Gece arkadaşlarıseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Gece arkadaşları

Post by Anonymous »

Gece geç saatlerde arkadaşlarımızdan eve döndüğümüzde eşim ve ben, özel bir operatöre bineceğimize, her şeyin daha ucuz olacağına karar vererek evimize taksi çağırma teklifini reddettik. Onları bırakıp yaklaşık on beş dakika sokakta durduktan sonra para biriktirme arzumuzdan pişmanlık duymaya başladık. Kederli bir halde geri dönmeye hazırdım ve yine de bir taksi çağırmaya devam ettim, ancak eşim sarhoş bir coşkuyla hiçbir şey dinlemek istemedi ve biraz şaşırarak ayağa kalkıp oy vermeye devam etti.

Sonunda Volga önümüzde yavaşladı. Şoförün yanında oturan adam, “Arkadaşlar, nereye gidiyorsunuz?” diye sordu. Arabaya baktığımda arkamda birinin oturduğunu gördüm. “Muhtemelen uyum sağlayamayacağız,” dedim, ayrılmaya hazırlanırken. Adam, "Arka koltuğa iki kişi rahatlıkla sığar" diye yanıtladı, "geceleri yolda durmak iyi değil." Karımın çatıda bile at sürmeye hazır olduğunu gördüm; omuzlarını titretti ve bir ayağından diğer ayağına doğru kaydı. Tamam - başımı salladım - bize - adresi verdim. Şoför, "Ah, Moskova'yı pek iyi tanımıyorum, bana arabayı nasıl kullanacağımı söyleyebilir misin?" diye itiraf etti. Hiç şüphe yok, ona başımı sallayarak arka kapıyı açtım. Komutan - sürücünün yanında oturan bana döndü - sen benim yerime otur, yolu açıklayacaksın, ben de geri döneceğim - arabadan indi ve bana yerini verdi. İtiraz etmek istedim ama eşim çoktan koltuğa çıkmıştı ve adam da onun arkasına oturmaya başladı. Sonunda gösteriş yapmaya ne gerek var ki, bunu aldığın için teşekkür ederim diye düşündüm ve koltuğa oturdum. Araba hareket etmeye başladı ve gece Moskova'nın ıssız sokaklarında ilerledik.

Yoldaşlarımızla biraz konuştuktan sonra onların Moskova'ya para kazanmak için geldiklerini ve şimdi başka bir maceradan döndüklerini öğrendik. Şoföre yolu göstermeye devam ederek onunla konuşmaya başladım ve sohbetin arasına nereye döneceğimizi söyleyerek yolumuza devam ettik. Eşim iki yanında oturan erkeklerle bir şeyler konuşuyordu, ellerinden geldiğince onu eğlendirmeye çalışıyorlardı, espriler ve hayattan komik olaylar anlatıyorlardı. Bu, sarhoş karım için fazlasıyla yeterliydi ve araba çoğu zaman onun kahkahalarıyla doluydu.

Bu anlardan birinde, karım kahkahalara boğulduğunda, onlara döndüm ve hanımımın ceketinin düğmelerinin açık olduğunu görünce şaşırdım (evet, muhtemelen düğmelememişti ama sadece beline sarmıştı) dışarı çıkarken), kanatları karımın her iki yanında yatıyor ve oturuyor ve zaten dizlerinin üzerinde olan eteğinin kalıptan dolayı daha da yukarı kalktığını ve karımın dolgun kalçalarını açığa çıkardığını fark etmiyor. . Ona nasıl ipucu vereceğimi bilemediğimden, kıyafetlerinde bir sorun olduğunu anlaması için bakışlarıyla buluşmaya çalıştım ama şans eseri benden başka her yere baktı. Adamların çıplak kalçalarını gözleriyle yuttuğunu gördüm, üstelik sanki istemeden ona dokunuyormuş gibi ya da Irina'yı çimdikliyorlar bahanesiyle eteğini daha da yukarı kaldırmaya çalıştılar ve ondan önce bir tarafa hareket etmesini istediler. sözde daha fazla alanın olduğu yere, sonra diğerine. Hikayelerinden tamamen büyülenen ve dönüşümlü olarak birine veya diğerine bakan karısı, küçük bir kıpırdanma nedeniyle eteğini uygunsuz bir şekilde yukarı kaldırdı ve benim yerimden, geniş aralıklı olmayan bacaklarının arasında külotu bile görünüyordu. Aşağıya ya da bana bakma zahmetine girmeden adamları dinlemeye devam etti. Bakışlarını yakalamak için çaresizce arkamı döndüm ve erkeklere karımın çıplak kalçalarına bakma hakkı verdim.

