İhale Çılgınlığıseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 İhale Çılgınlığı

Post by Anonymous »

Masha ile bir arkadaşımın doğum günü partisinde tanıştım. Tatlı gülümsemesi ve kahverengi saçlarıyla beni şaşırttı. Daha sonra kot pantolonla kaplı ince bacakları ve düzgün kıçını fark ettim. Yaka göğsümün üst kısmını hafifçe açığa çıkarıyordu ve konuşma sırasında ona bakmamak için kendimi sürekli dizginlemek zorunda kalıyordum. Kızı iyi davranışlarla etkilemeye karar vererek cesur bir beyefendi olmaya çalıştım, Masha'ya kur yaptım, şaka yaptım ve ara sıra iltifatlar ekledim. Böyle umut verici bir avı kaçırmamayı gerçekten istiyordum, bu yüzden o akşam sarhoş olmamak gibi zor bir görevi üstlendim. İçecekler her zamanki gibi serbestçe aktı, konuklar yavaş yavaş sarhoş oldu, danslar başladı, çiftler köşelere dağıldı. Her şeyi mahvetmemek için Masha ile işleri aceleye getirmenin bir anlamı olmadığını anladım. Sadece şarap içti ve kendine fazla izin vermedi. Saat 11 civarında eve gitme zamanının geldiğini söyledi. Onu taksiyle evine götürmeye gönüllü oldum. Ayrılırken ondan telefon numarasını istedim, elini tuttum ve arayacağıma söz verdim.

İlerleyen günlerde ICQ ve VKontakte'de yazıştık, fotoğraflarına "beğeni" verdim ve onu önümüzdeki cumartesi günü randevuya davet ettim. Haziran başıydı ve ilk sıcak yaz günleri romantik bir havanın ortamını hazırlıyordu. Randevumuz için kanıtlanmış mutfağı ve açık verandası olan bir kafe seçtim. Masha, dizlerinin üzerinde ve üstü açık, zarif siyah bir elbiseyle geldi. Hafifçe kalkık göğüslerinin ne kadar harika göründüğünü fark etmiş gibiydi. Altın rengi saçları omuzlarına düşüyor ve güneşte parlıyordu. Ona bir buket kırmızı gül verdim ve yanıt olarak nazik bir gülümsemeyle karşılaştım. Akşam yemeğinde yaklaşık üç saat sohbet ettik; onunla çok eğlenceli ve kolaydı. Masha 22 yaşındaydı, başka şehirden geliyordu, bir arkadaşıyla yalnız yaşıyordu ve yönetici olarak çalışıyordu. Biraz yürümeyi önerdim, çok şükür hava müsaitti. Maşa'ya başka bir hikaye anlatırken kolumu omuzlarına doladım, o da uzaklaşmadı. Bunu iyi bir işaret olarak algıladım ama yine de acele etmedim. Yolda bir kafeye rastladık ve bana bir fincan kahve içmeyi teklif ettim. Kahveye nefis bir likör söyledim, oturup güzelce sohbet etmeye devam ettik. Bu arada akşam karanlığı çökmüştü. Masha'ya İtalya seyahatimi anlattım ve evdeki akıllı telefonumda yalnızca birkaç fotoğrafın, dizüstü bilgisayarımda ise yüzlerce fotoğrafın olduğundan şikayet ettim. Bu, fotoğraflara birlikte bakmak için onu evime davet etmek için uygun bir nedendi. Tabii saatin geç olduğunu ve eve gitmesi gerektiğini söyledi ama ben nazikçe ısrar ettim, fazla zaman almayacağını, sonra onu eve götüreceğimi söyledim. Ve şimdi taksi bizi evime götürüyor. Dürüst olacağım, endişelendim.

