İnternetteki ilk hikayemi anlattığımda, çeşitli erkekler ve hatta kadınlar bana yazmaya başladı ve oğlumu diğer erkeklerle seks yaparken nasıl küçük düşürebileceğim konusunda tavsiyelerde bulundu. Bunu tek başıma yapmak istemediğimi çok az kişi anladı ama başkalarının beni sikerken onu aşağılamasını izlemeyi gerçekten seviyorum.
Ama beni anlayan biri vardı, adı Sergei, saygın bir adam, sonradan anlaşıldı ki evli, ancak konumu ve geliri onun istediği eğlenceyi bulmasına izin veriyor.
Daha ilk mektuplardan itibaren birbirimizi anladığımız ve dairemizde buluşmak üzere hemen anlaştığımız belli oldu. Tabii ki bir grup arkadaşıyla birlikte geldi.
Külotsuz hafif bir yazlık elbise giydim ve beklemeye başladım. Zaten o kadar heyecanlanmıştım ki kapı zilini duyduğumda yerimden sıçradım ve kapıyı açmak için koştum. Sergei kapı eşiğinden bana sarıldı ve beni arkadaşlarına doğru çevirerek elbisemin eteğini kaldırdı ve onlara açık kıçımı gösterdi. Sonra beni kenara çekti ve hediye olduğunu söyleyerek gülümseyerek kutuyu bana uzattı. Sevincimden çığlık attım. Bu, oğlumun penisindeki bir başlıktı, bir erkek "bekaret kemeri". Dik olmayan penise takılıp anahtarla kilitlenir. Sonuç olarak, kilit açılana kadar bir erkek ereksiyon yaşayamaz, hatta penisine dokunamaz; bunu oğlum için hayal ettiğimi yazmıştım.
Hemen odaya koştum ve orada Slavik'in pantolonunu çıkardım ve ona bir şapka takmaya başladım. Oğlum çok mutsuzdu. Yüzünde gerçek dua ve acı yazılıydı. Bu beni nasıl da tahrik etti! Çılgın seks istiyordum.
Bütün mandalları çözdüğümde ve arkamı döndüğümde, adamlar çoktan soyunmuştu ve güzel sikler önümde sıralanmıştı; oğlumun kilitli orospusunun aksine hevesle dik ve özgür bir kadın istiyorlardı. Bu görüşe karşı koyamadım. İtaatkar bir şekilde diz çöktüm ve onları birer birer emmeye başladım. Bu arada oğluma kıçımı yalaması emredildi. Evet! Küçük faremi gerçek erkekler sipariş etsin. Özellikle de şimdi kilit altında ve iradesi zayıfken. Bu ne büyük bir heyecan! İnlemelerimi dinleyecek, içime nasıl girdiklerini izleyecek ve beni spermle dolduracak ve kendisi de acı çekecek, mastürbasyon bile yapamayacak.
Oğlumu kabaca tekmelediler ve beni ona doğru çevirip dört ayak üzerine oturttular. Zevkle sırtımı eğdim ve ilk üyenin içime girmesini beklemeye başladım. Ve neredeyse anında adamlardan biri onu kıçıma çarptı. Slavik’in gözlerine baktım. Çaresizdi. Onu gerçekten öpmek istiyordum. Parmağımla onu işaret ettim ve dudaklarımı onunkilere bastırdım. Ne kadar tatlıydı! Çok zayıf iradeli ve acı çeken erkek arkadaşımı öptüm ve o sırada ben, onun kız arkadaşı, başka bir adam tarafından kıçımdan kabaca sikildim, güçlü bir adam, güçlü, güçlü penisiyle sikildim. Uzanıp Slavik'imdeki bekaret kemerini yakaladım. Oradaydı. Kendimi elektrik çarpmış gibi hissettim! Ve boşalmaya başladım. Daha önce hiç anal seksten gelmemiştim ama burada her şeyden darbe alıyorum. Birisi orgazmın tadını çıkarmama izin vermeden onu ağzıma verdi.
Beni kimin ve nerede becerdiği artık umurumda değildi. Kafamda tek bir düşünce zonkluyordu: Şimdi diz çökmüş, penisi küçük bir kapağa kilitlenmiş oğlumla ve üyeleri tam tersine özgür ve özgürce bana nüfuz eden tutkulu erkeklerden oluşan bir grupla birlikte bir odadayım. ilk heveslerinde. Bu hiçbir şeyle karşılaştırılamaz!
Birkaç pozu değiştirdik. Çocuklar ya bana katıldı ya da dinlenmek için oturdular. Slava tüm bu süre boyunca yerde diz çökmüştü. Ona ve bacaklarının arasındaki bekaret kemerine baktığımda, anında yenilenmiş bir güçle tahrik oldum. Hatta heyecandan bilincimi kaybetmekten korkuyordum ve bu yüzden cinsiyete ve içimdeki organlara odaklanmaya çalışıyordum.
