O yıl yazın ortasında, çıplak yüzdükleri ve her şeyin mümkün olduğu gölde, güneşle birlikte yatıyordum
[img]https:// twemoji.maxcdn.com/2/svg/1f31e.svg[/img]
güneşleniyordu ve yanımda yaklaşık 40 yaşlarında birkaç erkek ve kadın vardı ve ikisi de güzeldi, nasıl bronzlaşmış olduklarını görebiliyordunuz ve kadın tüm cazibesini görebileyim diye uzandı, bu beni çok tahrik etti ve gerçekten ona oral seks yapmak istedim, bu arada kocası kitap okuyordu ve ona nasıl baktığımı gördü, beni yanına çağırdı , sikim ayağa kalktı ve sırt üstü yatarak bacaklarını açmaya başladı ve ne istersen yap gibi ve hemen ayaklarının dibinde diz çöktüm ve yavaş yavaş elleriyle dudaklarını ayırmaya başladım ve diliyle çalışmaya başladım, kedi oldu temiz ve traşlı, inlemeye başladığında kocası önce bize baktı ve sonra bana arkadan nasıl bağlandığını bile fark etmedim, siki bir anda içime girdi, çünkü biri tarafından sikilmeye hazırdım daha önce ve sonra onun inlemeleri ve onun sikişmesi, onun hamlelerinden neredeyse burnumu kedimin içine sokmaya başladım ve bu yüzden daha da fazla inledi, dili artık işe yaramadı, ama onun sikişmesinden içime gelene kadar, o sadece pozisyonunu değiştirmek istedim, başka bir adam hemen geldi ve sikini içeri sokmaya başladı, karısının önünde büyük penisli bir seks devi olduğunu gösterdi, siki gerçekten büyüktü ama benim istediğim kadar büyük değildi. genel olarak beni iki kez siktiler, sanırım ben de onu ve beni tatmin etmeyi başardım
Karımın kocası beni becerdi ⇐ seks hikayeleri
-
Cem0506
Kullanıcı adından bahset
Karımın kocası beni becerdi
Olgun bayanlar ve evliçiftler önce sohbet ve davet edersiniz reelde yaşayalım 0534 337 99 65 ulaşın lütfen
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version