Eve döndüğümde, daha rahat etmesi için altın saçlı arkadaşımı davet ettim ve mutfağa gidip şarabı açtım ve çaydanlığı ocağa koydum. Odaya döndüğümde Masha'nın kanepede rahatça oturduğunu, zarif ince bacaklarını altına aldığını gördüm. Beyaz kadife tenin siyah elbiseyle kontrastı çok seksi görünüyordu ve fanteziye yol açtı... Bir dizüstü bilgisayar getirdim, bize şarap ve kahve koydum, Masha'nın yakınına oturdum ve fotoğraflarını göstermeye başladım. Görünüşe göre Masha uzun zamandır İtalya'ya gitmeyi hayal ediyordu. Çekici vücudunun yakınlığı, lüks sarı saçları ve kokusu beni büyülemişti. Bir kadeh daha kaldırmayı teklif ederek elimi onun elinin üzerine koydum ve onu hafifçe okşayarak gözlerinin içine baktım. Biraz utanarak gülümsedi ve gözlerini indirdi. Ondan gerçekten hoşlandığımı söyledim ve yaklaştım. İpeksi altın rengi saçlarına dokunarak şefkatle okşamaya başladım. Dudaklarım dudaklarına yaklaştı ve onlara dokundu. Yumuşak dudaklarını hafif hareketlerle çok nazikçe öpmeye başladım. Bana cevap verdi, öpücüklerden ne kadar hoşlandığı belliydi. Göğüsleri hafifçe benimkine dokundu ve bu beni çok tahrik etti.

Onu kendime yaklaştırdım ve öpücüklerimi boynundaki hassas tene doğru hareket ettirdim. Teninin ve saçının kokusu baş döndürücüydü. Tekrar dudaklarına döndüm, öpücükler daha tutkulu ve talepkar hale geldi. Elimle göğsüne dokundum ve dudaklarının tadını çıkarmaya devam ederek elbisesini hafifçe okşamaya başladım. Yavaş yavaş aşağıya, göğsüne doğru inmeye başladım. Kızın nefesi biraz daha derinleşti ve ben onun tümseklerine yaklaşmaya devam ettim. Göğsün üst kısmına ulaştıktan sonra onu yumuşak öpücüklerle örtmeye başladım. Masha sırtımı okşadı ve düzensiz nefes aldı. Onu yavaşça kanepeye yatırdım, dudaklarımı onunkilere bastırdım ve elimi elbisesinin altındaki saten uyluk derisi üzerinde gezdirdim. Yumuşak dudaklarını öpmeye devam ederek bacaklarını okşadım, sonra elimi külotuna götürdüm ve tekrar indirdim. "Bana ne yapıyorsun?" - o fısıldadı. Onu ne kadar sevdiğimi ve onu ne kadar çok istediğimi söyledim. Sarışın tanrıça beni kenara iterek tuvalete gitmesi gerektiğini söyledi. Onu gerçekten bırakmak istemiyordum ama aynı zamanda duş almam gerekiyordu. Ona sarıldım ve banyoya kadar eşlik ettim, yatağını hazırladım, gece lambasını açtım ve yatağın yanına prezervatif koydum. Yaklaşık 10 dakika sonra prensesim havluya sarılı olarak geri döndü. Ona sarıldım ve yakında döneceğime söz vererek meyve suyunu ikram ettim. Bu genç ilahi bedende hızla boğulmayı sabırsızlıkla bekleyerek banyoya koştu.

Masha yatakta hareketsiz yatıyordu. Ancak ilk öpücüğüm onu ​​hayata döndürdü. Gülümsedi ve beni kendine doğru çekti. Kıza uzun bir öpücükle teşekkür ettikten sonra nihayet hazinemi incelemek için uzaklaştım. Çok büyük değildi ama güzel pembe meme uçlarına sahip "yüksek göğüsleri" vardı. Daha fazla beklemek istemedim. Göğüslerine dudaklarımla dokunarak, meme uçlarına dokunmadan, bazen onlara yaklaşıp bazen uzaklaşarak onları bir daire şeklinde yavaşça hareket ettirmeye başladım. Mashenka elini başımın arkasına koyarak ne kadar memnun olduğunu bana bildirdi. Ya dudaklarımla tenine hafifçe dokundum ya da biraz daha sert bastırarak partnerime maksimum his vermeye çalıştım. Bu arada elimle onun narin kalçalarını okşayarak zevkin merkezine yaklaştım. Sonunda dudaklarım meme ucuna dokundu, Masha'nın sırtı zevkle hafifçe büküldü, daha hızlı nefes almaya başladı. Duyguları beni tahrik etti ve penisimin ağırlıkla dolmaya başladığını hissettim. Dudaklarımı göğüs uçlarının etrafında bir sağa bir sola hareket ettirip uçlarını öptüm. Sertleştiler ve davetkar bir şekilde öne çıktılar. Parmaklarımla vajinasına dokundum ve üzerinde gezdirdim.

