Dikizlendi ⇐ seks hikayeleri
-
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
Dikizlendi
Herkese merhaba, birkaç hafta önce başıma gelen bir hikayeyi paylaşmak istiyorum, çocuklar kampa gittiler, kocam ve ben yalnızdık ve sonra kocam evo [url=https://]akrabaları[/url] ve yaşayacak bir yer bulana kadar birkaç gün gecelemesini istedi, Moskova'ya iş aramaya gelecek, peki, anlaştık, 25 yaşında, güçlü, yakışıklı bir adam, genel olarak her şey yolunda, kocam ismine göre çalışıyor ve onun yerine sadece ikimiz geçtik ve ben yatakta yatarken ev, hava sıcaktı, misafiri bile unuttum, uyuyordum, sıcak uyandım, genel olarak çıplak yatıyordum ve hala hiçbir şey sanki kapısı açık olan tek kişi ben değilmişim gibi gelmiyordu, sessizce duruyordu koridora çıktım ve ateş ettim, ilk başta üzerimi örtmek için giyinmek istedim, sonra bir şekilde hoşuma gitti ve sanki arkamı dönüp her şeyi doğrudan ona maruz bıraktım ve amımın ıslandığını hissettim ve başladım. CLITER'i sessizce parmaklamak için yüksek sesle göstermeye başladığını duydum, işe yaradı ve gölge ve o ayağa kalktı ve bana doğru çekildi, kahretsin, dayanamadım, Sergey buraya gel diyorum, yapma korktum, sana yardım edeceğim, o geldi, sadece aramızda konuşuyorum ve sadece bağırıyordum, sana oral seks yapacağım, sen bana oral seks yap ve her şey yolunda, dedi, koyabilir miyim ağzında, yani, dürüst olmak gerekirse seni hayal kırıklığına uğratacağım, hiç sahip olmadım, ama bunun hayalini kuruyorum, bunun mümkün olduğunu söyledim, hiç şüphe yok, bacaklarımı ayırdım ve o yalamaya başladı, dürüst olmak gerekirse bunu çok ama çok iyi yaptı, yaklaşık 5 dakika kadar orgazm oldum, orada hareket etmeden yattım, sonra o geldi, çömeldim ve sessizce ağzıma doğru hareket etmeye başladı, gerçekten nasıl yapılacağını biliyorum güzel bir şey yap ve o kadar sert geldi ki çığlık bile attı, ağzım sperm doluydu, gözlerimi kapadım yutkundum, çok mutluydu, en son ne zaman seks yaptığını sordum, yapmadığını itiraf etti 3 ay boyunca seks yaptı, ama o ve prezervatifle sarhoş olan arkadaşları bu şekilde sırayla seviştiler
Mobile version