Geçen yıl bir yıl önce oldu. Daha sonra büyük bir inşaat şirketinde finansör olarak çalıştım. O zamanlar 24 yaşındaydım. Patronla arkadaştık ve bir gün bana iyi para kazanmamı teklif etti.
— Sash, dinle, ülkemizin başkentinde bir hipermarket kurmayı düşünüyoruz. Bu yüzden sana bir hack ayarlamayı düşünüyorum. Seni patron yapabilirim. 3 ay çalışın. Maksimum 4. 4 ayda 2 yıllık çalışmayla aynı parayı kazanacaksınız. Şey, sadece mantık çerçevesinde işleri berbat edebilirsin. Peki sizin için belgeleri mi hazırlayalım?
- Ivan Petrovich, sana cevabı yarın söyleyebilir miyim, eşime danışmam gerekiyor.
— Tamam, bakın, zaten istekli çok sayıda insan var. Ancak sorumluluğun sizde olduğunu ve projeyi zamanında teslim edeceğinizi biliyorum.
Eşim evde zaten maaşını hesaplıyordu.
— Neden gideyim, para bu. Bir araba alacağız. Belki daha sonra seni patronumuz yapar.
—Çok uzun bir süre, 3-4 ay.
Bir gece konuştuktan sonra eşim beni bu konuda ikna etti.
Böylece Kiev'e geldim. Hemen inşaat sahasını denetledi ve inşaatçıları, vinç operatörlerini ve diğer herkesi aramaya başladı. Akşamları yaşayacak bir yer aramaya başladım. İnşaat alanının yakınında bir otel vardı. Hemen otelin 5 yıldız olduğunu söyleyeceğim.
En hafif tabirle fiyatlar beni hayrete düşürdü.
Ben de Avito'ya kiralık daire ilanları vermeye karar verdim. O bölgede çok az seçenek vardı. Ve sonra Evreka, reklamı okudum.
Oda kiralamak pahalı değildir. Oda, gelecekteki hipermarkete 100 metre mesafededir.
Aradım ve odayı görmeyi ayarladım.
10 dakika içinde dairenin kapısındayım.
Kapı güzel bir kadın tarafından açıldı. Yaklaşık 35 yıl önce.
— Merhaba, ben odayla ilgiliyim.
— Merhaba, içeri gelin.
Kadın çok arkadaş canlısıydı ve bana her şeyi gösterdi.
Oda tıpkı bir oda gibiydi ve fiyatı iyiydi.
— Evet, istersen küçük bir ek ücret karşılığında yemek yapabilirim.
Genellikle her zaman evdeyim. Bilgisayarda çalışıyorum. Ben de odayı kiralamaya karar verdim. Fazladan bir kuruş gereksiz değildir.
Ve kadın gülümsedi.
Bu teklif beni çok mutlu etti. Kadının iyi bir aşçı olduğunu hemen anladım çünkü mutfaktan muhteşem pirzola ve pancar çorbası kokusu geliyordu.
—Her şey bana uyar. 3 aylığına kiralamak istiyorum.
Ve hemen kadına 3 aylık yiyecek ve yemek pişirme ücretini verdim.
— Haydi mutfağa gidelim, sana yemek vereceğim ve birbirimizi tanıyalım.
Kadınla çeşitli konularda konuştuk. Akşam bana çarşaf verdi ve bana bir yatak yaptı. Ertesi gün sarhoş oldum ve yorgun bir şekilde kiraladığım odaya geldim. Kadın bana lezzetli yemekler verdi ve uzun süre konuştuk.
Her şey yoluna girecekti ama her geçen gün daha çok sevişmek istiyordum. Sonuçta karımı her gün, hatta günde birkaç kez siktim. Eşimi her gün aradım ama bir kadınla kiralık odada kaldığımı söylemedim.
Ev sahibiyle yaptığım görüşmelerden onun evli olmadığını öğrendim. Eski sevgilisi onu bir yıl önce terk etmişti. Hamile kalamadığı için gerçekten çocuk istiyordu.
Her gün sokakta yürürken Kievli kadınların izmaritlerini görüyordum ve penisim kazık gibi duruyordu. Zaten bir fahişe almak istiyordum ama onu nereye götüreceğim, hastalanabilirsin, o yüzden fikrimi değiştirdim.
Bir kadınla bir ay yaşadıktan sonra birbirimiz hakkında zaten oldukça fazla şey biliyorduk ve iyi iletişim kuruyorduk.
İşten eve döndüğümde beni yemek yemem için mutfağa çağırdı. Ellerimi yıkamak için banyoya gittim. Ama temiz havlu yoktu, ben de onu kirli çamaşır sepetinden çıkarmaya karar verdim. Bir havlu alıp ellerimi onunla sildim. Havluyu bırakırken çamaşır sepetinde bir kadın külotu gördüm. Siyah bir tangaydı. Sikim anında kazığa dönüştü.
Sonra hostes beni tekrar yemek yemeye çağırdı. Havluyu külotumun üzerine attım ve mutfağa gittim.
