Bahçe evimi kontrol etmeye hazırlandığımda kışın sonuydu. Kayınvalidem Elena Petrovna da benimle geldi. Uzun zamandır benden onu kulübeye götürmemi istedi. Sobayı yaktım ve odun kesmeye gittim.
Bahçede meşgulken Elena Petrovna sandviçleri hazırlamak ve çay yapmak için eve girdi. İçeri girdiğimde oda zaten sekiz dereceydi. Soba hızla ısındı. Elena Petrovna çoktan ceketini çıkarmıştı ve üzerinde sıcak tutan kabarık bir kazak ve eşofman vardı. Gençliğinde spor yapmak güzel bir figür oluşturduğundan oldukça ince bir kadındı. Ve şimdi baştan çıkarıcı şeklini kaybetmeden biraz yayıldı. Ona sık sık gizlice baktım. Gülümseyerek "Evet, çay hazır" dedi.
Biraz üşüdüm ve sıcak çay tam zamanında geldi. Bardağımı alıp hızlı bir yudum aldım. Bardak hâlâ soğuktu, ısınmaya vakti yoktu ama içinde kaynar su vardı. Gözlerim kocaman açıldı, yüzüm kızardı ve anlaşılmaz bir homurtu çıkararak hepsini tükürdüm. - Haşlandın mı? "Hı-hı," diye mırıldandım. Elena Petrovna şunu düşündü: "Peki ne bulmalıyız?" Sentemisin merhemi var ama ağzıma nasıl süreceğimi bilmiyorum... Bir de halk ilacı var. - Sustu. - Acaba hangisi? - Senin... şunu... yanık bölgeye işemen gerekiyor. Acı ortadan kalkacak ve iyileşme daha hızlı olacaktır. "Bu iyi ama yazmak istemiyorum." Peki bunu nasıl yapardım? "Ama... ben... istiyorum," Elena Petrovna bana baktı, "Senden bir yerde kalmanı istemeye devam ettim ama utandım." Birazdan altımı ıslatacağım... İstersen seni tedavi edebilirim. - Harika olurdu. Bir duraklama oldu. Elena Petrovna gözlerini hafifçe kısarak sordu: "Ciddi misin?" — Neden olmasın?
—Omuz silktim. “Bu benim için ilaç, senin içinse rahatlama.” Kıkırdadı: "Belki de haklısın!" Gözlerinde haylaz ışıklar parlamaya başladı ve odanın etrafına bakmaya başladı. Daha sonra kanepeye giderek şöyle dedi: "Buraya gelin, yere oturun ve kanepeye çıkın." Seni tedavi edeceğiz. Dediği gibi oturdum, dirseklerimi kanepeye yasladım ve başımı geriye yasladım. Elena Petrovna tekrar bana baktı ve bir adım atarak yüzü ayaklarıma dönük durdu. Kazağı zaten belindeydi ve hızla pantolonunu ve külotunu indirdi.
Tam önümde, üzerinde mayodan kaynaklanan beyaz bir leke ve altın rengi bronzluk kalıntıları olan yuvarlak bir popo vardı. Elena Petrovna yavaşça oturmaya başladı. Bunu, sanki bana son anda reddetme fırsatı veriyormuş gibi, ya da cazibesini incelememi istiyormuş gibi, zarif ve yavaş bir şekilde yaptı. İlk önce kıçını dışarı çıkardı ve karanlık anüsünü ortaya çıkardı. Daha sonra çatallanan, küçük dolgun dudakların arasından geçen yumuşak bir yol vardı. Sonra küçük bir bitki örtüsü ortaya çıktı.
Ve tüm bu mutluluklar yüzüme çarptı. Bir kadının kasık kokusunu duydum ve daha fazla bekleyemediğim için ellerimle kalçalarını tuttum ve amını ağzıma oturacak şekilde yönlendirdim. Dilimle dudaklarımı ayırdım, dondum ve sonra ağzıma sıcak bir idrar sıçradı. Sonra kısa bir duraklama oldu ve güçlü bir akıntı ağzımı doldurdu. Midemin ne kadar çabuk dolduğunu hissederek yutkunmayı zar zor başardım. Aynı anda vücuduma sıcak bir dalga yayıldı ve beni parmak uçlarıma kadar ısıttı. İçeceğin tadı ekşi ve oldukça hoş çıktı. Bir süre sonra Elena Petrovna ayağa kalktı: "Peki, nasılsın?" Kendinizi daha iyi hissediyor musunuz?
