Beni affediyorsun, elbette ben de kutsal bir insan değilim, ama en azından bazı ahlak seks kavramlarım var Mastürbasyon Bu elbette doğaldır, ancak bunu bir çocukla yapmak ve farklı forumlarda sormak için bu tür konular oluşturmak, bu açıkça başları olan insanlar içindir. Örneğin, pre -pre -dili saran veya kızı pre -çocuğa beceren veya kızı kontrol eden konular. Scum'un ucubeleri bitti, çocuklara yabancılar için güvenmek için en kötüsü.
Beni affediyorsun, elbette ben de kutsal bir insan değilim, ama en azından bazı ahlak seks kavramlarım var [url=viewtopic.php?t=2345]Mastürbasyon[/url] Bu elbette doğaldır, ancak bunu bir çocukla yapmak ve farklı forumlarda sormak için bu tür konular oluşturmak, bu açıkça başları olan insanlar içindir. Örneğin, pre -pre -dili saran veya kızı pre -çocuğa beceren veya kızı kontrol eden konular. Scum'un ucubeleri bitti, çocuklara yabancılar için güvenmek için en kötüsü.
Hayatta başardıklarımın çoğunu kadınlara borçluyum. Uzun zamandır bu konu üzerine sağlam bir çalışma yazmayı planlıyordum. Bu minyatür, adeta gelecekteki bir çalışmanın test bölümü olacak.
Forumdaki kadın hesaplarının çoğunluğunun erkekler ve köylüler tarafından oluşturulduğu bir sır değil. Soru şu: Bununla hangi sorunları veya kompleksleri çözmek istiyorlar? En az üç seçenek...
Bu forumdaki asıl sorun burada çok fazla gerçek kadının olmaması. Bu konu daha önce çeşitli şekillerde tartışılmıştı. Hatta gerçek kadını ifade eden kadın-kadın, kadın olduğunu belirten erkek...