Üye gevşemedi. Yemekten sonra kadınla sohbet ediyorduk ve ben de konuşmayı sekse çevirmek istiyordum.
—Ya bir yıl boyunca erkeksiz kalırsanız?
— Sash, bir kadından böyle bir şey istemek yakışık almaz.
— Kusura bakmayın, o çok güzel ve seksi bir kadın ve yalnız.
— Sash, bir şeyin imasını yapıyorsun, bir karın var ve anladığım kadarıyla onu seviyorsun.
—Seninle karını unutacaksın.
— Sash, benden 11 yaş büyük olmam seni rahatsız etmiyor mu?
— Hayır.
Ve bu sözlerden sonra yanına gittim, onu kıçından tuttum ve kendime bastırdım.
—Ah, biraz utandım.
Ve onu öptüm. Öpüşmeme anında karşılık verdi. Kalçalarını okşamaya, biraz sıkmaya başladım. Kadın inlemeye başladı. Elbisesini kaldırdım ve beyaz tangasının üzerinden amını okşamaya başladım. Amcık anında ıslandı.
Ben de kadını soydum ve onu kendime çevirdim. Kadın biraz geri çekildi ve penisim onun yanan vajinasına girdi.
—Ah, ne güzel.
Ve kadını sikmeye başladım.
10 dakika sonra şunları söyledi:
—Hadi yatak odama gidelim.
Geçtik ve kadın ince bacaklarını açarak yatağa uzandı. Bacaklarını omuzlarımın üzerine attım ve deliğini doldurmaya başladım.
— Aaay harika. Haydi, şunu yap. Ah ne kadar iyi. Daha derin, daha derin.
Olabildiğince sert bir şekilde nefes aldım. Baba zaten yüksek sesle çığlık atıyor ve inliyordu.
Zaten boşalmak istiyordum ve penisimi çıkarmaya başladım. Ama kadın beni kalçamdan yakaladı ve gitmeme izin vermedi.
—İçime boşalabilirsin.
Ve ben de onun deliğini doldurmaya başladım. Çok fazla sperm vardı ve amından dışarı akmaya başladı ve kıçından ve bacaklarından aşağı akmaya başladı. Kadın da geldi. Ve onu öptüm.
—Hamile kalmayacak mısın?
—Evet, keşke. Doktorlar bana kısırlık teşhisi koydu. 10 dakika sonra ev sahibesini tekrar becerdim ve yattık.
Sabah uyandığımda sevgilimin kıçını pençelemeye başladım. Sonuçta orada eşiminki gibi değil, el yordamıyla aranacak bir şey vardı.
Uyandı.
— Vay, ne kadar damızsın sen.
—Evet, ben böyleyim. Birkaç ay bana katlanmak zorunda kalacaksın.
—Buna katlanmaktan mutluluk duyacağım.
Ve kadın güldü.
Parmağımla kıçını okşadım ve ona biraz nüfuz etmeye başladım.
— Kanat, gerek yok.
—Tamam.
— Sash, gerçekten oraya gitmek istiyor musun?
—Evet.
— Bekle, duş alacağım.
Kadının duşta olduğu süre benim için sonsuza kadar sürdü.
Dışarı çıktığında hemen kıçını ve göğüslerini okşamaya başladım.
—Beklemekten yoruldum.
—Evet. seni istiyorum.
— Hadi ama çok fazla değil, aksi halde şimdiye kadar kimsenin kıçına yumruk atmadım.
— Tamam, nazik biriyim.
Sikimi zaten bir tür yağla yağlanmış olan kıçıma koydum. Kafa zorluk çekmeden içeri girdi. Penisimi daha da ileri ittiğimde kadın inledi.
- Aah, acıyor. Bırakın alışayım.
Ve küçük hareketler yapmaya başladım. Birkaç dakika sonra şunları söyledi:
—Ne kadar iyi. Bunu daha hızlı yapabilirsiniz.
Ve hostesin lezzetli kıçını tamamen parçalamaya başladım.
Bir süre sonra hızlanmaya başladım ve boşalmak üzereydim.
— Sash, boşalma, biraz bekle, ben de yakında boşalacağım.
Ve duraklatmak zorunda kaldım. Ve kelimenin tam anlamıyla, bir dakika sonra, bayan kıçını seğirtti ve kalçası penisimi sıkmaya başladı, onu kıçımdan dışarı itmeye çalışıyordu. Hemen kadının kıçına girmeye başladım.
Orgazmı muhteşemdi.
Yaklaşık 2 dakikalığına geldi. Parmağımı amına soktuğum anda tekrar salladı ve geldi.
Kadın da tıpkı benim gibi bitkin bir halde yatıyordu. O gün zar zor çalıştım.
Geceleri her şey yeniden oldu.
İş seyahatimin sonuna kadar bir kadınla yattım.
Not: Umarım eşim ihaneti öğrenmez.
Bir iş gezisinde değişti ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version