Soğuk havayı ve sıcak kampanyayı hatırlatan arkada oturanlardan biri bir içki önerdi. Teklif onun ortağı ve benim ayrılan eşim tarafından desteklendi. Arka koltukta bir şişe şarap ve plastik bardaklar belirdi. Yol bulma görevimin önemini öne sürerek içki içmeyi reddettim. Bir an önce bu arabadan inip eşimi bu şehvetli bakışlardan uzaklaştırıp evime götürmek istiyordum.

Onlara döndüm, karımın pembeleşmiş yüzü ve adamların daha da şehvetli bakışları dışında neredeyse hiçbir şey değişmemişti. Hiçbir şeyi değiştirmeye gücüm yetmediği için arkamı dönüp yola baktım. Arkadan tekrar bir kahkaha duyuldu, ardından hafif bir çığlık ve daha fazla kahkaha. Arkamı döndüm. Adamlardan biri karısını dirseğinden itti ve onu bir kadeh şarabı devirmeye zorladı ve şimdi gülen karım, yardımsever beylerin özenle silmeye çalıştığı mavi bluzunda büyük kırmızı bir lekeyle oturuyordu. Dahası, onların yardımları lekeyi kumaşın üzerine sürerek ve daha doğrusu hanımımın göğüslerini yumuşatarak ifade edildi. Karımı neyin bu kadar eğlendirdiğini bilmiyorum, erkeklerin dikkat çekmeden onu pençelemeleri mi, yoksa kirli bluzunun üzerindeki üzüntü mü, ama ben zaten sınırdaydım, bu yüzden "Ira, kıyafetlerini giy!" Eşim sustu ve şaşkınlıkla bana baktı. Ceketinin düğmelerini ilikle, yoksa şöyle oturuyorsun... - Bitirmedim. Karısı, eteğini hafifçe düzelterek ve ceketin kuyruğunu dizlerinin üzerine atarak, "İstediğim gibi oturabilirim" dedi. Irochka, biraz ısındım. Kadın, "Yola bak," diye çıkıştı.

Sessizce arkamı döndüm. Arkası sessizdi. Bir süre hepimiz tam bir sessizlik içinde arabayı sürdük. Sonra arkadan küçük bir hışırtı ve fısıltı başladı. Boğuk kahkahalar duyulmaya başlandı. Artık dönmemeye karar verdim ve yola bakmaya devam ettim. Arkadan gelen hışırtılar yoğunlaştı ve eşimin sözlerinde memnuniyetsizlik notları duyuldu. Misha - kederli sesi aniden çınladı. Arkamı döndüm ve şaşkına döndüm.

İlk başta karımın gözlerinin dehşet içinde açılmış olduğunu, yüzünün anlaşılmaz bir yüz buruşturmayla donmuş olduğunu gördüm. Aşağıya baktığımda, ah dehşet, Irina'nın sütyeninin göğüslerinin dışarı çıktığını, bluzunun düğmelerinin açık olduğunu ve her iki yanından gevşek bir şekilde sarktığını gördüm. Sağında oturan adam göğüslerini el yordamıyla okşuyor, ya avuçlarının içinde sıkıyor ya da parmaklarıyla meme uçlarından çekiyordu. Korkunç bir duyguyla daha aşağıya baktım. Önümde Irina'nın kalçaları genişçe açılmıştı, bacaklarından biri yerde duruyordu ve diğeri ikinci adamın eliyle kaldırılmış ve dizinin altında tutulmuştu. İkinci eliyle külotlu çorapta bir delik açtı ve karımın kasıklarını okşadı, bazen külotun altına girdi, bazen kalçasını sıktı. Misha - acınası bir şekilde gevezelik etti, yüzü tiksinti dolu bir yüz buruşturmasıyla çarpıtıldı, adam külotunun şeridini hafifçe hareket ettirdi ve parmaklarını vajinasının dudaklarına sokmaya başladı. Uyuşmuştum. Oturdum ve aynı şaşkınlık içindeki karımın yabancı erkekler tarafından el yordamıyla aranmasını izledim. Tecavüz aklıma geldi; karıma tecavüz ediliyor. Aklımda tecavüze her zaman çığlıklar, mücadeleler eşlik ediyordu ama bu biraz farklıydı, eşim sessizce oturdu, tacize katlandı ve tam bir kafa karışıklığı içinde sadece kederli bir şekilde adımı tekrarladı, ben sessizce oturdum, çığlık atmaya ya da hiçbir şey yapmaya çalışmadım. nasıl müdahale edilir.

