Toplu tecavüzseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Toplu tecavüz

Post by Anonymous »

Geçen gün bir sipariş geldi. Beni bir arkadaşımın doğum günü partisine davet ettiler
Hemen hazırlanmaya başladım: Hem ayrılırken hem de geldiğimde her şeyi tıraş ettim, kendimi temizledim, amımı esnettim ve eğittim. Bir taksi sipariş ettim ve...
...Ve 17 ila 30 yaşları arasında yaklaşık bir düzine adam vardı ve görünüşe göre tüm misafir işçiler uzun süredir sevişmemişlerdi!
Eh, sipariş için parayı aldım, çok çalışmam gerekecek!
İlki elbette doğum günü çocuğu! Adam 25 yaşına girdi, Özbek. Güzel! Penis sünnetli, yaklaşık 16 yaşında, öyle bir şey yok, başlangıç ​​için harika! “Kadın gibi istiyorum!” diyor. Sırt üstü yattım, kıçımın altına bir yastık koydum ve bacaklarımı açtım. Üzerime geldi... Ve hemen onu bana doğru fırlattı ve kendi tarzında gevezelik ederek üzerime doğru sürmeye başladı, sonra salladı ve üzerime döktü!
Sonra ağabeyi geldi. Uzun süre benim üzerimde farklı pozlarda çalıştı! Görünüşe göre bu onun bir erkeği ilk sikişi değil!
Sonra bir Tacik vardı! Rusça tek kelime yok ama beni mükemmel bir şekilde becerdi! İçime 2 litre döktü!
Sonra en küçüğü odama itildi. Çocuğun utançtan yüzü kızarmış, henüz kimseyle seks yapmadığını söylüyorlar. Onu sakinleştirdim, yatağına yatırdım, gömleğini uzattım... Ah! Ne güzel bir vücut...
- Ah nerde benim 17 yaşım!!!
Onu okşamaya, meme uçlarını emmeye, ellerimi göğsüne koymaya başladım... Ve o şimdi külotunu çıkardı. Ve ince, tatlı bir... Evet, etraftaki tüyler o kadar kabarık ki! Kabin görevlisi gibi! Onu tamamen emdim! Ve sonra her iki taraftan da bana saldırmaya başladılar!
Herkes memnundu ama kıçım ağrıyordu ve yutkunabiliyordum.
Ben dedim ki: "Gitmeden önce duş almak istiyorum." Ne yazık ki hayır diyorlar! Kıçım onların spermleriyle doluyken gitmek zorunda kaldım.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post