Erkekler için bir tür marşseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Erkekler için bir tür marş

Post by Anonymous »

Gün, bir önceki, bir önceki ve hatta daha önceki gün gibi kasvetli ve bulutlu geçti. Görünüşe göre karanlık dünyayı yutmuştu ve yalnızca birkaç çaresiz kafa yeryüzündeki cennet için hâlâ savaşıyordu, ama burası ekvatorun çok yakınında ya da ona bitişik bölgelerde bir yerdeydi. Sanki insanların orada yaşamı var ama burada hayatta kalmaları var. Bir elimle direksiyonu sımsıkı tutuyordum, diğer elimle ise acil bir U dönüşü ihtimaline karşı el frenini rahatça tutuyordum. Düşüncelerim trafiğin yoğun olduğu saatlerde çadırlarında korna çalan ve küfreden sürücülerin uzağındaydı:

—Televizyonda yeterince akıllı program izliyorsunuz, sonra güneş kayboluyor, gri bir cehennem ortaya çıkıyor ve görünen o ki kadınlar kesinlikle erkeklerden 70 bin yıl önce doğmuşlar. Soğuk sonbaharda bir tür tam hayal kırıklığı. Y kromozomlarının mutasyona uğradığı, saçların döküldüğü, oyunun uzadığı, hasta yaşlı bir adam gibi, yıpranmış terliklerin olduğu görülüyor. Geri dönülmez bir şekilde ve tanrıların belirlediği plana göre, ama bu tanrılar nerede? Ah, kaltak, beni duyabiliyor musun? Ve çığlığın sesini yalnızca Tibet tıbbı profesörü beyaz lama duyacak.

En uç noktadan sola dönün.

— Medyanın yerleştirdiği programı acilen yeniden başlatmamız ve gezegenle aynı günde mutlu yaşayıp ölmeye devam etmemiz gerekiyor.

Durun, çıkın, anahtarlığa tıklayın ve artık evdeyim. Bilgisayarı açıyorum ve en iyi siktiğime bir SOS yazıyorum:

— Merhaba Andrey. Size N... bölgesindeki bir psikiyatri kliniğinden yazıyorum. Sana Paris'ten yazabilirdim, ama koşullar beni bu ilde vakit geçirmeye zorluyor... falan filan... Güzel aletini özledim. Büyük patlama teorisindeki (Tanrı'nın orgazmı değilse büyük patlama nedir?) insanlığın kökenindeki 'ben'leri nihayet noktalamak ve Babil'den gelen emekli hakkında birlikte düşünmek için hayatınızın bu zor döneminde beni ziyaret eder misiniz lütfen? /p> Andrey geri çekilmeye alışık değildi; zorluklardan korkmuyordu. O gerçek bir adamdı; güçlü, cesur ve muhteşem bir alfa erkeği. Bu kromozomlar mutasyona uğramaz; genlerin ve bağlantıların sayısını artırır.

—Evet! Perşembe günü ne yapıyorsunuz?

Bu yazışmalar sonucunda beklentiler yeşeren pembe rengi, rüzgarın etkisiyle saniyeler geçtikçe mor bir parlaklığa büründü.

Opera binasındaki bir partiye gidiyormuş gibi giyinmiş, botlarını cilalamış, gözlerine L'Oreal maskarayla üç kat hacim ve nem kazandırmış, kendine MOSCHINO tazeliği püskürtmüş, göğsünü turkuaz rengine boğmuş, beklenti içinde oturmuş parlak sabah seksinin. Ve işte, güneş çıktı: yavaş yavaş, isteksizce, tek gözle karınca halkına, dağlara ve ormanlara bakmak, her şeyin yerli yerinde olup olmadığını, kimsenin şikayet edip etmediğini görmek için ve sanki geriye doğru yuvarlandı. bir timsahın ağzı. Kapı açıldı ve çekingen bir şekilde vurularak, görünüşe bakılırsa sert bir hareketle içeri başka bir güneş girdi: atletik, cinsellik saçan, sofistike bir iblisin gülümsemesiyle ve koridoru parlak yeşil gözlerle aydınlatan.

Sanki yıl sonunu ve planı nihayet tamamlamışız gibi iyimserlik programa göre hemen arttı. Çılgın doktorların, gazetecilerin ve diğer kardeşlerin teorileri varoluş uçurumuna düştü. Ve tutkunun dansı başladı.

— Şükürler olsun! Rabbin sana seslendi! Nihayet. "Seni çok ama çok istiyorum" diye ona sarıldı, onu sıcaktan patlayan göğsüne bastırdı ve öpmeye başladı.