Molalardan birinde (tabii ki aygırlarım için molalar, benim için değil - onlardan birini emmek zorunda kaldım) Sergei'nin arkadaşlarından biri oğlumla konuşmaya karar verdi:
- Peki inek, haydi, piliçinle benim ne yapmamızı istediğini söyle bana. İzleyicinin isteğine göre konser düzenleyeceğiz” diyerek herkes güldü. Olan biten göz önüne alındığında, bu elbette Slavik'in bir başka alay konusuydu. Ve buna bayıldım!
"Hepinizin Nadya'nın ağzına boşalmasını istiyorum" dedi küçük farem.
"Peki, bunu yine de izniniz olmadan yapacağız," diye sırıttı Seryozha. – Başka ne var?
— Nadya'yı sokağa çıkarmanı ve tanıştığın ilk kişinin onu sikmesine izin vermeni istiyorum.
—Şimdiden daha iyi. – Sergei Slava'ya ayakkabı giydirdi. – Öp ve sor.
Ve oğlum gerçekten de siktiğimin ayakkabılarını öptü ve ondan beni tanıştığı ilk kişinin altına koymasını istedi. Benim hakkımda konuştuklarını bile anlamadım, o kadar heyecan vericiydi ki sanki ben burada değilmişim ve olup bitenlere uzaktan bakıyormuşum gibi geldi.
Sonra yine seviştik. Ama ağzıma değil başka deliklere geldiler. Ve sonra Slava deliklerimi yalamak zorunda kaldı. Zavallı şey, kendi spermini salamadı ama başkasının spermini yutmak zorunda kaldı.
Fakat Sergey gerçekten hayal gücü olan bir adam. Beni dışarı çıkarmadı, ancak birkaç gün içinde benim için fahişe olarak çalışma ayarlayacağını söyledi, ama sıradan bir fahişe değil, özel bir hizmetle: "kocanın" paralel olarak aşağılanmasıyla birlikte grup seks. Yani erkek arkadaşım da orada olacak ve müşterileri kendi yöntemiyle, onların istediği şekilde tatmin edecek.
Herkes gittiğinde Slavik'e beğenip beğenmediğini sordum. Gözlerinde yaşlar vardı. Bir anda bacaklarımın arasında tatlı bir acı hissettim. Yürüyüşe çıkmak istedim. Penisinde şapka olan bir adamla sokakta kol kola yürümek gerçekten istiyordum. Yeni hediyemi giderek daha çok beğendim.
Neredeyse hemen tanıdığımız bazı adamlarla karşılaştık. Kim olduğumu çok iyi biliyorlardı, törene katılmadılar, erkek arkadaşımın gözü önünde kıçıma, göğsüme dokundular. O da öylece durup bize baktı. "Artık erkek arkadaşına vermediğini mi söylüyorlar?" Söylentiler ne kadar çabuk yayılıyor! Ve orada duran Slava'ya hiç ilgi gösterilmiyor! Flört ediyordum. "Hepimiz seni özledik, ne zaman bizi emeceksin?" Ne kadar küstah insanlar! Bunları seviyorum. Ayrıca genç ve güzel. Ve bu herkes için güçlü, içlerinden birinin evindeki çılgın partiyi hatırlıyorum...
Biraz tereddüt ettim ama adamlar her şeyi doğru anladılar. Beni köşeden tutup eğdirdiler. Zaten karanlıktı, bu yüzden ara sokakta klasik bir sikişme yaşandı. Ve oğluma sadece iki kelime söylendi: "Yürüyüşe çık." Bu kadar. Ama nasıl! Güvenle, baskıyla. Her şey açıktı. Bu bile tek başına akmaya başlamam için yeterliydi. "Yürüyüşe çıkmak". Mmmm... Evet! Ayrıca pantolonundaki mandalla ilgili tatlı bir düşünce... ve bende bile anahtar yok. Seryozha'nın ya da arkadaşlarından birinin yanında bir yerde. Artık Slavik yalnız kaldı, evine gidecek ama orada bile beni burada sikerken otuzbir çekemeyecek...
Sergey sözünü tuttu, birkaç gün sonra aradı ve müşterilerin yakında bize gelmesi için hazırlanmamızı söyledi. Hazırlanmak benim için bol giysiler içinde olmak ve bebeğimin de köşede diz çökmüş, soyunmuş olması anlamına geliyor.
İlk müşterilerim geldi: baba ve oğul. Ben çoğunlukla babamı emerdim, oğlan da beni sikerdi. Anladığım kadarıyla özellikle kıçından hoşlanıyordu. Aşağılama, Slavik'e yere yatmasının söylenmesi, benim onun üzerine uzanmam ve çocuğun beni onun üzerine sikmesi ve babamın onu cesaretlendirmesi gerçeğinden ibaretti. Bu çok havalıydı. "Hadi, sikeyim bu fahişeyi, sikeyim bu sürtüğü" gibi bir şey söyledi. Bırakın öyle desin, umurumda değil. Sizin de sizinle aynı derecede ilgilenen ebeveynleriniz var mı?
