Başka bir ilham perisi! Kaç tane vardı...seks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Başka bir ilham perisi! Kaç tane vardı...

Post by Anonymous »

Hayatta başardıklarımın çoğunu kadınlara borçluyum. Uzun zamandır bu konu üzerine sağlam bir çalışma yazmayı planlıyordum. Bu minyatür, adeta gelecekteki bir çalışmanın test bölümü olacak.

Öğrenci yıllarımda bir kıza kur yaptım. Genç, güzel ve çok ciddi. Hatta belki çok ciddi. Ancak buna rağmen onunla ilişkim oldukça başarılıydı. O kadar başarılı oldum ki çok geçmeden sabaha kadar onun yanında kaldım.

Saygın bir ofiste sekreter-daktilo olarak çalıştı. Dersler sırasında pantolonumu indirdim ve sonra onu görmeye gittim. İlişkilerimizin hızla gelişmesini engelleyen bir şey vardı. Eve iş götürdü. Her türden yeniden basılmış belge ve farklı metinler var. Tekrar ediyorum, kızın çok katı kuralları vardı. Ve bunlardan biri: iş bitene kadar yatak yok.

Bu resmi hayal etmeye çalışın. Büyüleyici bir makineli tüfekçi, masada oturarak daktilosuyla bir şeyler karalıyor ve ben, tüm ev işlerini yaptıktan sonra, sabırsızlıkla yanarak dairenin etrafında daireler çiziyorum.

Elbette böyle bir saçmalığın acilen düzeltilmesi gerekiyordu. Bu yüzden sadece evde değil, işyerinde de yardımcı olmak için bana daktiloda nasıl yazı yazılacağını öğretmesini istedim. Neyse ki elinde üç kadar çalışma aleti vardı.

Doğal olarak en müstehcen hedeflerin peşinde koştum. Sıkıcı bekleme süresini azaltarak daha önemli görevlerin süresini artırın. Başka bir deyişle, saçma sapan şeylere daha az zaman harcayın ve asıl noktaya daha hızlı ulaşın.

İnsan olma isteğim onu ​​çok sevindirdi ve günlük eğitim başladı. Öğretmen konuyu o kadar ciddiye aldı ki en önemli şeyden başladı. El konumlandırması, düz duruş ve hatta doğru nefes alma. Ve çalışkan bir öğrenciydim. Yine de yapardım. Ne büyük bir teşvik!

Bu kadar yetenekli olabileceğimi bile beklemiyordum. Çok geçmeden, bir yarışta tek bir metin yazarak yarışmalar düzenliyorduk. Ve şunu gururla söyleyebilirim ki, nadiren de olsa yine de zaferler kazanmayı başardım. Ah, bir daktilo, bu bir bilgisayar klavyesi değil. Hiçbir şeyi düzeltemezsin. Bir hata ve sayfaya yeniden başlamanız gerekir. Aşırı soğukkanlılık gerekiyor.

Ancak ne kadar uğraşırsam uğraşayım başarılarımın meyvelerini toplamayı başaramadım. erotik hikayeler En önemli şeylere ayrılan zaman dilimi aynı kaldı. Kadınlar haindir! Çok geçmeden, becerilerim geliştikçe işten getirdiği belgeler klasörünün de arttığını keşfettim.

Adaletsizliğe dayanamam. Muhtemelen bir dereceye kadar her birimizin kendi yolumuza gitmesinin dolaylı nedeni de buydu.

Yıllar geçti. Belki de öğrenci gençliğimin bu küçük, uzun süredir çevrilen sayfasını hiç hatırlamayacaktım. Teknolojik ilerleme buna izin vermedi! Bilgisayarlar ortaya çıktı. Ve sonra onlarsız yaşamak tamamen imkansız hale geldi. Bu yüzden o zamana kadar zaten olgun bir uzman olan beni 3 aylık bir bilgisayar kursuna gönderdiler. Elbette tek başına değil, bir sürü meslektaşla birlikte.

İlk derste klavye öğretmeni iki parmağını aşırı uzatarak düğmelerin amacını açıklamaya başladığında nasıl tepki vereceğimi tahmin etmek kolaydır. Klasik bir pozisyonda otururken ve on parmağımla doğru nefes alırken makineli tüfekle ateş ettikten sonra etrafımda bir kalabalık toplandı.

Diğer etkinlikler hakkında kısaca. Meslektaşlarım acı çekerken, ben 3 aylık bir kursu iki haftada başarıyla tamamladım ve başımın üzerinde haleyle askere döndüm...

Ah! Kadınlar kadınlar! Bize ne yapıyorsunuz?

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post