"Harika, acı geçiyor" diye yanıtladım. Tek kelime etmeden tekrar yere çöktü. Kendimi amın üzerine bastırdığımda yukarıdan bir emir duyuldu: "Em onu!" Dudaklarımı yay şeklinde çektim ve yumuşak etini hafifçe emdim. Yanıt olarak yeni bir sıcak akıntı aktı. Böylece mesanesinin tamamını boşalttım. Ama kalkmak için acelesi yoktu, ıslak ve zaten şişmiş dudaklarını yalamaya başladım, sonra dilimle klitorisi buldum - o da biraz şişmişti. Yavaşça emmeye başladım. Klitoris bezelyesi büyüyüp küçük kırmızı bir vişneye dönüşmeye başladı.
Elena Petrovna benim hareketlerime paralel olarak beni hafifçe kanepenin minderine bastırdı. Uzaklaştıkça bana daha çok baskı yapıyordu. Bu birkaç dakika sürdü, ama sonra gerginleşti, inledi ve sonra bir şekilde gevşeyip tüm ağırlığıyla üzerime oturdu. Burnum rahatlamış anüsünün derinliklerindeydi. Bu yeni duygu onu hayata döndürdü. Onu kontrol ederken burnumdaki deliğiyle kıpırdadı. Sonra ileri doğru hareket ederek anüsünü ağzıma bastırdı. — Kıçımı yala lütfen.
Belirsiz hareketlerle dilimi kahverengi deliğin içine soktum. Deliğin çok hassas ve sıcak olduğu ortaya çıktı. Duvarlarını yaladım, bu da hanımımın zevkle inlemesine neden oldu. Delik nabız gibi atmaya ve hareket etmeye başladı, sonra daraldı, dilimi yakaladı, sonra rahatlayarak daha da derine geçmesine izin verdi. - Ne kadar iyi! - inledi. - Lütfen devam edin! Ama sonra fikrini değiştirdi ve hızla ayağa kalktı. - Yine de oldukça hoş. Sonra tekrar gözlerini kısarak sordu: "İlacımı beğendin mi?"
"Evet," diye mütevazı bir şekilde yanıtladım, "Bana limonlu çayı hatırlatıyor." "Ben de sana davranmayı sevdim." Özellikle de kıçımı yaladığında. - Eğer istersen tekrarlayabilirsin. "Elbette, burada değil," diye gülümsedi ve pantolonunu çekti. "Bu arada, sabah limonlu çay içtim." Evde kendimde değildim. - Bir şey oldu? - karım Irishka'ya sordu. - HAYIR. "Sorun değil," diye yalan söyledim. Kayınvalidemin amı sürekli gözümün önündeydi. Tekrar denemek istedim. Eşim ve ben kayınvalidemi ziyarete gittik, her zaman mutlu bir şekilde sohbet ettiler ve ben gizlice Elena Petrovna'yı izledim ve onun amını hayal ettim.
Sanki hiçbir şey olmamış gibi davrandı. Bu oldukça uzun bir süre devam etti. Mayıs ayının sonunda Irishka iki haftalık bir iş gezisine çıktı ve ben de Elena Petrovna'yı yeni bir evdeki iki odalı dairesinde bir şeyler getirmek için ziyaret etme fırsatı buldum. Bu arada o kırk bir yaşında, ben de yirmi iki yaşındayım. Elena Petrovna fakir bir kadın olmasa da dairenin mobilyaları mütevazıydı, bunun nedeni muhtemelen daireyi yakın zamanda satın alması ve döşemeye henüz vakti olmamasıydı.
Televizyon izliyordu. Her zamanki selamlaşma ve soruların ardından Elena Petrovna sordu: "Çay ister misin?" "Reddetme," diye gülümsedi bana, "sana en sevdiğin içkiyi vereceğim." Bunu özellikle senin için hazırladım. Hadi mutfağa gidelim. Onu takip ettim. Masaya doğru yürüdü, bana döndü ve ayağını sandalyeye koyarak kısa eteğini kaldırdı. Külot giymemişti. Dayanamadım ve birkaç saniye sonra yerdeydim. Diz çökerek elini elastik uyluğun üzerinde gezdirdi: "Elena Petrovna!" Seni Yalayabilir Miyim? — Elbette bilerek külot giymedim.
Dudaklarımla uyluğumun iç yüzeyine dokunup dilimi kasıklara kadar gezdirdim, orada biraz oyalandım ve sonra aynı şekilde hanımımın diğer bacağını yaladım. Daha sonra ağzını dudaklarına bastırdı ve onu yalamaya başladı. - Ah oğlum! Ne kadar sabırsızsın! Çayı unuttun mu? - yukarıdan bir ses geldi. İçime sıcak bir akıntı, sonra bir tane daha sıçradığında ağzımı daha fazla açacak vaktim olmadı. Elena Petrovna, "Yere oturun" dedi. Oturup ağzımı açtım. Daha güçlü bir akıntı serbest bıraktı ve bu akıntı anında ağzını doldurdu.
