Herkese merhaba, birkaç giriş notuyla başlayalım. 27 yaşındayım, bilişim sektöründe çalışıyorum, arabam yok, daire kiralıyorum, kendime 5-6 puan veriyorum, kızlar benimle randevuya çıkıyor, inisiyatiflerime yanıt veriyor ama bunu nadiren kendileri ve sıklıkla gösteriyorlar Beni bir ilişki için iyi bir adam olarak algılıyorsun ama sevişilecek bir adam olarak görmüyorsun. Boy 183, kilo 73. Genel olarak pikap konusunu uzun zamandır takip ediyorum, tam olarak guru değilim ama bazı küçük başarılar var, Kuzeybatı, yaz aylarında her zaman IRL'de yaklaşımlar yapmaya çalışıyorum. Her ne kadar bu hiç de etkili olmasa da, hayatım boyunca sadece iki kızla sikiştim, bunlardan birinde LTRydim. Bu yaz istatistik tutmaya karar verdim: Şu anda 14 yaklaşımım var, 5'i temas verdi. Biriyle randevuya çıktım, gol atmaya karar verdim, çünkü kızın el ele tutuşması için sorunları var, güven geliştirmesi gerekiyor vs., belki oradan bir şeyler alabilirsiniz ama sinirlerimi korusam iyi olur. Bu aynı zamanda hayatta bir yerde takılmakla gerçekten ilgilenen, kolay ve bağlayıcı olmayan bir şeyle ilgilenen bir kız bulmanın son derece zor olduğu anlamına da gelir. Ona farklı şekillerde yaklaşıyorum; eğer çok endişeleniyorsam hiçbir şey uydurmuyorum ve sadece ondan hoşlandığımı ve onunla tanışmak istediğimi söylüyorum. Eğer iyi bir ruh halindeysem, son yaklaşımlar konuşmayı geliştirdi, hatta bir kız kendine neden erkek arkadaşı olup olmadığını sormadığımı sordu, ben de ilk önce onu daha iyi tanımak istediğimi söyledim. Bu aşamada temas kurma konusunda özel bir sorun yok gibi görünüyor, yaklaşımlar yapmayı seviyorum, reddedilsem bile moralimi yükseltiyor. Birkaç sorum var:
1) Dün bir kızla tanıştım: 18 yaşında, model olarak çalışıyor, işi hakkında sohbet ettik, yakın zamanda bir kamera aldım (sadece kendim için), belki bir çekimde tekrar buluşuruz diye şaka yaptım. Çok fazla ilgi gördüğümü söyleyemem. Daha sonra TG'de 18 yaşında olmasına şaşırdığım bir konu hakkında yazıştık, çünkü daha olgun görünüyor, yaşımı öğrendiğinde sadece Vay be dedi
Çok daha genç görünüyorum. Yaşlılardan hoşlanmayıp hoşlanmadıklarını sordum. Gs'yi yazdı ve prensipte, yalnızca iletişim varsa devam edecek ruh halinde olmadığını, çünkü bir ilişki istemediğini söyledi
Ben de bir ilişki aramadığımı ve sadece bir yere çıkıp nargile içmek, içki içmek ve eğlenmek istediğimi yazdım.
Yapabilir.
Ben: O zaman yazıp seni davet edeceğim
O:Tamam bekleyeceğim TG'ye bakılırsa çok çalışıyor ve partilere gidiyor. Soru: Ben pek aktif bir insan değilim ve kulüplere gitmiyorum. Nargile salonunu seviyorum, birkaç kokteyl veya şarap içebilirim ama çok sarhoş olmayı sevmiyorum. Henüz özellikle ilgilenmediğinizi düşünüyorsanız bir şeyi denemeye değer mi? İkincisi, bir randevuyu nasıl ayarlayacağız, eğer ikimiz de bir ilişki aramadığımıza karar verirsek hemen seks planlamalı mıyız?
2) Bu genellikle bir şakadır. Bugün süper kısa etekli bir kıza yaklaştım. O kadar seksi görünüyordu ki çoktan çılgın bir ruh haline kapılmıştım ama yaklaşabildim. Kızım, dikkatini dağıtabilir miyim?
Peki
Muhteşem görünüyorsun
Teşekkür ederim (tepki oldukça olumlu)
Bunu sana düzenli olarak söyleyen biri var mı?
Evet ama şu anda buralarda değil Bu noktada geri çekilmek istedim, iyi günler dilemek istedim ama önce kendisi eteğim yüzünden mi yaklaştım diye sordu, yalan söylemeyeceğim ama eteğim yüzünden mi yaklaştım dedi. Sonra bu bölgede yaşayıp yaşamadığımı sordu, ben de evet cevabını verdim. Sonra kendisi yaklaştı, elimden tuttu ve dedi ki, eğer tekrar karşılaşırsak yürüyüşe çıkarız, arkasını döndü ve ona doğru yürüdü, ona bağırdım, peki birisi var mı? Arkasını döndü ve evet dedi ama o NWO'da. Nedenini bilmiyorum ama telefon numarasını aldım. Verdiğinde, dedi ki, dışarı çıkmamı yasaklamıyorlar, özellikle de sen hiçbir şeyin olmayacağını seçtiğin için. Soru: Bu hikayeye girmeye değer mi? Gerçekten denemek istiyorum. Onu aynı nargile salonuna, bara çekin, kendi evinize götürmeye çalışın. Tanıştığımızda muhtemelen en aktif kızdı. Henüz yazmadım. tg'de bir adamla fotoğraflar var)))
Yaklaşımlarla ilgili sorular ⇐ kadınların baştan çıkarılması
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version