—Görüyorsunuz, özellikle sizin için gösteriş yaptım, Masonların komplo teorilerini kontrol edeceğiz, aksi takdirde Gül Haçlılar ve İlluminati son zamanlarda tamamen çıldırmış durumda. İçeri gelin, elbiselerinizi çıkarın.

Tişörtünü çıkarıyor ve bedeni önümde duruyor. Bakıyorum, bakışlarım yavaşça aşağıya iniyor - boyun, güçlü şişkin göğüsler, ısırmak istediğim çıkıntılı meme uçlarının koyu lekeleri, kaymaktaşı derisi, küpler ve pantolonlardan oluşan düz bir karın, şimdilik daha ileri gidecek yer yok. Ama midemin dibinde şehvet kozmik bir hızla büyümeye başlıyor, ısıyla yukarı doğru fırlıyor, parlak bir parıltıyla patlıyor ve güçlü bir heyecanla gözbebeklerinin dibine yerleşiyor. Bazen bana anlık ve hızlı hareket eden kiraz çiçeklerini hatırlatıyor.

Genel olarak, Rusça söylersem aptallık ediyorum. Elimi göğsümün üzerinde gezdiriyorum, dudaklarımla ona, ardından meme ucuma dokunuyorum ve sen beni sedyeyle dışarı çıkarabilirsin. Ondan ve bu alevli mavi şehvet kıvılcımlarında somutlaştıracağımız fantezilerden tamamen ıslandım. Beni yakalayıp öpmeye başlıyor ve sanki anoreksiya, bulimia ve oradaki hava eksikliğinden bitkin düşmüş gibi el sıkışarak pantolonunu çıkarmaya başlıyorum, kumaşın üzerinden penisinin nasıl şiştiğini hissederek özgürlük istiyor.< /p> Bazen bana öyle geliyor ki Özgürlük Heykeli rekabet ya da Gazprom gibi bir tür meşale değil, bir sik tutmalı. Grotesk ve görkemli.

Elinin ustaca bir hareketiyle dantelleri çözüyor, eşofmanı yere düşüyor (hiç pantolon giymiyor, bu bende en büyük heyecanı uyandırıyor), elimle penisini tutup ağzıma götürüyorum .
Peki benden ne almalısın? Tamamen emmek, yalamak ve büyüklük anını hissetmek için her şeyi ağzına koyan bir çocuk. Ve çılgınlık noktasına ulaşan şefkat, ekşi, hayvani tutku, duygusallık arabası koştu. Diliniz başınızın üzerindeyken, onu içeri çekin ve sekiz şeklinde yürüyün, derin bir oral seks yapın ve nefesinizi tutun ve sik, sıcak nemin tadını çıkararak boğazın dar alanında yürür. Genel olarak spa bakımlarını kabul ediyor. Ceketimi çıkarıp çöpe atıyorum ve ellerimi duvara dayadım. özellikle .org için eteğimi kaldırıyorum, kıçımı oynatıyorum, sizi sonunda içeri girip sikişmeye davet ediyorum, onun karakteristik tarzıyla - sert, hızlı, vahşi doğası, dalları, partizanları ve Aslan Kral'la Bagheera. Hiç acelesi yok, elini onun amının üzerinde gezdiriyor, akıyor:

—Seni ne kadar istediğimi görüyorsun, becer beni!

—Ne kadar ıslak bir kedi. Orospu bitkin düştü. O aleti istiyorsun, değil mi?

—Evet! Çok!! O harika!!! Onu içimde istiyorum!!!

Bir bahar rüzgarı gibi keskin bir şekilde gelir, doğayı uyandırır ve sıcaklığını, basıncını ve gücünü onunla paylaşır. Yavaşlamadan kolay, güzel ve büyüleyici. Jüri finali izlemeden uzaktan kumandayı eline alıyor. Skorbord onlarca ve müzikle dolu. Seyirci ve Los Angeles Dişi Şeytanlar'ın amigo kızları da katılıyor. Görevliler sahne arkasından dışarı koşuyor ve her şey kocaman bir arı kovanı gibi alkışlıyor ve vızıldamaya başlıyor. Bütün bunlar kafamın içinde ve orgazm sonsuz bir akıntı halinde keskin iğneler ve tatlı zehir gibi vücuduma yayılıyor.

Devamlı matkabıyla beni dövüyor, genliği bazen artırıyor, bazen alçaltıyor. Kıçıma atılan bir tokat ve karşılığında bol miktarda yağ.

—Esnek yayın şerefine!!! - neden bu özel ifade? Evet, önemli değil...