Masha içini çekti ve dudaklarıma uzandı. Dudaklarını iştahla öptüm, parmaklarımı yavaşça amının üzerinde gezdirdim. Pürüzsüzdü, dokunuşu pürüzsüzdü. Uzun öpücüklerden sonra dudaklarımı göğüslerine geri döndürdüm ve şefkatimle ona eziyet etmeye devam ettim. Parmaklarım hafifçe yarığına doğru sarktı ve ne kadar ıslak olduğunu hissettim. Daha da büyük bir zevk sağlamak için kıvrımlarını hafifçe açtım ve parmağımı klitorisin üzerinde hareket ettirmeye başladım. Nazik dairesel hareketler onun inlemesine neden oldu. Masha penisimi hissetti ve elini penis üzerinde gezdirmeye başladı. Zaten çok heyecanlıydım ama bu onu kelimenin tam anlamıyla kurşunla doldurdu ve bir kazık gibi orada durdu. Güzelim elini penisimin başına doladı ve nazik parmaklarıyla ileri geri hareket ederek beni heyecanlandırmaya başladı. Sıcak bir öpücükle teşekkür ettim, boynunu öptüm, klitorisinin sıcak okşamalarına devam ettim. özellikle .org için Artık dayanamayan Maşa, "Bana gel" diye sordu. Artık kendimi dizginlemek benim için de zordu. Prezervatif takıp üstüne yattım ama hemen içeri girmedim ama kızı kızdırmak için penisimi vajinasına bastırdım. Bir öpücükle birleştik, Mashenka kalçalarını bana sürtmeye başladı ve ben onun göğüslerini okşadım. Penisim çelik bir çubuk gibi duruyordu, başımı girişe dayayıp bastırdım. Valflerinin biraz aralandığını ve penisimin üzerinden kaydığını hissettim. Kız tatlı nüfuz beklentisiyle inledi. Biraz daha bekledim ve kafamı yavaşça sıcak vajinasına sokmaya başladım.

Mashka inledi ve bana sarıldı. Prensesimi öpmeye devam ederek kafamı içeri soktum. Zevki uzatmaya çalışarak ona daha da derinden nüfuz ettim. Onun kedisi sikimi giderek daha sıkı bir şekilde sardı. İnanılmaz bir duyguydu. Masha bana doğru eğildi ve beni tamamen kabul etmeye çalıştı. Sonunda penisim ona tamamen girdi. İnce bacaklarıyla bana sarıldı ve beni kendine daha da yaklaştırdı. Yapışkan nemin aktığı hassas, sıcak vajinasında hareket ettim. Mashenka dünyadaki her şeyi unutarak inledi. Onun zevki beni fena halde tahrik etti. Sikimi ona gittikçe daha fazla ittim, taşaklarımı onun seksi kıçına vurdum. Beni sıkıca saran kedi, penisimi tatlı bir şekilde sardı ve tarif edilemez bir zevk verdi. Tatlı dalgalar penisimin içinden geçmeye başladı. Hızımı artırdım, tatlıma içindeki başından ve kasıklarımın klitorisine ritmik baskısından çifte zevk verdim. Kız inlemeye başladı, bunu biraz daha hissettim ve boşalacağım. Kulağına fısıldadım: "Hadi tatlım!", içine dalmaya devam ettim. Kasıklarımda tatlı kasılmaların oluşmaya başladığını hissettim ama gerçekten Masha'nın orgazmını görmek istedim. Kaçınılmaz olanı geciktirmek için elimden geleni yaptım ama onun lüks vücudu çok heyecan vericiydi ve rahmi dayanılmaz derecede hoştu. Penisimin başı şişti, birkaç saniye sonra patlayacağımı fark ettim.

Tırnakları sırtıma battı, Masha bana doğru eğilerek orgazma yaklaşmaya çalıştı. Penisin başı boyunca tatlı kasılmalar ilerledi, zarif kıçını yakaladım ve artık kendimi tutmadan, aleti mümkün olduğu kadar sert bir şekilde kızımın amına sokmaya başladım. Spermin ilk kısmı kafamdan kaçtı ve ben de zevkle hırlayarak, prensesin vücudunu yatağa bastırmaya devam ederek boşalmaya başladım. Sonra Mashenka ürperdi, tüm gücüyle bana baskı yaptı ve sürekli inledi. Dökmeye devam ettim ve Masha güçlü bir orgazm içinde sarsılmaya başladı. Zaten bitkin bir halde onun üzerinde yatıyordum ve amcığı hâlâ keskin bir zevk spazmıyla kasılmıştı. Sonunda sessizleşti. İkimizin de aklımızın başına gelmesine izin vererek ona yaslandım. Sonra onu şefkatle öptüm ve yaşadığı inanılmaz duygular için teşekkür ettim.