Göğüsleriyle yeterince oynayan ilk adam, göğüslerini yalnız bırakarak pantolonunun düğmelerini çözmeye başladı. Eşim ve ben sessizce onun yarı dik penisinin ortaya çıkmasını izledik. Her şey çok sessiz, sessiz bir şekilde olup bitenlere bir gerçekdışılık duygusu katıyordu. Adam yine sessizce karımı saçından tutup kafasını kendi sineklerine doğru çekti. Penisinin Irina'nın açık ağzında kaybolmasını sessizce izledim. Adam koltuğa yaslanıp Irina'nın kafasını tutmaya devam etti ve bana baktı. Küstah gözlerinin bakışına dayanamayıp bakışlarımı aşağıya indirdim. Tanrım, keşke başka bir yere baksaydım! Sonunda karısının taytını yırtan ikinci adam, onun külotunu kenara çekip bacaklarından birini arka koltuğun baş dayanağına yerleştirdi, diğerini ise ön koltukların arasına sıkıştırarak iki eliyle vajinasıyla oynadı. Eşimin tamamen açık rahmi onun ilerlemelerine açıktı. Amını dudaklarından farklı yönlere doğru uzattı, klitorisini ovuşturmaya çalıştı, parmaklarını yaladı, karımın içine soktu ve her seferinde onu ürpertti.

Artık buna bakamıyorum, bu yüzden arkamı dönüp yola bakmaya çalıştım. Ama az önce gördüğüm sahneler gözlerimin önünde canlanıyordu. Görüntüler sayesinde hâlâ doğru yöne gittiğimizi fark ettim, şaşkınlıkla sürücüye baktım, ilk kez bir şeyler söylemeye çalıştım. Bana bakan sürücü başını salladı - Yolu biliyorum, seni yolun kenarında görerek önceden anlaştık. Tanrım, en başından beri karıma tecavüz etmeyi planladılar! Nasıl olur da, nasıl kandırılırdım, onlarla geziye çıkmayı kabul ederim!!! Oturdum ve kendimi kınadım.

Bu sırada Irina'yı arkadan çeviren adamlar rol değiştirdiler. Şimdi karısı ikincisini emiyor ve ilki hanımımın tükürüğünden parlayan penisini onun vajinasına doğru ayarlıyordu. Ona girdikten sonra, ölçülü hamleler yaparak yavaşça onu becermeye başladı. Irina tiksintiyle yüzünü buruşturarak ikinciyi emmeye devam etti. Neredeyse ulaşmıştık ama sürücü durmadı, sadece bloğun etrafında dönerek mevcut durumun bir şekilde değişmesine izin vermedi. Ben olan bitene bir türlü engel olamayarak yerimde oturmaya devam ettim ve eşimin tecavüze uğramasını izledim. Sonunda oral seks alan adam boşalmaya başladı. Dökülen tohumu karşılamak için eşimin yanaklarının nasıl şiştiğini gördüm. Adamın sesi "Yutkun" diye çınladı. Sesi bir tür perdeyi yırtıyor gibiydi. “Çocuklar, gidelim,” dedim o anda, kendi sesimi tanıyamamıştım. Adam, "Hadi gidelim, işemeyin" diye cevap verdi. Bu arada Irina, kendini zorlayarak spermi yuttu ve ikincinin darbelerinden titremeye devam ederek, "Mishenka, özür dilerim" diye fısıldadı. Neyden suçlu olabileceğini merak ederek ona şaşkınlıkla baktım. İlk başta onların kur yapmalarından o kadar memnun kaldım ki sonradan bunu düşünmedim... - Ira sözünü bitirmedi, gözlerinden yaşlar aktı.

