofisleri dolaşın, bir şeyler söyleyin ve hediyeler dağıtın. Her şey zaten satın alındı.
—Bunun yüzünden bana ne olacak?
"Sen mi?" Vika sanki birisinin onları duymasından korkuyormuş gibi etrafına baktı ve sesini fısıltıya kadar alçaltarak yavaş ve umut verici bir şekilde yanıt verdi: "Belki bir şeyler olur." Hayatım boyunca iş yerimde seks yapmanın hayalini kurdum. Bu arada, şu anda ofisimde tek başıma oturuyorum. Polina geçen haftadan beri tatilde.
- Vay be! Kulağa cazip geliyor! Peki ne zaman?
- 30'uncu, saat 5'te. Ama biraz daha erken gelmen gerekecek. Kıyafetlerini değiştir, hediyeler al ve tüm bunlar. Yapabilir misin?
—Evet, çok kolay! Yalnızca ayın 30'unda ikiye kadar açığız.
—Ah, teşekkür ederim! Pişman olmayacağınıza söz veriyorum!
Vika, planının uygulanması için birlikte çalıştığı, aynı ofisi paylaştığı ve sözde tatilde olduğu Polina'yı aday olarak seçti. Arkadaşının pervasız doğasını ve tutkusunu bilen Vika, Polina'yı Noel Baba'yla gündelik seks yapmaya ikna edebileceğinden emindi, tabii ki onun kocası olacağını gizleyerek. Ama her şey ters gitti. Polina, daha bir gün önce, ciddileşmeye başladığı başka bir genç adamdan ayrılmıştı ve bu nedenle korkunç bir depresyona girmişti. Genel olarak bu fikir konusunda pek hevesli değildi ve kararlılıkla reddetti. Ancak Vika üzgün değildi. "İyi tamam! Onu kendim memnun edeceğim. Fena da değil,” diye karar verdi.
“X” günü geldi. Kostya saat 16.30'da çantasında takım elbiseyle eşinin ofisine çıktı. Bir sekreter onu resepsiyonda karşıladı ve onu kıyafetlerini değiştirip makyaj yapabileceği bir odaya götürdü. Tam 5'te koridora çıktı ve Vika'nın çalıştığı ofis dışında tek bir ofisi bile kaçırmadan, zaten oldukça mutlu olan ofis planktonunu tatilde tebrik etti. Her şey yolunda gitti, ancak Kostya'nın ikna edilmemek ve her yerde kendisine sunulan bir içkiyi bile içmemek için çok çaba sarf etmesi gerekti. Artık yapması gereken son, en önemli ve keyifli bir şey daha vardı. Kostya, kalın sakalının gizlediği kulaktan kulağa bir gülümsemeyle Vika'nın ofisine girdi ve hemen kapıyı arkasından kapattı. Odadaki ışıklar kapatılmıştı, panjurlar kapatılmıştı, gözler henüz karanlığa alışmamıştı, bu yüzden hiçbir şeyi görmek imkansızdı. Dondu, dinledi. Çok yakından bir hışırtı duyuldu ve bir sonraki saniye gözleri, bir şekilde arkasında bulan karısının serin, nazik avuçlarıyla kapandı. Vika, yalnızca dudaklarıyla zar zor duyulabilen kulağına fısıldadı:
- Şşşşş... Ses çıkarmayın, yoksa sizi duyacaklar. Kimse beni yakalamadan hemen becer beni.
Kostya hızla döndü ve karısını kollarına aldı. Müstehcen bir şey söylemek istedi ama ses çıkaracak vakti yoktu: Vika hemen kocasını durdurdu ve parmağını dudaklarına bastırdı. Sonra elinden tuttu ve onu en başta fark ettiği gibi bir masa olması gereken yere sürükledi. Kalçasıyla ona çarpan Kostya geri adım atarak Vika'nın ilerlemesine izin verdi. Ondan ne istediklerini hemen tahmin etti ve kıçını dışarı çıkararak köpek gibi masaya doğru kalktı. Kostya dokunarak karısının istediği pozisyonu aldığını anladı, eteğinin eteğini buldu ve kararlı bir şekilde yukarı kaldırdı. Vika'nın burnundan sevinçle kıkırdadığına bakılırsa olayların bu gelişmesinden tamamen memnundu. Kostya koyun derisi paltosu ve pantolonuyla uğraşırken külotuyla birlikte taytını da indirdi ve masaya doğru eğilerek dirseklerini masaya dayadı.