Orada uzandık, birbirimize nazikçe sarıldık, mutlu gülümsemelerimizi gizleyemedik. "Hoşuna gitti mi?" diye sordu. Ne cevap vereceğimi bile hemen bulamadım, bunun harika olduğunu temin ederim. “Ben de,” dedi Masha, “Okşamalarınla ​​beni o kadar tahrik ettin ki,” diye mırıldandı. Duştan sonra birbirimize sarılarak uzandık ve hiçbir şey hakkında sohbet etmedik. Tatlı vücudu bana baskı yaptı ve ben yine bir arzu dalgası hissettim. Penisim uzamaya başladı ve kadının karnına yaslandı. Mashenka elini uzattı ve hafif hareketlerle tüm uzunluğumu okşamaya başladı. Avucunun etkisi altında kaldığım için daha fazlasını istedim. Onu öptüm ve kulağına şöyle dedim: “Süngerlerinle beni okşa.” Güzelliğim oyuncu bir kedi gibi gülümsedi ve beni öptü. Gözlerimin içine bakarak dudaklarını yavaşça aşağı indirdi, göğsümü, gergin karnımı öptü ve aşk enstrümanımın üzerine eğildi. Altın rengi saçları karnıma döküldü ve görüşümü kapattı. Aynı anda ıslak kadife dudaklar penisime dokundu. Mashenka ağzını nazikçe penisin üzerinde gezdirdi ve dilinin ucuyla hassas cilde dokundu. Bu fotoğrafın tadını çıkarmak için saçlarımı geriye doğru çektim. Bakışlarımız buluştu ve kızın gözlerinde bana en büyük zevki vermeye hazır olduğunu okudum. Penisini eline alıp dudaklarını başının üzerine doğru çekti. Hemen tepki verdi, boyutu arttı ve sertlikle doldu. Yaratılan etkiden memnun olarak başını indirip kaldırmaya başladı, ritmik olarak ağzıyla başını okşadı, bazen dilini başının üzerinde gezdirdi.

Bu tatlı, çekici kızın güçlü bir penisi tatlı bir şekilde yutuşunun görüntüsü beni titretti. Elini ve ipeksi saçlarını okşadım, ne kadar iyi hissettiğimi ona anlattım. Durumumu gören Mashenka, zevkimi daha da yoğunlaştırmaya karar verdi. Elini testislerimin üzerine yerleştiren nazik parmaklar, onları nazikçe okşamaya ve kızdırmaya başladı. Arsız bir kızın dili başının etrafında uçuştu ve sıcak dudaklar emme hareketleri yaptı. Böylesine büyülü hislerden yüzdüm, onun ne kadar sevimli olduğunu ve her şeyi ne kadar iyi yaptığını defalarca tekrarladım. Kızımın tepkim gerçekten hoşuna gitti; kendisinin de bu süreçten keyif aldığı açıktı. Dudaklar içeri girdi ve sonra penisin şişmiş başını serbest bıraktı, dilin ucu frenulumu kızdırdı, uçtaki deliğe girdi, tekrar geri döndü ve frenulumu yaladı. Her şeyi gerçekten şehvetli bir sona ulaştırmak istiyordum ama harika partnerimin bundan hoşlanmayacağından korkuyordum. Bu harika kızın beni memnun etmeye çalışması beni duygulandırdı ve ona aynı derecede canlı duygularla teşekkür etmek istedim. Masha'nın kafasını yavaşça çekip sırtına yatırdım. Tatlı bir azap yaşama sırası ona gelmişti. Dudaklarımla göğüslerine dokundum. Tepeciklerinin derisi dokunulduğunda harika bir his uyandırıyordu. Meme uçlarını okşadım, bir tanesini dudaklarımla alıp hafifçe yoğurdum. Hemen gerildi ve ayağa kalktı.

