Aslında soru başlıkta ama biz özellikle ilişkilerden ve seksten bahsediyoruz: görünüş zevklerinden, seks tercihlerinden, hoşlandığınız insan türlerinin nasıl değiştiğinden veya eklendiğinden vs...?
Aslında soru başlıkta ama biz özellikle ilişkilerden ve seksten bahsediyoruz: görünüş zevklerinden, seks tercihlerinden, hoşlandığınız insan türlerinin nasıl değiştiğinden veya eklendiğinden vs...?
Araştırmalar cinsel aktivitenin kişinin sağlığı üzerinde olumlu etkileri olabileceğini gösteriyor. Seks hayatınız ile genel sağlığınız arasındaki bağlantıyı nasıl hissediyorsunuz? Düzenli seks...
Moskova'da eşcinsel klonidin satıcılarından oluşan bir çete genç bir adama tecavüz edip onu bir partiden kaçırdı. Geçen hafta sonu 22 yaşında bir adam, bir arkadaşının daveti üzerine Lyubertsy'de...
Geçen yıl bir yıl önce oldu. Daha sonra büyük bir inşaat şirketinde finansör olarak çalıştım. O zamanlar 24 yaşındaydım. Patronla arkadaştık ve bir gün bana iyi para kazanmamı teklif etti.
İşten sonra bankaya gitmek zorunda kaldım. Ama gerçekten kaka yapmak istedim. Eve gidip kaka yapmak zorunda kaldım. Ve sonra gitmek için çok tembel oldu. Sende var mı?