Rahatladıktan sonra oğlumu dört ayak üzerine koydular ve sırtı bizim için çay masası haline geldi. Farklı şeyler hakkında neşeyle sohbet ettik ve babam Slavik'in poposuna hafifçe vurdu. Belki erkeklerden hoşlanıyor ve erkek arkadaşımı da denemek istiyordur? Ama hiçbir şey söylemedi; muhtemelen oğlunun önünde utanmıştı. Daha sonra oğlum beni tekrar becerdi ve uzun bir süre vücuduma geldi.
Onlar gittiklerinde oğlumla oynamak istedim. Karşısında durdum, yavaşça erotik bir şekilde hareket etmeye başladım, parmaklarımla vücudumdan sperm toplayıp yaladım, gözlerine baygın bir şekilde baktım. Neredeyse anında memnuniyetle güçsüz bir inilti duydum: bekaret kemeri çok acı verici bir şey olsa gerek...
Başka bir şey bulmak istedim ama izin vermediler: Sonraki müşteriler geldi; dört kişilik gürültülü, enerjik bir grup. Gelmediler bile, içeri daldılar. Hemen işe koyuldular. İkisi soyunmadan bile beni eğdi ve çift yumruk atmaya başladı, diğer ikisi ise Slavik'le ilgilendi. Onu köpek pozisyonuna getirdiler, biri başını yere bastırdı ve yüksek sesle ona bağırdı ve ona hakaret etti, ikincisi ise kemerini çıkardı ve çılgınca Slava'nın kıçına kırbaçladı. Cildinin önce nasıl pembeye döndüğünü, sonra giderek daha kırmızıya döndüğünü açıkça görebiliyordum. Ve her darbeyle birlikte başka bir güçlü orgazmın üzerime hücum ettiğini hissettim. Muhteşemdi!
Sonra adamlar değişti. Slavamı kırbaçlayan yüzüme yakın oturdu ve ağzıma verdi. Sanki çok sevdiği bir lezzetmiş gibi penisine atladım, adama en üst düzeyde teşekkür etmek istedim ve var gücümle emdim. İkincisi kıçıma sokuldu.
Gözümün ucuyla deliklerimi az önce serbest bırakan adamların kıyafetlerini çıkardıklarını ve Slava'mı anüslerini yalamaya zorladıklarını gördüm. Daha önce hiç böyle bir şey görmemiştim, çok tatlıydı! Kilitli ve güçsüz küçük farem, güçlü üyelerini ustalıkla benim rahmime sokan güçlü erkeklerim tarafından aşağılanmanın en dibindeydi ve bu ona yasaktı...
Sikeyim bana şunu emretti: “Çığlık at, kaltak! Fahişenin duyabilmesi için bağır!” Ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım, hatta sonlara doğru sesim biraz kısıldı. Ağzımda sik varken daha yüksek sesle inlemeye çalıştım, çığlık atmanın imkanı yok...
Adamlar birkaç kez daha değişti. Ben sikilirken oğluma diğer insanların içimdeki siklerinden ne kadar hoşlandığımı göstermeye çalıştım. Sonsuza kadar mahrum kaldığı şey...
Beni özellikle ona dönük tuttuklarını ve eğilip ellerimi omuzlarına koyduklarını hatırlıyorum. Arkamdan sikildim ve kulağına diğer erkeklerin bana girmesinden ne kadar hoşlandığını, onların siklerini, baskılarını, şehvetlerini ve sıcak spermlerini ne kadar sevdiğimi bildiğimi fısıldadım. Bebeğim sessizce ağlıyordu. Bu beni ve ortaklarımı çok sinirlendirdi. Kendimi tutamadım ve bebeğimin şapkasının yerinde olup olmadığını kontrol etmeye devam ettim. Kilitli olması beni sevindirdi! Bu şeyi benim için bulduğu için Seryozha ne harika bir adam!
Birkaç gün sonra Sergei'nin şoförü geldi. Anahtarı ona Sergei'nin verdiği ortaya çıktı. Şartlarının oğlumun kısa bir süreliğine özgür olması olduğunu söyledi: sadece bir kez mastürbasyon yapmak için. Ve anahtarın sahibi olan onu emmemi izlerken mastürbasyon yapacak. Slava her şeyi kabul etti. Slava taburcu edildikten sonra kapak tekrar kapandı ve Sergei'nin şoförü anahtarı yanına aldı.
Kocanın aşağılanmasıyla birlikte toplu tecavüz ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version