Dudaklarımla karnına dokundum, giderek aşağılara doğru hareket ettim. Kasıklarını öpücüklerle kapatarak kızın göğsüne yaklaştım ve dokunacakmışım gibi yapıp kalçalarına kadar indim. Mashenka hayal kırıklığıyla nefes verdi, bacakları hafifçe yanlara doğru açıldı. Kalçalarımın satensi derisini öpmeye, dairesel desenler yapmaya, yavaş yavaş davetkar girişe yaklaşmaya başladım. Neredeyse dudaklarımla ona ulaşmışken, onunla dalga geçerek ve onu kızdırarak tekrar aşağı indim. Mashenka sabırsızca kalçalarını hareket ettirip elini başımın arkasına koydu ve daha fazla beklemek istemediğini tüm görünüşüyle ​​​​belirtti. Beklediğim için güneşimi ödüllendirme zamanının geldiğine karar verdim ve dudaklarımla vajinasına dokundum. Masha sanki içinden bir şok geçmiş gibi ürperdi. Dudaklarımı dış kıvrımlarında gezdirdim. Kızın amcığı düzgün bir şekilde tıraş edilmişti ve hiçbir şey onun okşanmasını engellemiyordu. Dilim, partnerimi daha incelikli okşamalara hazırlayarak dudaklarının üzerinde yavaşça yukarı aşağı hareket etti. Tomurcuğa ulaştıktan sonra dudaklarımla etrafındaki daireleri tarif etmeye başladım. Masha inlemeye ve başını çevirmeye başladı. Sonunda dilimin ucu onun zevk yığınını kaplayan kıvrımlara dokundu. Masha içini çekti ve beklentiyle dondu. Elimden geldiğince nazik bir şekilde dilimle klitorisi kaplayan deri üzerinde daireler çizmeye başladım. Kız, üzerine düşen hislerden inledi. Onda maksimum düzeyde duygu uyandırmaya çalışarak dilimi uzattım ve dilimi klitorise yaklaştırarak dudakların tüm bölgesinde aşağıdan yukarıya doğru gezdirmeye başladım.

Böyle bir sevgiden dolayı Masha her şeyi unuttu, sadece inledi ve anlaşılmaz bir şeyler mırıldandı. Bana göre o anda ne dediğini artık anlayamıyordu. Daha sonra klitorisin tüm alanını dudaklarımla dikkatlice emdim. Kızın başı yatağın etrafında fırladı ve kalçaları sallanmaya başladı; kâh açılıyor, kâh başımı sıkıyordu. Orgazma yaklaşan çarpıcı, seksi bir perinin görüntüsü beni aşırı derecede heyecanlandırdı. Prezervatife uzandım ama hararetli Mashenka şunu talep etti: "Önce şunu yapalım." Heyecanın yoğunluğundan artık kendimde değildim ve arzuya karşı koyamadım. Diz çöktüm ve kırmızı kafayı güzel pembe dudaklarına götürdüm. Mashenka dondu. Kafanın açıklığından bir damla belirdi ve onu labia kapakçıklarına yaklaştırdım. Masha hafifçe bana doğru ilerledi ve penis vajinanın hassas derisine dokundu. Bu fotoğrafın tadını çıkarmak istedim, Masha'yı kalçalarından tutup biraz daha açtım. Diz çökerek kızı üzerime çektim ve parmaklarımla yarığını yavaşça açtım. Penisimi doğrudan deliğe doğrultarak, kafamı sızıntı yapan yarığa sokmaya başladım. İçerisi o kadar sıcak ve o kadar hoştu ki penisin başı kendi kendine içeri doğru hareket etti. Aletimin içine girdiği pürüzsüz yarıkların görüntüsü aklımı başımdan aldı. Saat gibi penisim onun içine girdi. Ellerimle kızın leğen kemiğini hareket ettirmeye başladım, onu kendime doğru çekip serbest bıraktım. Amım kelimenin tam anlamıyla zevkten damlıyordu. Dayanamadım ve ellerimle toplarını yoğurmaya başladım, dik meme uçları çok güzel görünüyordu.