Sözlerim büyük bir heyecan yaratıyor: - penis vajinayla uyum içinde içimde nabız gibi atıyor, şehvetle kıçıma tokat atıyor. Odada titriyor ve ter damlacıkları halinde yüzüne yerleşiyor, burnundan sırtıma doğru akıyor, kokusu ve keskinliğiyle beni heyecanlandırıyor.

Orgazmdan bıktım, dayanamadım ve boğuk bir sesle şöyle dedim:

—Kim iyi bir çocuktu? Şimdi kimi kutsuyorum? İnsan! Votka ve kurabiye!!!

Andrey bir kadının ne istediğini anında anlıyor. Sırtını dönüyor, kanepeye diz çöküyor, güzel kıçını bir kenara bırakıyor. Ben, çekici yarımküreleri parmaklarımla tutarak, dilimle onun kadife anüsünü daire içine almaya başlıyorum.

İnlemeler, kadınların kendini beğenmişliğini ve Yin'in Yang'a akışını, sonra da tam tersini çok memnun ediyor. Beyazın siyaha dönüşmesi, beyazın noktaya dönüşmesi ve bunun tersi işlem. Kutsal süreç. Bunun değerini çok az kişi biliyor.

Ondan uzaklaşıyorum ve kıçına bir tokat atıyorum:

- Tanrım, ne aygır! Seni nasıl istiyorum.

Dolabın ucunda kalın başlı bir ağızlık çıkarıyorum, yapay penisi alıyorum ve şunu söylüyorum:

— Memedeki sikine ek olarak, içimde bir yapay penis de hissetmek istiyorum.

Parmaklarının hafif bir hareketiyle meme penisine takıldı. Yatağın kenarında köpek gibi durarak beni içeri davet etti. Memenin ucu rahmime yeni girmeye başladığında, anında tüylerim diken diken oldu ve vücudumu delici bir çığlık sardı, bu bir tür tam aha, sonsuzluğa dalmaydı - acı verici ve büyüleyici, sıra dışı. Nüfuz etme sürecini seviyorum ve bu, kalıcı olarak gelen eşsiz bir mutluluk hissidir. Her şeye güzel bir sik, mizacını, sertliğini, canavarın zarif ve dans hareketlerini ekleyin. Sanki yüzüme patlayan bir hava yastığıymış gibi başımı yatağa çarparak çığlık attım. Bu harika bir şey ve penisine bir yapay penis eklediğinde orgazm nektarına karşı koymanın faydası yoktu. Galaksinin eteklerinde bir yerde uzanıp eğleniyordum.

—Kraliçe öldü! Çok yaşa Kraliçe!

Yalan söylüyorum, sırtüstü dönüyorum, tıpkı Butusov'un şarkısındaki gibi tavana bakıyorum: beyaz tavanlı, umut etme hakkı olan bir oda. Aklım başıma geliyor. Bir dev gibi üzerimde yükseliyor. Ağır nefes alıyorum. Ayağa kalkıyorum, memeyi çıkarıyorum ve aleti ağzıma alıyorum. Rüyalar diyarına doğru ateşli bir uçuşa layık bir son. Emmeye ve yalamaya başlıyorum, elimle kendime yardım ediyorum. Derin oral seks. Boğuluyorum. Beni hasta ediyor. Nem onu ​​tahrik ediyor. Her yerde tükürük; Taşaklarının, çenemin üzerine yayılıyor, yavaşça ve yapışkan bir şekilde aşağıya doğru kayıyor ve göğsüme yerleşiyor. Canavar çığlığı ve patlaması doğrudan boğazıma saplandı. Bekliyorum. Nirvana'da mı, yoksa Shambhala'da mı? Kısacası kim böyle anlarda orada olmayı sever? Sikimi ağzımdan çıkarıyorum ve son kalın damlayı yalıyorum.

Son akor kulaklarımdaki rahatlatıcı mantralardır:

—Sakso yaptığınızda, bu eşsiz bir duygudur. Bu sikini tartışmaya davet etmek gibi bir şey. Ve çok hassas görünüyor, ama o kadar tutkulu ki, eğer seni tanımasaydım, onu ısırıp ayağıma tükürmek istediğini düşünürdüm. Ancak bu o kadar keskin ve eşsiz bir duygu ki, yalnızca sürecin tadını çıkarabilirsiniz.

Bir kez daha tekrar ediyorum, tecrübeli profesörler ve medya propagandası umurumda değil, hâlâ hoşgörüyle oynuyorum, Slav alışkanlığım nedeniyle buna katlanıyorum. Hentai ile otuzbir çekin sevgili varlıklar, Y kromozomları size ait olmadığı sürece mutasyona uğramaz.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post