Şimdi ikinci adam kendini karısının içine boşaltarak boşalmaya başladı. Ira, meninin titremesi bitene ve yüzü daha insani bir görünüm kazanana kadar bekledi; en azından o umutsuzluk ve tiksinti maskesi kaybolmuştu. Bu çok hoş; ikinci adam onun çıplak poposunu okşadı. Araba durdu. Artık bizi bırakacaksınız,” diye sorumu tekrarladım. "Dostum, sayabilir misin?" diye sordu şoför. Evet ama ne - ona şaşkınlıkla baktım. Burada o kadar çok kişiyiz ki - üç - kendisi yanıtladı - ve karınızı siken o kadar çok kişi var ki - iki, hepsi bu değil. Ira sessizce ağlamaya başladı. Peki neden ağlıyorsun aptal, sürücü ona döndü ve saçını okşadı, seni hemen yukarı çekeceğim, işte bu kadar, eve git, hoşçakal.

Hıçkırmaya devam eden Ira başını salladı. Şoför "Hadi dışarı çıkalım" dedi. Adamlar arabadan indiler, ardından da bileklerinden sarkan yırtık taytlı, düğmeleri açık bluzlu, sütyenli ve yukarı çekilmiş etekli eşim de arabadan indi. Ben de dışarı çıkmaya çalıştım ama adamlar arabada kalmamı işaret ettiler. Sürücü Irina'yı eteğini, taytını ve külotunu çıkarmaya zorladı. Bunu yapmak için ayakkabılarını çıkarmak zorunda kaldı. Adamlar ayakkabılarını tekrar giymesine cömertçe izin verdiler. Daha sonra aynı sürücünün talimatıyla paltosunu, bluzunu ve sutyenini çıkardı. Eşim geceleri ıssız bir avluda, etrafı üç adamla çevrili, sadece çizmeleriyle tamamen çıplak duruyordu. Irina elleriyle göğüslerini tutarak titreyerek durdu ve son yol arkadaşlarına baktı. Çıplak bir kadın görmenin tadını çıkaran erkekler, onun bir palto giymesine izin verdi. Eşimi arabanın kaportasına yerleştirip bacaklarını aralayan sürücü, karımın açık bacaklarının arasına yerleşti ve penisini onun rahmine pompalamaya başladı. Arabada oturuyordum ve karım arabanın kaportasına sikiliyordu. Karımın yalnızca paltosunun içindeki sırtını, çıplak ayak bileklerini ve baldırlarının farklı yönlere doğru çıktığını gördüm. Araba, sürücünün ritmine göre ritmik bir şekilde sallanıyordu.

İşini bitirdikten sonra sürücü eşimden uzaklaştı ve eşim ayağa kalkıp paltosunu daha sıkı sardı. Arabadan inmeme izin verdiler, ben de aceleyle eşime sarılıp sarıldım. Ira başını omzuma gömdü ve soğuktan ya da sinirden dolayı sessizce titreyerek bana yakın durdu ve kollarını bana doladı.

Unutulmaz bir akşam için teşekkürler," diye şaka yaptı adamlardan biri, "kaldığınız için mutlusunuz, hadi gidelim." Arabaya bindiler ve yola çıktılar. Kollarımızı çözdük, eşimin ortalıkta duran eşyalarını topladık ve yakındaki evimize doğru yola çıktık.

Evde yaptığımız ilk şey banyoya gitmek oldu; burada eşim önce spermlerini yıkadı, ardından içini sıcak suyla doldurdu, ısındı ve sakinleşmeye çalıştı. Bir saat sonra olup biten her şey bir tür kurgu ya da rüya gibi görünüyordu. Kurulandıktan sonra yatak odasına gittik ve bir süre sonra birbirimize sarılarak ve birbirimize sonsuz sevgi yemini ederek uykuya daldık.

Muhtemelen bu yol arkadaşlarını bir daha hiç göremeyecektik ama sabah ortaya çıktı ki, o akşam Irina'nın elinde hâlâ bir pasaport, dairenin anahtarları ve kozmetik ürünleri bulunan bir el çantası vardı...

Yani bu gece arkadaşlarımızla son görüşmemiz değildi...

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post