Penisimi hareket ettirmeye devam ederken onun lüks vücuduna hayran kaldım. Masha gözlerini kapattı ve penisin içinde kayma hissinin tadını çıkardı. Onu farklı açılardan yerleştirmeye başladım, şimdi daha yüksek, şimdi daha alçak, amının içindeki tüm gizli köşeleri işliyor. Kız minnetle mırıldandı. Onun iyiliği için çabaladığımı hissetti. Vajina zaten içine giren pistona uyum sağlamış ve tüm kıvrımlarını sımsıkı kucaklamıştı. Yakın zamanda gelmiş olmam, prezervatifsiz seks zevkini uzatmamı sağladı. Ona baskı yaparak şöyle dedim: "Boşalmanı istiyorum, nasıl istiyorsun?" Mashenka gülümsedi ve beni sırtüstü çevirdi. Ona prezervatif verdim, çıkardı ve dikkatlice

Giy onu. Üzerime oturup gözlerimin içine bakarak penisi eline aldı ve kendine doğru yönlendirdi. Masha, kan akışından şişmiş devasa kafanın tamamını içinde hissederek, kendisini tamamen penisin üzerine itmeye başladı. Sonunda tamamen onun içine daldı. Mashenka sanki deniyormuş gibi kıpırdandı. yeni hislere kapılıyor ve en keyifli dalma açısını bulmaya çalışıyoruz. En tatlı noktayı bulduğunda bana yöneldi. Gözlerimi onun birbirine çok yakın olan muhteşem göğüslerinden alamadım. Onları avuçlarımda yoğurdum ve sonra hareketlerini daha iyi kontrol etmek için Mashenka'yı belinden tuttum. Bu arada eğildi, kasıklarını bana sıkıca bastırdı ve klitorisini uyararak kedi gibi bana sürtünmeye başladı. Kıçını tuttum ve ona yardım ettim.

Çılgınca hareketlerinde o kadar tutku vardı ki beni deli ediyordu. Yüzü kızardı, kızın heyecanının arttığı belliydi. Masha sık sık nefes almaya başladı ve sürtünmeyle birlikte inledi. Klitorisi derin penetrasyonla uyarmak için pubisin ritmik hareketlerini birleştirmeye başladı. Tatlı bir sıcaklık penisimin başını kaplamaya başladı ve şöyle düşündüm: "En azından zamanın var." Maşa sanki zirvemin yaklaştığını hissetmiş gibi ritmi daha da yoğunlaştırdı. Artık hiçbir şey düşünmeden, yalnızca onu orgazma götüren içgüdüye itaat ederek, deli gibi üzerime bastırırken yarık dudakları gerildi. Sonunda inlemeleri yoğunlaştı, ürperdi, tüm vücudunu bana bastırdı ve sanki beni ezmeye çalışıyormuş gibi üzerime tırmandı. İnledi ve amacına ulaştığını fark ettim. Artık kendimi dizginlememe gerek kalmadı, kıçını sıktım ve var gücümle penisimi vajinaya doğru hareket ettirmeye başladım. Penisimden tatlı bir spazm geçti ve spermin ilk porsiyonunun gelmesi uzun sürmedi. Uzun zamandır beklenen orgazm, vajinasındaki spazmlarla daha da şiddetlendi. Yüzümü Mashka’nın saçlarına gömdüm ve bir dizi tatlı çekim yaşadım. Mashenka da içindeki son kasılmaları yakaladı. Saçlarının kokusunu içime çekerken bu büyülü kıza karşı alışılmadık bir şefkat hissettim. Sonra uzun süre birbirimizin kollarında sarıldık ve soğuduk..

Öğle vakti uyandığımda büyüleyici kadının hâlâ uyuduğunu fark ettim. Karnı üzerine yattı ve uykusunda tatlı bir şekilde horladı. Önceki gece olanları hatırladığım kadarıyla penisim anında ereksiyonla tepki verdiğinde hiç şaşırmadım. Seksten sonraki sabah, her zaman gerçekten devam etmek isterim. Arzu o kadar güçlüydü ki onu ertelemek imkansızdı. Zaten uyanma zamanı geldiği için Masha'yı nazikçe uyandırmaya karar verdim. Kendimi onun yanına bastırdım ve sırtını okşamaya başladım. Sertleşmiş üyem uyluğuna baskı yaptı. Masha gözlerini açtı ve sevgi dolu bakışlarımı görünce gülümsedi. Tatlı bir şekilde gerinen peri, yatağa biraz daha dalmak için gözlerini tekrar kapattı. Ama artık uzun okşama havasında değildim, tek istediğim bu nefis vücuda bir an önce sahip olmaktı. Kendimi onun üstüne bastırıp boynunu öpmeye başladım. Bu, daha fazla ilerlemenin direnişle karşılaşmaması için askeri bir stratejiydi. Penisim kendisini kalçalarının arasındaki boşlukta buldu ve sabırsızlıkla titredi. Sırtının kıvrımlarını öpmeye başladım ve prezervatife uzandım. Onsuz yapmayı gerçekten çok istiyordum ama bana bu kadar keyif veren bu tatlı yaratığa bunu yapamazdım. Ellerim titreyerek ambalajı yırttım ve prezervatifi açtım. Masha gözleri kapalı yatıyordu ve ne yapmaya hazırlandığımı bilmiyormuş gibi davrandı).