Sonra tanıdık "Em" sesini duydum ve kalan her şeyi özenle emdim. Amını biraz daha üzerimde oynattı ve kıçını dışarı çıkardı. Anüsün geçen seferki gibi tamamen temiz olduğu ortaya çıktı ve dilimi olabildiğince derine itmeye çalışarak elimden gelen tüm şevkle yalamaya başladım. Elena Petrovna uzanmamı istedi ve üzerime çömeldi. Kıçını tamamen açtı, dilimi tamamen ele geçirdi. Bütün köşeleri ve bucakları yalayarak onu neredeyse acı verici bir şekilde soktum.
Sonunda dayanamadım ve nefesim kesilerek onu çıkardım ve ağzımı açık bıraktım. O anda Elena Petrovna anüsünü itti ve ağzıma doğru çevirdi. Bazı narin yapraklar dudaklarımı araladı ve dilime dokundu. Sonra tekrar tekrar. Az önce beni becerdi, dudaklarımla onun hassas etini yakalayıp serbest bıraktım. Penisim bundan tamamen kurtuldu ve patlamaya hazırdı ki sessizce inledi ve geri kayarak beni sıvı sızan amıyla yere sıkıca bastırdı.
Onu yalayıp kuruladım. Ereksiyonum gözden kaçmadı. Elena Petrovna kot pantolonunun içinden penisini okşadı: "Ne kadar sert bir bebek." Şimdi kontrol edeceğiz. Bu sözlerle ayağa kalktı, arkasını döndü ve göğsünü mutfak masasının üzerine koydu. Hızla kot pantolonumu indirdim ve onun açık kıçını görmenin tadını çıkarmak için durdum. Daha sonra kabarık dudakları penisimle dikkatlice ayırıp vajinaya yönlendirdim. Giriş dardı ve elastik kıçım içeri tamamen girmeme izin vermese de aldığım his muhteşemdi.
Onu belinden tutarak yavaşça hareket etmeye başladım. Lanet olsun, çok azgındım ve buna uzun süre dayanamadım. Ereksiyonu uzatmak ve metresi memnun etmek için elimden gelenin en iyisini yaparak aşağı inmeye başladım. Sessizce inledi ama henüz orgazma ulaşmamıştı. Bu bir dakika daha devam etti ve bana seksten çok zorlu bir fiziksel egzersiz gibi geldi. Sonra bu harika kedinin önünde diz çöktüm ve onun yumuşak, sıcak dudaklarını yaladım. Kayınvalidemin vücudu orgazmdan ürperdi ve ağzım açgözlülükle düştüğüm kaynaktan gelen nektarla doldu.
Harikaydı! Sıcak bir dalga vücuttan geçti ve kaybolmaya başlayan ereksiyon bir anda geri geldi. Diz çökmeye devam ederken Elena Petrovna'nın masadan kaymaya başladığını ve beni giderek yere doğru bastırdığını hissettim. Sonra sırt üstü yattım ve o da lezzetli kedisiyle yüzüme oturdu. Yapışkan, ekşi bir sıvı doğrudan ağzıma aktı. Bunun kendi spermim olduğunu anladım. Yavaşça dışarı aktı ve dilimle daha derine girerek onu yaladım ve sihirli delikten her şeyi emmeye çalıştım.
Kaynak kuruduğunda dudaklarımı yaladım ve kedi kirazını temizleyip dondum, ağzım hafifçe açıldı. Elena Petrovna ne istediğimi anladı, birkaç saniye duraksadı ve ilk damla ağzıma düştü. Dayanamadım, hassas kediyi yaladım ve anında güçlü bir akıntı üzerime çarptı. Yutkunmaya zar zor zamanım vardı. Elena Petrovna'nın sesi yukarıdan geldi: "Bu sabah bol bol limonlu çay içtim." Sonunda akış kesildi. Son damlayı da yaladıktan sonra Elena Petrovna'yı belinden kaldırdım ve onu kazığa oturttum. İnledi ve çılgınca bir yolculuğa başladı.
Bu da önemli bir şeydi! Bir araya geldik. Hanımım üzerime düştü ve fısıldadı: "Biraz daha tatlı ister misin?" - Evet! Ve yine onun kedisi yüzünde, sperm sızdırıyor ve ben onu çılgınca yalıyorum. Sonunda bitti. Elena Petrovna ayağa kalktı, eteğini indirdi ve gülümsedi: "Beğendin mi?" -Çok. "O zaman daha sık geri gel." Beni öptü ve fısıldadı: "Beni istediğini uzun zamandır fark ediyordum."
Sonuç olarak ortaya, kayınvalide hakkında kurgusal olmayan ancak biraz süslenmiş bir hikaye çıkıyor.
Kayınvalidesi damadının üstüne işiyor ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version