Moskova'da eşcinsel klonidin satıcılarından oluşan bir çete genç bir adama tecavüz edip onu bir partiden kaçırdı. Geçen hafta sonu 22 yaşında bir adam, bir arkadaşının daveti üzerine Lyubertsy'de yabancılarla bir partiye geldi. Orada biraz içti ve kendini kötü hissetti, periyodik olarak bilincini kaybetmeye başladı. Daha sonra kurbanın ifadesine göre ona birkaç iğne yaptılar, onu başka bir daireye taşıdılar ve tecavüz ettiler. Zavallı adam zaten evde uyandı. Oraya nasıl geldiğini hatırlamıyor. Gelen doktorlar onu hastaneye kaldırdı ve rektal yaralanma teşhisi koydu.
Moskova'da eşcinsel klonidin satıcılarından oluşan bir çete genç bir adama tecavüz edip onu bir partiden kaçırdı. Geçen [url=viewtopic.php?t=904]hafta sonu[/url] 22 yaşında bir adam, bir arkadaşının daveti üzerine Lyubertsy'de yabancılarla bir partiye geldi. Orada biraz içti ve kendini kötü hissetti, periyodik olarak bilincini kaybetmeye başladı. Daha sonra kurbanın ifadesine göre ona birkaç iğne yaptılar, onu başka bir daireye taşıdılar ve tecavüz ettiler. Zavallı adam zaten evde uyandı. Oraya nasıl geldiğini hatırlamıyor. Gelen doktorlar onu hastaneye kaldırdı ve rektal yaralanma teşhisi koydu.
Neden bekaretin ancak gece boyunca en az on cinsel ilişkide bulunulması ve erkeğin her seferinde rahim ağzına ulaşması durumunda kaybedilebileceğine inanılıyor?
Herkese selam. Forumdaki ilk günüm değil ve spam yapmıyorum. Ama belki birisi internetten nasıl para kazanabileceğinizle ilgilenecektir.
İlginç fırsatlar arayanlar Başbakan'a yazsın, ben cevap...
Aslında soru başlıkta ama biz özellikle ilişkilerden ve seksten bahsediyoruz: görünüş zevklerinden, seks tercihlerinden, hoşlandığınız insan türlerinin nasıl değiştiğinden veya eklendiğinden vs...?
Geçen yıl bir yıl önce oldu. Daha sonra büyük bir inşaat şirketinde finansör olarak çalıştım. O zamanlar 24 yaşındaydım. Patronla arkadaştık ve bir gün bana iyi para kazanmamı teklif etti.