Onun olağanüstü elastik kıçına baskı yaparak onun üzerine uzandım. Onu ilişkiye hazır hale getirmek için saçını ve boynunu öptüm. Uyandıktan hemen sonra en yüksek hazzı deneyimlemesinin pek mümkün olmadığını, dolayısıyla uzun ön sevişmeden vazgeçilebileceğini anladım. Beni memnun etmek için yakınlaşmayı kabul etti ve ona sahip olduğum için ne kadar şanslı olduğumu bir kez daha fark ettim. Ben de ona birkaç öpücük verdim ama aletim daha fazla dayanamadı, serbest bırakılmasını istedi. Bacağını hafifçe büktüm, elimle vajinanın girişini hissettim ve titreyen kafasını deliğe koydum. İlk defa giremedim ve bu beni daha da kızdırdı. Başımı tekrar girişine yasladım, daha sert bastırdım ve anında dar çatlağa düştüm. Aşağıya bastırdım ve aletimi sıcak tünelin ucuna bastırdım. Maşa homurdandı ve onu tekrar öptüm. Onu omuzlarından tuttum ve gövdeyi tam derinliğine kadar dikmeye başladım. Artık boşalma ihtimalinin düşük olduğunu fark ettiğimde artık en çok istediğim şeyi yapabilirdim. Penisimi tam bir genlikle vajinaya sürdüm, neredeyse tamamen dışarı çektim ve sonuna kadar daldım. Taşaklarım onun kadifemsi elastik kıçına çarpıyordu ve bu ses heyecanımı daha da artırıyordu. Ona giderek daha fazla yaslandım, rahminin mümkün olduğunca derinlerine girmeye çalıştım. Prezervatifin içinden bile mağarasının darlığını ve kapsamını hissettim. Tutku beni giderek daha fazla ele geçirdi, vücudunu sıktım, onu sarsıcı öpücüklere boğdum.

Penisimin başındaki tatlı hisler büyüdü ve bu penisimi daha da sert hareket ettirmeme neden oldu. Seksi kalçaları pubilerime çarpıyordu, bana gittikçe daha derine batıyormuşum gibi geldi. Duygularımın tüm gücünü hisseden Masha gözlerini açtı ve başını bana çevirdi. Ona taptığımı söyledim ve sikimi ritmik bir şekilde ona sürmeye devam ettim. Sanki artık rahatsız edilmemem gerektiğini düşünüyormuş gibi, kızım bu öfkeli seksten en iyi şekilde yararlanmama izin vermek için sessizleşti. Bütün vücudum tek bir şey istiyordu; boşalmak. Kendimi onun sırtına bastırdım ve tüm tutkumla penisimi onun rahmine sokmaya başladım. Böylesine güçlü sürtünmelerden kafa, tatlı bir anın yaklaştığını hissetti. Kasıkta bir daralma oldu ve sıcak bir dalga yükselmeye başladı. Bunu hisseden Mashenka, ona girmem daha kolay olsun diye kıçını biraz kaldırdı. Böylesine bir ilgiden büyülenerek açgözlülükle ona tam derinliğine nüfuz ettim ve ilk spazmdan önce başının seğirdiğini hissettim. Zevkle inleyerek aletimi sonuna kadar ittim ve dışarı akmaya başladım. Sabah orgazmı tüm gücüyle bana çarptı. Zaten perine ve başın en şehvetli kasılmalarından dolayı seğiriyordum. Ne kadar büyük bir hazineye sahip olduğuma bir kez daha ikna oldum; bu nazik kızla şaşırtıcı derecede güçlü orgazmlar yaşadım.

Söylemeye gerek yok, bu son görüşmemiz değildi.

Quick Reply

Change Text Case: