Ortak mastürbasyonseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Ortak mastürbasyon

Post by Anonymous »

15 yaşımdayken, benden bir yaş küçük olan kız kardeşim, ebeveynlerinin seks fotoğraflarının olduğu ve mastürbasyon yaptığı bir dergiyi bulduğunda odaya girdiğimde uyuyakaldım ve ne kadar korkmuştu. neredeyse ağlayacaktım, onu sakinleştirdim ve bunu uzun zamandır kendim yaptığımı itiraf ettim. Ve onu bu durumda görünce ve onun güzel vajinasından ben de tahrik oldum. Şortumu çıkardım, ona sertleşmiş penisimi gösterdim ve birbirlerine bakarak mastürbasyon yapmalarını önerdim. Ve genel olarak harika olacağı sonucuna vardık. Ondan önce geceleri televizyonda çıkan filmlerde mastürbasyon yapıyordum ve sonra ilk kez gerçek hayatta kadın cinsel organını görüyordum, zaten süngülenmiştim.
Kız kardeşim de erkek organını dik pozisyonda görmüştü. ilk defa şehvetli olduk.
Genel olarak biz ve o gün, onlar yalnız kalır kalmaz kirli işler yaptık. Ancak daha ileri gitmeyeceğimiz konusunda hemen anlaştık. Bazen birbirlerine mastürbasyon yapma noktasına geldi. Zamanla kendimize oyuncaklar bile aldık.
Kız kardeşimin 18. yaş gününde çok güzel vakit geçirdik ve her zamanki gibi tatili sonlandırmaya karar verdik. Ve bir anda kız kardeşim, son altı aydır bu engeli aşmanın hayalini kurduğunu ve penisimi ağzına alıp tutkuyla emmeye başladığını söylüyor. Sonra ben de aynı şekilde karşılık verdim ve onu dilimle tutkuyla okşamaya başladım ve bir anda onu alıp içine girdim. Duygular karışıktı ama durmadım ve onu daha fazla becerdim. Kız kardeşim de çok sevinmişti.
O dönemde 20 yaşında evlendiği bir adamla ilişki içindeydi. Düğünden önce o ve ben uyarıcılar altında bir seks maratonu geçirdik, saatlerce seviştik. , ve işimiz bitince hiç ara vermeden yola devam ettiler..
Artık birbirimizi çok nadir görüyoruz, başka şehirde yaşıyorlar ama uygun bir şekilde. En son kocasını ve çocuklarını evde bıraktığında, Yeni Yıl tatili için ailesinin yanına ve tabii ki bana geldi. Şehir dışında büyük bir ev kiraladık ve 4 gün boyunca seviştik ve birbirimizin tadını çıkardık.
Kocasının benim gibi bir sevgili olmamasına çok üzüldüğünü, her zaman onunla birden fazla orgazm yaşadığını söyleyen bu cümleyi söyledi. ben ve onunla her iki seferde, hatta iki kez.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Komşu evin ortak balkonunda mastürbasyon.
    by Guest » » in General
    0 Replies
    66 Views
    Last post by Guest
  • Ortak mastürbasyon
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    46 Views
    Last post by Anonymous
  • Ortak mastürbasyon
    by Anonymous » » in General
    0 Replies