O sabah işler pek iyi gitmedi: İş yerinde arkadaşımla kavga ettim, yüzüme öyle bir tokat yedim ki, sarhoş olup kendimi unutmaya karar verdim! Barda oturuyorum, zaten oldukça yüksekte, neredeyse sadece erkekler olmasına rağmen ziyaretçilere bakıyorum. Ama sonra bakışlarım kıza takıldı, bir tür gizli merak yaşadı, yanına oturdu ve konuşmaya başladı. ! Her nasılsa sesi ilk başta beni biraz rahatsız etti; çocuksu, tamamen çocuksu. Bir yere gitmemizi önerdi
Yakınlarda rahat bir yuvası olduğunu söyledi. Gerçi pek bakmadım, sarhoştum ve buna niyetim yoktu! Öpüşmeye başladılar, soyunmama yardım etti ama öpüşenin sarılmasından başka hiçbir şey olmadı! Bir saniyeliğine duş alacağımı söyledi! Ama bayıldım ve uykuya daldım
Birinin beni okşaması, öpmesi ve elimi çekmesiyle uyandım! Gözlerimi açıyorum
mnaya nazik bir kızın yüzü ama göğüsleri... Bir oğlan! Hiçbir fikrim yok ve en önemlisi buraya nasıl geldiğimi hatırlamıyorum! Hatırlamaya başladım sanki akşam bir kız vardı!? Ve çocuksu bir sesle ne istediğimi sordu; sadece oral seks mi, yoksa tam seks mi? Ve sonra bu çocuğun dünün kızı olduğu aklıma geliyor!!!
Biraz şaşırdım! Daha önce hiç böyle sarhoş olmamıştım! Kader beni buraya getirdiğinden beri her şeyi denemeye karar verdim! Ağzıyla harika çalıştı! Minik amını çekiyorsun! Ama You need to register to see the link. kıçıma girdi ve oldukça kalın cıvatam vardı - öyleydim Korkarım umursamıyor ama şaşırtıcı bir şekilde bunu hiç acı çekmeden kabul etti, ya acıdan ya da bayana duyduğu hayranlıktan inledi!
Ah, seksten daha önce hiç olmadığı kadar keyif aldım Doğru, sonra bana düzgün bir cevap verdi. fatura!
Twinksörler ⇐ seks hikayeleri
Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
1719051141
Anonymous
O sabah işler pek iyi gitmedi: İş yerinde arkadaşımla kavga ettim, yüzüme öyle bir tokat yedim ki, sarhoş olup kendimi unutmaya karar verdim! Barda oturuyorum, zaten oldukça yüksekte, neredeyse sadece erkekler olmasına rağmen ziyaretçilere bakıyorum. Ama sonra bakışlarım kıza takıldı, bir tür gizli merak yaşadı, yanına oturdu ve konuşmaya başladı. ! Her nasılsa sesi ilk başta beni biraz rahatsız etti; çocuksu, tamamen çocuksu. Bir yere gitmemizi önerdi
Yakınlarda rahat bir yuvası olduğunu söyledi. Gerçi pek bakmadım, sarhoştum ve buna niyetim yoktu! Öpüşmeye başladılar, soyunmama yardım etti ama öpüşenin sarılmasından başka hiçbir şey olmadı! Bir saniyeliğine duş alacağımı söyledi! Ama bayıldım ve uykuya daldım
Birinin beni okşaması, öpmesi ve elimi çekmesiyle uyandım! Gözlerimi açıyorum
mnaya nazik bir kızın yüzü ama göğüsleri... Bir oğlan! Hiçbir fikrim yok ve en önemlisi buraya nasıl geldiğimi hatırlamıyorum! Hatırlamaya başladım sanki akşam bir kız vardı!? Ve çocuksu bir sesle ne istediğimi sordu; sadece [url=viewtopic.php?t=2256]oral seks[/url] mi, yoksa tam seks mi? Ve sonra bu çocuğun dünün kızı olduğu aklıma geliyor!!!
Biraz şaşırdım! Daha önce hiç böyle sarhoş olmamıştım! Kader beni buraya getirdiğinden beri her şeyi denemeye karar verdim! Ağzıyla harika çalıştı! Minik amını çekiyorsun! Ama [url=https://forum.mysex.win/viewtopic.php?t=9223]ilk kez[/url] kıçıma girdi ve oldukça kalın cıvatam vardı - öyleydim Korkarım umursamıyor ama şaşırtıcı bir şekilde bunu hiç acı çekmeden kabul etti, ya acıdan ya da bayana duyduğu hayranlıktan inledi!
Ah, seksten daha önce hiç olmadığı kadar keyif aldım Doğru, sonra bana düzgün bir cevap verdi. fatura!
Mobile version