Yukarı hareketseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Yukarı hareket

Post by Anonymous »

Eli karımın kalçası boyunca kayıyor ve yavaşça eteğinin kenarını kaldırıyor.

Kadın içgüdüsel olarak bacaklarını bir araya getiriyor ancak eli ısrarla yukarı doğru hareket etmeye devam ediyor. Parmak kasıklarına dokunduğunda tüyleri diken diken oluyor ve külotu anında ıslanıyor.

Sonunda pes eder, bacaklarını gevşetir ve ısrarcı bir el, ince külotunun içinden amını ezer. Kadın derin nefes almaya başlar ve zevk ve arzu yüzüne yansır.

Büyük, güçlü göğüsleri gittikçe yükseliyor ve okşayan eli daha cesur hale geliyor. Çevik parmaklar külot şeridini hareket ettiriyor ve onun hâlâ küçük yırtığının arzuyla aktığını görüyorum.

İkinci el birinci ele eklenir, birlikte karısının külotunu çıkarırlar ve kadın hâlâ utangaç bir halde kalçalarını yeniden hareket ettirir. Eller onun bunu yapmasına izin vermiyor ve çok geçmeden bu ellerin sahibinin ana organı amının yanında beliriyor: kocaman penisi!

Ucunda bir damla kayganlaştırıcı parıldayan koyu kırmızı kafa, kaçınılmaz olarak karımın hâlâ neredeyse bakire olan vajinasını hedef alıyordu.

Başı etli dudaklara değdiğinde dudağını ısırıyor. Yağlanmasından parlayarak açılırlar ve rahminin dar girişini uzatan kocaman kafa vücuda dalmaya başlar.

Karısının göğsünden bir hayranlık nefesi kaçıyor.

Vajinası büyük penisin üzerine uzanıyor ve onu sanki serbest bırakmaktan korkuyormuşçasına sarsıcı kas kasılmalarıyla kucaklıyor.

Ama onu terk etmeyecek. Hareket etmeye devam ediyor.

Kadın zaten limitine kadar doludur ve penis batmaya devam eder ve ancak baş rahmin üzerine dayandığında durur.

22 cm'lik kısmın tamamı bunun içinde!

Şok oldum! Gerçekten karımın vücuduna ÇOK ÇOK şey girdi!

Yani vajinasının ortasına bile ulaşmadım! Korku!!! Zavallı şey, rahmi bu kadar zevk almadığı için nasıl bu kadar zamana dayanabildi...

Bu devasa organı kendine daha rahat sığdıracakmış gibi leğen kemiğini hareket ettirmeye başlıyor.

Penis yavaşça geriye doğru hareket etmeye başlar.

Neredeyse karısının vücudundan çıkıyor, karısının kayganlaştırıcısı yüzünden parlıyor.

Çıkışa ulaştıktan sonra tekrar vajinasının derinliklerine doğru hareket ediyor ve tekrar tekrar...

Hız artıyor.

Karısının inlemeleri zevk çığlıklarına dönüşüyor ve kalçaları penise doğru hareket etmeye başlıyor.

Görünüşe göre vajina zaten organın boyutunu almış ve artık onu yalnızca sevgiyle kucaklıyor.

Sürtünmelerin hızı artmaya devam ediyor ve aniden donuyor, hırlıyor ve onun sperminin karımın rahmini doldurduğu anlaşılıyor.

Karısı onun sırtını kaşıyor ve onu topuklarıyla kendisine doğru bastırıyor.

“Döl, boşal bana,” diye inliyor, “Senden hamile kalmak istiyorum...” İnlemeleri çığlığa dönüşüyor ve içini bir orgazm kaplıyor. Kalçaları titriyor. Meme uçları gerginleşti, şişti ve uzadı.

Karısı ter içindeydi ve yüzünde mutluluk vardı.

Penis vücudunu terk eder ve küçük, neredeyse bakire olan amcığın yerine artık kalın beyazımsı spermin aktığı devasa bir delik oluşur.

O kadar çok şey var ki poposunun altındaki çarşaf ıslanıyor ve altında düzgün bir su birikintisi oluşuyor.

Bana açılan fotoğrafta külotuma boşalmaya başlıyorum ve spermin ani hareketlerle penisimden dışarı uçtuğunu ve bacağımdan aşağı aktığını hissediyorum.

Elimi vajinasına yaklaştırıyorum ve katlanmış dört parmağımı aynı anda sokuyorum.

Zorlanmadan içeri giriyorlar, tüm elimi katlıyorum ve kalın spermle yağlanan vajina hepsini kolayca kabul ediyor.

Devam ediyorum.

Karısı inliyor.

Elim zaten bileğimde ve şöyle diyor:

—Daha fazla, daha fazla, daha derin, mmm, evet!!! — Devam ediyorum ve artık ön kolumun üçte birlik kısmı zaten bu bölgenin içinde!

Rahim ağzını hissettiğimde duruyorum ve elimi ileri geri hareket ettirmeye başlıyorum.

Karım kıvranmaya başlıyor ve sevgilimin orgazmını görünce yeniden kendime geliyorum.

Elimi çıkarıyorum, parmaklarımı yalıyorum, karımı dudaklarından öpüyorum ve kendimin ve başkasının spermlerini yıkamak için duşa gidiyorum, bu sırada karım kalın penisin sahibinin yanında kalıyor .

Yatağıma girdiğimde şiddetli şoklar nedeniyle yatağımız uzun süre gıcırdıyor ve karımın yüksek sesli inlemeleri beni uzun süre uykuya dalmaktan alıkoyuyor...

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post