Bu arada Kostya'nın gözleri biraz alışmıştı ama yine de Vika'nın onları çevreleyen zifiri karanlığın arka planına karşı biraz daha hafif siluetini ve karanlıkta beyaza dönen çıplak poposunu gördü. Kostya, karısının cennetinin kapılarının nerede olduğunu çok iyi biliyordu ve tamamen savaşa hazır penisinin başını açıkça doğru yere yönlendirdi. Korkulara rağmen Vika'nın amcığı bir misafir almaya tamamen hazırdı: görünüşe göre kız karanlık bir odada kocasını beklerken kendini toparlamayı başarmıştı. Penis sonuna kadar içeri kayarak vajinanın duvarlarını kolayca yayarak orada dondu ve bu dar, sıcak, ıslak mağarada kalmanın keyfini çıkardı. Kostya ancak birkaç saniye sonra bu kadar hoş hislerin tadını çıkardıktan sonra hareket etmeye başladı. Her seferinde şaftını yavaşça neredeyse sonuna kadar çıkardı ve sonra keskin bir şekilde tamamen içeri itti. Aynı zamanda Kostya, karısını çıplak kalçalarından elleriyle sıkıca tuttu. Ancak heyecan giderek güçlendi ve Kostya istemsizce hızını artırmaya başladı. Vika da heyecanlanmaya başladı ve kocasının sert hamlelerini artık sessizce kabul edemiyordu. Bir süre sonra, Kostya ne kadar hızlı çalışırsa o kadar sıklaşan, boğuk, dolgun inlemeler çıkarmaya başladı. Ondan önce bitirmeyi başardı. Dirsekler yanlara doğru açılarak bazı kağıtları ve yazı malzemelerini yere fırlatıyor. Vika göğsünü masaya dayayıp uzandı ve kendisine ait olmayan uzun bir sesle inledi. Samimi kasları ritmik olarak kasılmaya başladı ve Kostya'yı doruğa doğru itti. Ve böylece, birkaç dakika sonra o da coşkuyla hırıldadı, sırtını büktü, karısının kalçalarını acıyla sıktı ve itişlerle rahmine akmaya başladı...
Ofisten ilk çıkan o oldu ve gizlice etrafa baktı. Koridordan hafifçe açık kapıdan sızan parlak ışık şeridinin karanlıktan kopardığı karısının bedenine dönüp bakmadı bile. Vika, ara sıra titreyerek ve ağır nefes alarak masanın üzerinde yatmaya devam etti. Kostya işten sonra karısını beklemedi: Noel Baba kostümünü iade etmek için hâlâ vakti vardı.
Daha sonra, yılbaşındaki trafik sıkışıklığının içinden eve doğru yürürken aklına çılgın bir fikir geldi: "Ya karıma şaka yapsak?" Kısa bir süre sonra daireye girerek Vika'yı öptü ve ciddiliğini korumaya çalışarak sordu:
— Nasıl gitti?
—Harika! Bilmiyor musun?
—Nereden?! Gelemedim. Patron acil bir emir verdi. Ve şans eseri telefon öldü. Seryoga'dan onun yerini almasını istedim. Ama ona 5. ofise karışmamasını söyledim. Parmağıyla karısının yanağını okşayarak, anlayışla sordu: "Bekliyor muydun, zavallı şey?" —Başka bir şey daha var: "Bekliyordum"! Kendi kocamı başkasıyla karıştırabileceğimi mi sanıyorsun? Noel Baba ofislerin arasında dolaşırken koridora baktım ve hemen onun sen olmadığını anladım. Oraya kendim yerine Polina'yı gönderdim. Herkesi bizzat tebrik etmek için özel olarak bir günlüğüne tatilden çıktı. Kız sevgi dolu ve bu tür maceraları çok seviyor. Hemen kabul ettim!
Kostya'nın tek sorabildiği "Polina?!" oldu
- Aha! Ve bu arada Seryozha'nız hâlâ ofisimize bakıyordu. O halde ona daha yakından bakın: O kadar iyi bir arkadaş mı?
—Ne acayip bir şey!
—Hadi, unut gitsin. Adam çok şanslıydı...
Bu sözlerden sonra eşlerin ikisi de sustu ve ikisi de kendi düşüncelerini düşündü:
“Kahretsin!!! Nasıl yanılıyor olabilirim? Orada kıyafet kuralları olmasına rağmen bütün kadınlar aynı giyiniyor. Ve hava karanlıktı... Bir şey olursa onu koruması için Gray'i aramam gerekecek..."
“Tekme!!! Yine yanlışlıkla yanlış kişiye verdim! Peki nasıl bir saldırı? Herhangi bir şey olup olmadığını doğrulayabilmesi için Polinka'yı uyarmam gerekecek…”
Geriye kalan tek gizem, her ikisinin de konuşma sırasında kendilerini nasıl kontrol edebildikleri ve kendilerini ele vermedikleri?! Keşke kafalarında ne kadar kafa karışıklığının hüküm sürdüğünü bilseydiniz! Ancak kısa bir süre sonra ikisi de oybirliğiyle giyinmeyi bırakıp gelecek Yeni Yıl için yeni bir şeyler bulmaya karar verdi...
Merhaba Dedushka Moroz! Tekrar ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
Zorla mı oldu bilmiyorum ama şimdi tekrar istiyorum, sadece rızamla
by Anonymous » » in seks hikayeleri - 0 Replies
- 101 Views
-